@user828015483
Veel ruimte, een mooie omgeving en een leuke eigenaar. Er is een klein winkeltje met lokale producten. Voor 2 personen en 1 camper was het begin september €25. Voor elektriciteit komt er €5 bij. De sanitaire voorzieningen zijn erg schoon en de douches zijn de grootste die we tijdens onze reis hebben gezien. Er zijn drie aparte sanitaire ruimtes, met 2 toiletten (waarvan 1 zittoilet) en 2 douches.
Wat een fantastische camping! Prachtige plek aan het water, erg aardige mensen en vlakbij Mostar. We moesten een dag langer blijven omdat ik ziek werd. Ze maakten thee voor me, ik mocht hun ventilator lenen en ze wilden ons de extra nacht niet in rekening brengen. We hebben toch betaald. Het was maar €25 per nacht (2 personen, 1 camper in het hoogseizoen).
Een echte aanrader! Er werken erg vriendelijke en leuke mensen. Ontspannen sfeer: je kunt overal parkeren. Veel schaduw en voldoende toiletten en douches. Je kunt koud bier krijgen bij de ingang, je was doen voor €4, en de prijs is erg goed voor de camping. Eind augustus (hoogseizoen), voor 3 nachten, 2 personen en een camper: €87. We hebben geen elektriciteit gebruikt, dat kost €4 extra per dag. Er is een klein strandje vlakbij, op 5 minuten lopen.
De camping is prima, maar niet geweldig. De prijs is wel wat hoog (€45) voor één nacht (2 personen en 1 camper). Er zitten geen sloten op de douches en het sanitair is wat verouderd, maar werkt wel. Maar je kunt in ieder geval vanaf de camping het water in. Ik zou naar een andere camping gaan, want er zijn er zoveel vlak bij elkaar voor een lagere prijs.
Geweldige camping! Als je van klein, gezellig en persoonlijk houdt, ben je hier aan het juiste adres! Ze hebben 30 ruime staanplaatsen. Wij betaalden €35 voor een nacht (2 personen, camper, elektriciteit) in het hoogseizoen. Het sanitair is schoon, er is warm water in de douche en het personeel is supervriendelijk! De eigenaar maakt zijn eigen pruimenlikeur. Die smaakte echt heerlijk.