@user86589793

2008

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Leuke, keurige camping. De faciliteiten zijn in orde. Het enige minpunt is dat er veel te weinig douches en toiletten zijn.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Mooie, ruime plaatsen aan het water. Sanitair zeer netjes. Ontvangst heel vriendelijk. Water en grijswaterafvoer gratis. Mooie omgeving om te fietsen, gezellige stad Groningen dichtbij. Om nog eens terug te komen !

Mooie, ruime camping. Sanitair netjes. Eenvoudig restaurantje bij de camping. Zeer vriendelijk personeel. Dichtbij stad en supermarkt. Mooie fietsomgeving.

Sitecode: 52026

Gemoedelijke rustige camping, mooie omgeving. Sanitair schoon maar gedateerd. Prima plek voor een paar dagen.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Heel dure camping, € 140 voor 3 nachten. Sanitair uitstekend , wifi niet goed genoeg, standplaatsen niet super maar ok. Omgeving heel mooi, goed fietsgebied.

In hoogseizoen staat iedereen heel dicht op elkaar en sta je niet rustig. Voor afval zijn een paar vuilnisemmers beschikbaar, die dus altijd vol zijn, redelijk belachelijk voor zo'n grote camping. Sanitair verouderd en onvoldoende in deze periode. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Mooie en rustige ligging, goede wandelmogelijkheden.

Goed verzorgde rustige camping. Prachtige omgeving voor fietsen en wandelen. Behalve omheinde plekken zijn er twee grote velden waar wij ruim stonden. Bij gebruik van de ACSI kortingskaart zijn de mogelijke plaatsen beperkt tot de iets minder leuke plekken.

Alleen grijs water geloosd. Plaats kan onbereikbaar zijn door geparkeerde auto's. Wij hadden geluk omdat een auto net wegging. Put wat onhandig in het midden van de service plaats. Geen aanrader voor de grotere camper.

Comfortabele camping, uitstekend sanitair. Ongeveer 2 km van centrum Vaals.