@user817768609

Geweldige kleine camping. aardige en vriendelijke eigenaren. grote ruimtes en badkamers zijn erg schoon. ze hebben een lekker klein ontbijtbuffet dus het voelt echt als vakantie. mooi uitzicht op het meer en de dorpjes. er is een supermarkt in de buurt in de stad en een restaurant en enkele winkels in het dorp. het dorp zelf is ook heel schattig.

Dit is een grote parkeerplaats in de buurt van een benzinestation met een kleine winkel. er is geen bord dus zoek naar het rode huisje achterin. je kunt je toilet legen maar er is geen vers water om je watertank bij te vullen, ook niet bij de benzinepomp.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

nette plek voor service station. op dit moment moet je even bellen met het bedrijf of door de week vragen bij de werkplaats voor de waterslang, die komen ze dan brengen. Is keurig geregeld. kosten voor water 50 cent

Heel erg veel lawaai van auto’s op de snelweg en trein recht achter onze camper. Zelfs met op maat gemaakte oordoppen niet te doen. Je staat in een lange rij op de stoep. Kosten per dag €5,00. Wc en afvalwater lozen gratis en water betaald. Wel is er een heel erg schattig restaurant vlakbij: Alte Muhle.

Prima plek op grind, alleen geen bomen en schaduw. Met drinkwater en afvalbakken en 3 elektra punten. Naast hotel waar je kunt eten. Grote wijnproeverij met kado winkel.

Mooie plek op gravel recht aan het water met 3 houten picknickbanken. Er omheen veel gras en rij bomen en een wandel/fietspad. Er liggen nu een paar bootjes. Heel rustig.

Staat in een industrieel gebied tussen industriële gebouwen op beton zonder bomen. U moet in de winkel betalen om een code in te voeren. Het kostte me € 3,00 om mijn toilet te legen.

Dit is geen tankstation, maar een vreemde camping met een gesloten poort. We mochten niet naar binnen.

Alles keurig netjes maar geen schaduw en naast elkaar op het grind dus saai. Je moet 5 euro betalen om door de slagbomen te gaan om water te krijgen en lozen en toilet lozen. Openbaar Toilet is wel gratis en netjes tegenover de plaats.

Na wat zoeken gevonden want Google maps wijst anders, de weg is inmiddels wat veranderd. Goede plek om toilet te lozen, afval water te lozen, afval te lozen en water te vullen. Netjes toiletgebouw. Je hebt mooi uitzicht op de berg maar je staat wel op asfalt. Toen wij er waren was het erg druk. Wel zijn er twee niveaus. Wij zijn doorgereden de natuur in, lekker alleen en niet hutje mutje :-)

Goede plek om water te halen, het toilet leeg te maken en het vuile water los te laten. In het centrum aan de hoofdweg door de stad. Je kunt hier niet blijven maar er zijn genoeg plekken in de buurt om te overnachten.

Hele schone nette rustige plek aan het water.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Voor een gratis camperplaats is dit een hele fijne plek. Netjes toilet en met fijn gras en bomen. Mooie wandel en fietsroutes vanaf de plek. Bij een klein dorpje met bakkertje en een paar cafeetjes.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Sitecode: 92046

De mooiste camperplaats tot nu toe voor ons.Landelijk gelegen in de bossen bij de veldbloemen.Kleine veldjes met mooie vijvers met plek aan t water of in kersenboomgaard. Er is een heel mooi winkeltje met streekproduct die ze er zelf maken. Heerlijke ontbijtjes of lokaal bbq-vlees kun je vooraf bestellen. Digital Nomads kunnen er werken, gratis koffie-thee. Leuke rondleidingen en workshops. Heerlijk!

Sitecode: 20739

Nette camping (Nederlandse eigenaren) met leuk Duits barretje, restaurantje (basic menu) en campingwinkel. Alles netjes onderhouden met schone toiletten en douches in jaren 70 stijl: alles oranje. Plekken direct aan het meer waar je kano's kunt huren. Vlakbij mooi stadje.

Op open parkeerplaats bij erg lelijk hotel. Nietszeggende plek zonder bomen. Het water/meer is niet te zien omdat het op een heuvel ligt met trappen, dus je kijkt op een aangelegde dijk.

Erg mooie plek direct aan het riviertje. Handige overdekte picknick tafel op het gras voor de camperplek. Schone toiletten voor €0,50. Vlakbij op loopafstand een paar eetgelegenheden in schattig dorpje. Ook vlakbij een zwembad en openluchttheater en midgetgolfbaan.