@user829172724
- 2018
- Benimar Perseo
- 2006
het enige wat ik nog kan toevoegen is dat geen woord gelogen is in de vorige reviews, TOP plek 👌. 2 heerlijke dagen genoten hier.
Geweldige plek. Een warm welkom door Ronnie. Een mooie , net gerenoveerde, douche. leuk klein zwembadje met ligstoelen om even af te koelen . En de gratis verse broodjes in de ochtend maken het helemaal af Kortom een fijne plek.
Bovenkant!
Topplek! NATUUR camping met hoofdletters. We sloten hier onze 10 daagse trip af, helaas hadden we nog maar 2 dagen anders zeker hier langer gebleven. Een prachtige plek midden in de Veluwe. Rust, groot veld met uitzicht op de schotse hooglanders, herten en tegen de avond laten de everzwijnen zich nog even zien. Vlak na aankomst spotte we een wolf. Een hele ervaring maar helaas ( hoorde we de dag erna) ten koste van andere jonge dieren.
Mooie nieuwe camperplaats met lekkere douches, vriendelijke eigenaar, goede wifi en een infohuisje met div. info, fietsroutes en oa afbakbroodjes te koop die je in een oventje kan afbakken. Uitzicht op de landerijen.
Alles wat een camperplaats nodig heeft. Alles netjes onderhouden, goed en schoon sanitair, ruime plekken afgebakerd met een heg. Zeer vriendelijk uitbaters waarvan de vrouw savonds een rondje doet om te vragen of alles naar wens is. Goede uitvalbasis om het leuke oerdorp Orvelta te bezoeken.
Bij reservering vroeg ik " indien mogelijk een plekje bij het water" maar het maakt niet uit waar je staat, door de v opstelling heb je altijd zicht op het water. Prachtige luxe cp. Je ziet aan alles dat deze cp met passie gerund wordt. Perfect luxe sanitair, prachtige goed onderhouden beplanting en een grasmat zo strak als een biljarttafel. Heerlijk staan aan de Vecht en loopafstand van het knusse dorp Ommen.
1 nacht werden er 2....wat een fantastische plek. Rust en ruimte. Tot in de puntjes verzorgt. Een mooie camping nog in aanleg maar de camperplaatsen zijn volledig klaar, van de zeer vriendelijke eigenaar begrepen we dat er nog een afwas gedeelte gaat komen. Mooie ruime douches. Lekker een drankje of een hapje eten in het eetcafe. Achter in in de hoek een mooie vijver aangelegd waar je op een bankje heerlijk kan genieten van de natuur. Topplek!!
Alle pluspunten van deze camperplaatsen is hieronder al geschreven, we sluiten ons hier volledig bij aan. Ook 5 sterren van ons.
Leuke plek voor 1 nachtje op doorreis. Betalen via qr code ging simpel en vlot. Je hoort de trein geregeld langs komen maar ons stoorde het niet. Lekker geslapen op deze plek. Om de hoek ligt een dag strand.
Een heerlijk plekje aan de Linge. Aanmelden via de aan&uit app. Heerlijk aan het water bootjes kijken. ! !vergeet je ook niet weer af te melden , we waren het bijna vergeten en dan loopt de rekening door. we betaalde € 17,90 inclusief toeristen belasting voor 1 nacht 2 pers. Met de fiets naar Leerdam. idd geen voorzieningen maar voor ons het bedrag waard voor dit heerlijk plekje. Niet geschikt voor grote campers.
het is dat we maar 2 nachten tot onze beschikking hebben anders waren we zeker langer gebleven. we komen zeker eens terug. nette goed onderhouden camperplaats. heerlijk gewandeld in de omliggende bossen en heide.
zelfs in de winter is het hier lekker vertoeven. goed verzorgde cp. Heerlijk gewandeld in de bossen eromheen. makkelijk in-en uitchecken en stroom naar verbruik. ! denk aan klein geld, de app waar je ook stroom mee kan afpakken kwamen we niet echt uit. met muntjes ging voor ons eenvoudiger.
Goed verzorgde cp. Vlakke plaatsen. Met de bus naar Armiens geweest, goed te doen.
eenvoudige camperplaats met mooi uitzicht, het beste uitzicht vanuit de voorste rij. Prachtige zonsondergang te zien. vriendelijk uitbaatster, bij mooi weer grilt ze een stukje vlees voor haar gasten. We betaalde €16 voor een worst en een karbonade. Mooie wandelomgeving, je hebt wel stevige kuiten nodig.
deze klopt niet, Mühlbachterhofe ligt een stuk verderop. zie sitecode 104242. foto alhier is ook van de andere sitecode.
Gastvrijheid ten top. Vriendelijk ontvangst met een fles wijn, vers fruit, gebak en een drankje op de zaak. Dagelijks opnieuw een bordje vers fruit en een drankje op de zaak. Goed onderhouden camping met mooie ruime plekken. Goed sanitair. Ligbedjes aan het riviertje en goede betaalbare maaltijden. Goede uitvalbasis om Mostar te bezoeken, vervoer voor een bijdrage kan geregeld worden.
super netjes onderhouden camperplaats. mooie wandel en fietsomgeving. vanuit de camperplaats loop je zo het bos in. we gingen voor 1 nachtje maar zijn inmiddels nacht 2 hier en overwegen zelfs nacht 3 hier door te brengen. heerlijk relax en rustig op deze plek.