@user829123420

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Wij hebben hier 6 dagen gestaan en hadden nog wel langer kunnen blijven. Het is echt super. Gebruik van alle faciliteiten op de camping en in alle rust net erbuiten staan. Kinderen hebben genoten van de animatie op de camping, het zwembad, de minigolf en vooral het spookspel was helemaal geweldig. Er is weinig schaduw dus daar moet je op warme dagen wel even rekening mee houden, maar goed, s’avonds alle ramen open dan koelt het wel weer af.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Heerlijk eten en slapen naast het restaurant. Van 13:30 uur tot 17:00 kleine kaart. Vanaf 17:00 u heerlijke schnitzel, nuggets en vis! Zeer vriendelijke bediening. Onze kinderen: “wow, wat een schoon toilet”!

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Geweldige plek! Lieve eigenaren. Wij zijn al 3x geweest. Zwembad, binnen speelkamer, air hockey, barretje, gezelschapsspellen, brood/ winkeltje dat in dorp rijdt, prachtig uitzicht, vuurplaats, stilte, burlende herten in september, mooi zicht, ruime plekken, schone douche en toilet, mini bibliotheek, gezelschapsspellen, mooi wandelen, koude drankjes, keurig onderhouden, de toegangsweg is wat verouderd en je denkt…..waar komt dit uit. En dan….10!

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Deze plek ziet er netjes uit. Het ligt aan de rand van het bos waardoor je je wel even afvraagt waar het uitkomt. De takken hangen wat laag over de weg, maar wij konden er met 3.2 m hoog prima onze weg doorheen vinden. Er is op elke plaats een stroompunt, een kraan en een put voor om de wc te legen. Je afval kan je gescheiden weggooien. Betalen ging even lastig omdat we weinig internet bereik hadden. Het is hier heel erg stil in de nacht.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

zeer net sanitair en vriendelijk personeel. klein stukje lopen naar het strand 10 min en 20-25 min naar het dorp.

Een prachtige plek in het groen. Erg vriendelijke en gastvrije beheerders. Zeer net sanitair, met prachtige douches en toiletten. Er is ook een afwasplek aanwezig en elke plaats is voorzien van stroom en een kraantje. Voor de kinderen is er een voetbaldoel en een basket met basketbal. De honden mogen los op een omheinde weide. Het is genieten, om tussen de maisvelden en weilanden te ontbijten.

Mooie camping vlakbij het meer dat via de camping toegankelijk is. Het uitzicht is prachtig. vriendelijke eigenaar. Er zijn 3 nette badkamers met wc en douche. Er is ook een keukentje met wasmachine en oven, gratis te gebruiken. Op de boerderij zijn kippen, konijnen en schapen. Er zijn ook enkele huisjes en 2 yurts. Mooie, schone en gezellige plek om te kamperen.

Top camping, vooral voor gezinnen. Naast hetgeen beschreven hierboven ook nog gratis haardhout en sauna. Goede plek om het chemisch toilet te legen, idem voor afwasplek. Douches en toiletten in prima staat, dagelijks schoongemaakt. Dichtstbijzijnde supermarkt 13 km; snackbar en minimarkt op camping.

Deze natuurcamping wordt gerund door een kunstenaar en biochemicus. Ze zijn vriendelijk en vrijgevig. De ruimte voor campers is ruim opgezet. We mochten aardbeien, verse munt en salade plukken uit de moestuin. Er waren ook hengels om mee te vissen en een vuurplaats. In de buurt is een oude Sovjet raketlanceerbasis. Supermarktje met basisproducten op 400 meter lopen. Sanitair nu nog 'aan huis'; sanitair gebouw voor is campers in aanbouw (2025e).

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Een echte familiecamping met veel vertier voor de kinderen. Een zeer mooi aangelegd zandstrand met glijbanen het water in, avondactiviteiten (film op groot scherm, glijbanen water in, entertainment met touwtrekken, dansen en veel meer tijdens het lange weekend voor Corpus Christi) en speeltuin voor de kleintjes. Water is niet afgescheiden, maar vrij ondiep. Wel echt een mooi weer camping met gras en weinig sanitaire faciliteiten.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Ideale camping voor gezinnen. Wij betalen nog geen EUR 28 per nacht met 2 volwassenen en 4 kinderen. Kinderen t/m 11 zijn gratis in laagseizoen. Er was een leuk animatieteam aanwezig dat in de ochtend én in de middag een paar uur activiteiten verzorgde (knutselen, minigolf en spelletjes). Zeer goede afwasplekken. Redelijke douche (lekker warm water, straal verschilt per douche, schoon maar oud).

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prima camping met plekken waar ook grote campers terecht kunnen (wij 7.5 meter lang, 2.4 meter breed), maar niet alle plekken zijn geschikt. Er is een zeer uitgebreide speelkamer annex kantine, waar de kinderen zich uren konden vermaken. Dorp heeft alle noodzakelijke winkels. In de buurt kun je mooi wandelen in de bergen. Sanitair en afwasplekken zijn uitstekend. Minpunten zijn dat afvalcontainers en chemisch toiletafvoer buiten camping zitten

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Deze camping is zwaar ondergewaardeerd. Prijs/kwaliteit is prima. Douches zijn warm met harde straal en constant van temperatuur, waardoor je het douchegordijn op de koop toe neemt. Nieuwe afwasplek met warm water. Er zijn gratis fietsen te leen voor kinderen en volwassenen. Klooster op loopafstand, kasteelruïne op 4 kilometer via mooi wandelpad. Eenvoudig voetbalveld, basket en volleybalveld aanwezig. Bovenal vriendelijke service.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Erg goede prijs-kwaliteit voor gezinnen. Leuke en uitgebreide speelplaatsen (2 stuks) en voetbalveld gelijk achter camperplaats. Gratis gebruik van wasmachine. Goede afwasfaciliteiten. Goed sanitair, grijs water, zwart water. Enige minpunten zijn erg harde straal en wisselende temperatuur van douche. Ook kwamen er op vrijdagavond veel Spanjaarden aan die tot middernacht met opzetten caravans bezig waren.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Ik heb vanochtend gebeld en kreeg de vriendelijke beheerder aan de lijn. Hij vertelde mij dat chemisch toilet legen hier mogelijk is voor EUR 2. Dat hebben we gedaan. Prima plekken om te legen, al zou het fijn zijn als de tuinslang om te spoelen iets langer was

We hebben hier één nacht gestaan met ons gezin net twee volwassenen en vier jonge kinderen voor EUR 25. We werden overspoeld met gulheid en gezelligheid. IJsjes en koekjes voor de kinderen, heerlijk ontbijtbuffet voor ons allemaal, en gratis gebruik van de wasmachine. Toen we Mamma Colette een fooi wilde geven, stopte ze de helft bij onze zoon in de hand om nog een ijsje te kunnen kopen. Een unieke plek waar we graag langer waren gebleven.

We hebben hier 2 nachten gestaan voor EUR 15 p.n. Lenneke en Enzo zijn een erg behulpzaam en aardig stel. De camperplaats is een oase van rust. Je hoort hier vrijwel geen omgevingsgeluid, behalve gepruttel van de Etna, het stromen van de rivier en de kerkklok. De Alcantara-kloof ligt op 4-5 km en is redelijk goed aan te fietsen. De diensten zijn simpel, maar afdoende voor paar nachten. Als klap op de voorpijl kregen we wat vers fruit mee.

Supergave, rustieke camping. Ligging aan Soča-rivier, vlakbij de kleine kloof. Goede sanitaire faciliteiten. Water komt uit eigen bron. Verwarming door aardwarmte, douche door boiler. Daardoor wat wisselende temperatuur, maar ach. Drie wasmachines met 14 kilo capaciteit voor slechts EUR 5 per was. Vriendelijke eigenaren die ook een passie voor honden hebben. Gratis hout voor gezellige kampvuur kuilen. 2 volwassenen, 4 kids, camper = EUR 32 p/n

In het laagseizoen kost een plekje EUR 25. Dat is met stroom en ongeacht het aantal personen. Voor ons met 4 kinderen verreweg de beste deal in Bled. De dame die het beheert was heel vriendelijk. Ze zette een bak speelgoed buiten (krijt, auto's, badminton) en trakteerde op ijsjes. Nadeel is dat je geen warm water hebt bij het afwassen en geen douche, maar voor 1 of 2 dagen is dat niet het einde van de wereld.

Sitecode: 11935

Leo is heel gastvrij en ontvangt je met een borrel. Toen we er waren stapte hij ook meteen in de auto om wat te eten voor bij de borrel te halen. Sanitair en afwasgelegenheid waren prima. Desalniettemin is het toch een beetje vergane glorie. Er zat veel zand in zwembad en we viste er ook al snel een kikker uit. De trampo was ook kapot en de schommel had ook zijn beste tijd gehad. Al met al prima voor een nachtje, maar niet meer dan dat

Dit is de beste camping die een gezin zich kan wensen. De geweldige eigenaren hebben hier een paradijs gemaakt. Er is veel vertier voor de kinderen, inclusief iedere dag paardrijden, twee keer in de week tractor rijden, trampo, zwembad, skelters, zandbak, tokkelbaan, en nog veel meer. De ruime plekken met eigen vuurplaats, dagverse eieren/melk/kaas/yoghurt, goede voorzieningen en vrij toegankelijke groentetuin maken het helemaal af!

Sitecode: 19719

Op de vliegschool wordt gevlogen met modelvliegtuigen en kleine propellervliegtuigen, dus de kinderen keken hun ogen uit. De faciliteiten zijn prima. Een zuil voor de elektriciteit, WC + douche (EUR 1 per 5 minuten), een afwasmachine (EUR 4 per keer) en een restaurant waar ze een wisselende kaart hebben (gezond voedsel, deels vegetarisch en zalig ijs). Er is een trampoline, zandbak, basketbalnet en tractors voor peuters. Ook mooi wandelgebied