@user85265193
Nadat we aan waren gekomen en nog niet konden inchecken omdat zij pas om 13.00 uur open gingen werden we zeer onvriendelijk benaderd door de eigenaar of we ons maar even wilden aanmelden a 410 NK voor 1 nacht, wel met stroom, en dat op een plek die er niet echt gezellig uit zag.
Een mooie camping en prachtig sanitair alleen de prijs wat op de site staat klopt niet, 300 NK. Wij betaalden 490 NK voor 1 nacht, ik heb daar geen moeite mee alleen hebben wij geen stroom nodig maar je bent verplicht stroom te gebruiken.
Sitecode: 21944
Wij stonden op 17-10 op deze camping. We wilden een plekje zonder stroom maar dat kon niet! We moesten 31.50 betalen. Er zijn niet veel campings meer open en omdat we een reisdag achter de rug hadden, hebben we het gedaan,maar eigenlijk was het wel belachelijk duur. Ook omdat je nog een douchemunt moest hebben, wat ons niet was verteld. Belachelijk,het zou netjes zijn als ze je die dan bij het inchecken, gratis zou geven. Het sanitair was netjes.
Per toeval weer een heel mooie plek gevonden, erg vriendelijk ontvangst aan de receptie. Acsi prijs 22 euro, net op tijd want ze gaan zondag dicht, om onderhoud te plegen. Mooi en schoon sanitair, mooie wandelingen vanaf de camping, en er zijn nu heel veel paddestoelen, ach het is nu 16 gr, dus het zwembad is niet meer nodig....
Sitecode: 20937
Wat een heerlijke plek koeien die langs lopen. Veel fiets en wandelgelegenheden, mooie plek als je het Marskramerpad aan het lopen ben. Keurig sanitair! Top locatie!