@user839769663
September 2026
Een locatie beoordeeld · 16 dagen geleden
Echt een camping van een Nederlander.Na een hele waslijst van regels, niet verteld dat er voor de douche ook betaald moest worden. Zoals 20 jaar terug in Oost Duitsland. Zelfs na 18 jaar moeten de gasten zelf , ook overdag de hefboom zelf bedienen. Na vertrek werden we gebeld. Omdat we een sleutel niet hadden ingeleverd, maar deze sleutel hadden wij nooit gekregen.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Sitecode: 196639
Wat een fijne plek. Zeker 5 sterren waard. Mag inderdaad wel wat meer in de schijnwerpers staan.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Wij hadden hoge verwachtingen van deze camping, ook omdat het door de ANWB wordt aan geprezen. Helaas zou er bij elke sta plek WIFI moeten zijn , maar dit is alleen vlak bij het receptie gebouwtje. En overige vuilnis kan niet gedeponeerd worden op de camping, alleen in het naburige dorp, hoe zo is dit normaal?
April 2026
2 Nachten met de camper hier geweest. Abrahim wil alles wel voor je doen. We werden verwend met veel kopjes thee en een heerlijk ontbijt , en berber avond eten, zelfs de was werd voor ons gedaan. zoveel gast vrijheid. We hebben genoten en dit adres is zeker de moeite waard , om er een bezoek aan te brengen..
Wij moesten 42 euro betalen voor 1 nacht., camper met 2 personen, geen elektriciteit. Erg duur.
Deze camping met veel regels en een hoge prijs was voor ons geen acceptatie om te blijven. Onze plek was ergens achteraf. We zijn weer vertrokken naar de volgende camping.
Geen vriendelijke meedewerker. Na een bezoek de Etna met een pendelbus, werd ons nog 9 euro in rekening gebracht, omdat wij telaat voor de afmelding binnen waren. Terwijl hun zelf niet om 8 uur aanwezig waren voor de afrekening. Verder zijn de douche ruimtes van 70 / 70 cm veel te klein. Deze camping heeft ons erg teleur gesteld.
Een fijne camping. Hartelijk ontvangst en goede service. Wij verblijven hier met veel plezier. Voor de derde keer genieten . En komen zeker een keer weer terug. R en T.