@user831132261

2023

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Mooie plaats aan de haven eenvoudig en redelijk schoon geen wc papier kost maar €10 maar er is geen stroom restaurant ging vroeg sluiten waarom was niet bekend ruim parkeerterrein en vriendelijke havenmeester. goede plek voor 1 dag op doorreis

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

mooie camping oud sanitair maar redelijk schoon op fietsafstand van de grot enzo prijs klopt niet we betaalde voor 2 nachten met camper en personen €64,00

camperplaats met veel groen en stroom. verder niets geen sanitair ofzo ook geen eetgelegenheid in de buurt. zijn bij de benzinepomp gaan eten was een soort broodjeszaak bij. dure plaats 1e uur €5 daarna €1,70 per uur 1 nacht gestaan moesten bijna €40 afrekenen. kunt beter iets anders zoeken in de buurt of als je heel laat aankomt is dit misschien wel iets voor alleen te overnachten

prima plek voor als je op doorreis bent. plaatsen op gras en op steentjes. sanitair netjes en schoon. douche met muntjes. heeft de receptie. bij pizzeria tegenover de camping prima gegeten. is bij het zwembad. vlak bij de snelweg dus je hoeft niet om te rijden. veel vaste plekken. maar apart gedeelte voor campers en caravans op doorreis.

prima plek voor te overnachten schoon en vriendelijk behulpzame beheerder. je betaald €15 voor de overnachting en € 5 borg pasje. dan zet je geld op dat pasje voor de stroom. wat er teveel opstaat kun je smorgens weer retour krijgen. met fiets naar de stad havens is goed te doen. zorg wel dat je er op tijd bent wij waren er rond 11 uur en hadden geluk dat er net iemand weg ging. parkeerplaats staat steeds vol.

prachtige plaats bij een wijn boerderij heel rustige plaats Monti. mooi zwembad en nieuwe schone douche/ wc. vriendelijk ontvangst. je kunt er niet eten of broodjes bestellen maar in het dorpje 15 minuten lopen zit het enige restaurant met klein winkeltje erbij. lekker gegeten daar. wel even zoeken waar je moet zijn

Mooie luxe camperplaats. vrij nieuw alles pas 2 jaar open. prachtige zwembaden zelfs een voor adults only. goed wasmachine €5 en droger €5. nadeel is wel dat in de toiletruimte geen toiletpapier is en geen handzeep. rustige plaats fiets afstand van cecine stad en Cecine strand en eigenaar heeft eigen strandtent met ligbedden kosten erg hoog 2 bedden met parasol €50. geen winkel bij de camping, wel bij het zwembad ijs, koffie enz te koop.

Mooie camping plaatsen van verschillende grote veel olijfbomen soms beetje goed bekijken hoe je je camper/ caravan neerzet. klein zwembad en je moet een flinke trap af om bij het strand te komen waar je stoelen en parasols kunt huren 2 stoelen met 1 parasol koste €18. veel sanitair wat regelmatig schoon gemaakt wordt. prima plek om paar dagen te verblijven.

Hele mooie camping van alle gemakken voorzien. mooie zwembaden en prima schoon sanitair. ideaal om firenze te bezoeken 15 minuten fietsen of met de bus die voor de deur stopt. echte gezinscamping.

mooie groene camping, veel bomen en struiken, tussen alle plaatsen hegjes. vriendelijk ontvangst. helaas geen restaurant op de camping zelf. maar dorp is op loop afstand. wifi zo beter kunnen is traag. maar verder prima vertoeven hier . wij stonden hier maar voor 1 nacht.

wij zijn hier op de heen en terugreis geweest prima parkeerplek op loop afstand van de oude binnenstad. geen douche kunnen ontdekken en de openbare toilet is vies maar de meesten hebben toch zelf iets in de camper. prima gestaan voor 2x 1 nacht. op het terras boven de plek in de bier garden kun je prima eten.

mooie camping is nog in aan bouw maar prachtig sanitair en heerlijke douches met de arm water. vriendelijk personeel heel behulpzaam. je kunt via hun vervoer regelen naar de Plitvice meren echt een aanrader. goed geregeld allemaal. we stonden op het gravelveld 30 per nacht maar je kunt van alle faciliteiten gebruik maken. prima gegeten in het restaurant.

Naar toe gereden om te parkeren om de stad Split te bezoeken. goed om overdag te parkeren maar we hebben er niet overnacht beetje rare buurt en je betaald voor een bewaakte parkeerplaats maar er is niemand die bewaakt, dus niet echt een aanrader dus.

Hele mooie camping en heel vriendelijk personeel mooi privé strand bij de camping. zuiver sanitair werd de hele tijd gepoetst. fijne warme douches. we hebben er 1 nacht gestaan om de mooie en gezellige stad Trogir te bezoeken. zijn naar de stad gegaan met de fiets was wel een uitdaging.