@user825667757
September 2026
Een locatie beoordeeld · 15 dagen geleden
Hele mooie camperplek aan de Moezel. Direct aan het fietspad. Mooi uitzicht over de Moezel vanuit de camper. Verder geen voorzieningen.
Een locatie beoordeeld · 15 dagen geleden
Prima plek op parkeerplaats(16 euro) naast camping. Sanitairgebouw, is een eindje lopen. Wel heel schoon. Vooraan de camping zijn ook toiletten. Het meer niet dichtbij de camping De flitsende website komt niet overéén met de werkelijkheid. Weinig tot geen plekken waar je zo naar het meer kunt lopen. Alleen tegen betaling mag je op het strand. Ook voor eigen supplank/ rubberbootje moet betaald worden. Erg commercieel allemaal.
Juli 2026
Camperplaats staat aan parkeerplaats waar de hele dag auto's langsrijden. Bovenlangs gast ook nog een weg. Wij vonden dit erg storend. Sanitaire voorzieningen nieuw en heel schoon. Zowel de camping als de camperplekken erg gestructureerd. Iedereen zijn eigen "pleintje". Groot restaurant en klein meer. In de omgeving kun je mooi fietsen. Vreemd dat je vooraf betaald en bij vertrek je energieverbruik moet afrekenen.
Vrijdagmiddag was de camperplaats vol. Parkeerplaats tegenover kun je voor 10 euro overnachten. Gezellig restaurant met uitzicht op het meer. Een groot minpunt vonden wij dat je via betaalde app je moet registreren/aanmelden. Het kan ook ter plekke maar ondanks de lege plekken het hele weekend is dat ons niet gelukt.
Mooie camping vlakbij natuurgebied. Mooi uitzicht op de duinen. Schone toiletten en douche. Keuken met alles erop en eraan. Kortom prima voor elkaar.
Lastig te vinden maar supermooie plek aan de Waddenzee. Afvalbakken aanwezig. WC redelijk netjes.
Prima plek op grasveld om Ringkøbing te bezoeken. Lidl dichtbij. Idd verder geen voorzieningen.
Stond nergens aangegeven waar je kon staan met de camper. Wij zijn verder gereden.
Voor één overnachting betaal je nu ruim 360 DK! Te duur daarom 1 ster. Camping verder niet gezien.
Camperplek is nu €19,-.(incl 2,50 toeristenbelastingp.p.) Stroom kan bij de automaat min. 0,90. Doe je wel heel lang mee.Douchen min. €2,- voor 3 minuten. Je krijgt 2 tegoedbonnen voor een drankje in het Landhaus als je daar gaat eten. Prima eten voor prima prijs. Je mag zelf plek uitzoeken met uitzicht op de Weser. Mooie fietsroutes langs de Weser. Rustige camperplaats!