@user825077359
- 2013
Vriendelijke ontvangst door Esther en heerlijk gegeten in het restaurant, goede voorzieningen we komen zeker hier terug. Groet Tjeerd en Ineke
Vriendelijke ontvangst grote plaatsen ruim en vervarmd sanitair gebouw en restaurant/bar open op de camping hebben 1 dag gestaan, in de zomer vast een heel gezellige camping.
Verrassend deze keer een plekje aan het water (grapje) weer 2 leuke dagen gehad ondanks het slechte weer en heerlijk gezamelijk gegeten, we komen zeker weer terug. Gr. Ineke en Tjeerd.
Sitecode: 91994
Geweldige cp prima sanitair hebben 2 nachten gestaan maar komen zeker nog terug, goed om te fietsen, en er komt zelfs elke woensdag en vrijdag een groenteman langs met ook allerlei streek producten.
Op 7 mrt. naar deze camping gereden maar helaas gesloten, we spraken wel de vriendelijke eigenaar die melde ons dat de camping eind april open gaat.
Prima rustige CP op groot parkeer terrein dichtbij centrum alles aanwezig behalve elektra. Let wel op de marktdagen die zijn de 1e en 3e donderdag van de maand.
Wat een geweldige CP met elke morgen verse broodjes, Ronny gaat zelf met je boodschappen doen met zn auto, hij heeft nog grootse plannen om de CP te verbeteren. Wij hebben 9 dagen genoten. Gr. Tjeerd en Ineke.
Deze keer hebben wij de feestdagen mee gemaakt op Finca Angela het was geweldig, heerlijk de 7 gangen diners van de topkok James, een aanrader is de fiets toer met gids door Sevilla die we via Angela geboekt hebben. We komen zeker terug. Gr. Ineke en Tjeerd.
Wat een gezelligheid daar op de cp alles aanwezig en aan uitbreiding wordt gewerkt, hebben er een midweek gestaan, en 3 keer lekker gegeten van de topkok James elke keer een verrassing, we komen zeker terug.
Zeer gastvrij alles goed voor elkaar 2 nachten gestaan in juli mooie fiets omgeving, komen hier zeker nog een keer terug.
Geweldige CP met alle voorzieningen dagje naar museum, daarna op de fiets naar Urk.
Zijn hier 3 nachten geweest tijdens de vierdaagse elk jaar zie je verbeteringen zo nu stroom bij elke plaats, verharde plaatsen en mogelijkheid water te pakken en toilet te legen, prima plaatsen in de boomgaard.