@user876444673
Hier 2 nachten gestaan. Portofino goed te bereiken met bus of boot. Ik snap de prijs van €39 niet. Ik betaalde €120 voor 2 nachten. Dat is €60 per nacht.
Wij hebben hier gestaan op 13-8. Nederlands echtpaar. Zwembad aanwezig, er komt nog een grotere. Sanitair netjes en schoon, misschien wat te weinig als de camping vol staat. Wij betaalden €20 per nacht voor een camper, 2 personen en een hond. Stroom is inclusief. Wasmachine kost €4, er is geen droger aanwezig.
Wij waren hier op 24-8 en hadden geen mooie plek, maar het was de laatste. De eigenaresse deed haar best om ons aan een plekje te helpen. We betaalden €35 voor 1 nacht met hond en stroom. We eten in de biergarten die ernaast ligt. Eten is niet uitstekend, maar gewoon goed.
Wij stonden hier op 23-8. Er stonden al meerdere campers op het deel dat eigenlijk niet mocht, maar ik denk dat we een gedoogbeleid is. Er staan wel stroompalen, maar 1 daarvan was buiten werking. Wij hadden geen stroom. Je betaald €12 bij de automaat. Prima voor 1 nacht. Eetgelegenheden zijn er genoeg op loopafstand.
Wij waren hier op 21-8 voor 2 nachten. Een heel leuk ingerichte camperplaats. Sanitair is prima en schoon. €21 per nacht, maar als je 2 nachten blijft kost het €19 per nacht. Goede plek om Sopron te bezoeken, op loopafstand.
Wij waren hier op 20-8. De coördinaten van de vorige review kloppen. Er werd niet aangeven dat hier overnacht mocht worden. Er stond alleen een bord met een P. op goed geluk dan maar. we waren hier helemaal alleen. Geen voorzieningen, prima voor 1 nacht.
Win hebben hier vanaf 15-8 5 nachten gestaan. Mooi opgezet en een mooie plek zelf uit te kiezen. zwembad erbij om heerlijk in af te koelen. Wij betaalden voor deze 5 nachten €140 euro (2 personen, camper, hond) stroom is inclusief. Wij komen zeker terug.
We waren hier 31-7 voor 1 nacht op doorreis. REWE op loopafstand na de brug voor de laatste boodschappen. Er gingen veel sirenes af, je hoort de trein, maar toch prima geslapen. voor een gratis plek ben ik tevreden.
Sitecode: 101911
Wij verbleven hier van 1-3 augustus. Wij betaalden €21,50 per nacht voor 2 personen, hond, camper en elektriciteit. Zeer vriendelijk ontvangen. Sanitair is schoon, wel weinig als de camping vol is. Er is nog extra sanitair in aanbouw.
Wij verbleven hier van 8-10 augustus. Wij betaalden €25 per nacht voor 2 personen, hond, camper en elektriciteit. Zeer vriendelijk ontvangen. Sanitair is schoon, wel weinig. Prima uitvalsbasis om Tihany te bezoeken.
Wij waren hier van 3-9 augustus. Camping is mooi, sanitair prima. wij betaalde €28 per nacht voor camper, 2 personen, hond en elektriciteit. Personeel praat nauwelijks Engels/Duits. Meneer is wel vriendelijk, de dames zijn zeer onvriendelijk.
Wij betaalden €48,80 voor 2 nachten, 2 personen, een hond en elektriciteit. Sanitair is eenvoudig maar schoon.Betaling is contant en forinten. De oudere dame was tegen ons zeer vriendelijk en nam de moeite om ons belangrijke bezienswaardigheden te vertellen en uit te leggen over Boedapest bij vertrek!!
De camping is mooi. Wij betaalden 40 euro 1 nacht. Personeel is ronduit onbeleefd. Het warme water in de douche duurde erg lang en vroeg hulp omdat ik dacht dat het stuk was. Ik hoorde haar in het Italiaans tegen de schoonmaakster praten, aan de toon hoorde ik dat het over mij ging. Restaurant goed, oudere serveerster was onbeschoft en geïrriteerd. Legitimaties liggen in een la, niet afgesloten, iedereen kan erbij, receptie vaak onbeheerd
Twee jaar geleden met vrienden hier gestaan. Heerlijk plekje vonden wij het. Onze vrienden komen hier vaker. Dit weekend hadden wij het plan om weer hier heen te gaan, met nog een bevriend stel. Drie stellen dus. Door onze vrienden is een mail gestuurd om te reserveren. Als antwoord kregen zij terug dat we niet welkom waren omdat zij ervaring hadden met dit soort groepen!!!!! Dit heet ook wel generaliseren en het wordt ook wel discriminatie genoe
Nederlandse beheerder. Leuk ontvangst. Nette camping.