@user880216188
Juli 2026
Ik zou eigenlijk moeten zeggen dat het een waardeloze plek is om te voorkomen dat de cp word overlopen. Op dit moment heb je als je voor 12 uur komt nog wel plek maar na 15 uur dan is het echt wel vol. De plek is heel mooi geen voorziening maar wandelen en fietsen is hier echt wel de moeite waard
Juni 2026
Je kan de plek niet krijgen zonder stroom dus de plek kost €25 per nacht voor 2 volwassenen. omdat wij 2 kinderen hebben moesten we nog €5 (€2.50) per kind betalen. de plek is prima de wc is keurig schoon.
de plek is mooi de prijs is te hoog met een wc waar je per keer extra voor moet betalen.
mooie camperplaats op een rustige plek
prima plek om te overnachten, en een wandeling te maken.
ik zou deze plek eigenlijk 0 sterren moeten geven on te voorkomen dat deze plek straks word overspoeld door camperaars. er is geen stroom geen water en je kunt je grijswater hier niet kwijt. wat je wel hebt is een bos een meertje met kraakhelder water en een mooie ruime plek op het gras.
Mei 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 4 maanden geleden

prima plek. geen idee hoe dat reserveren presies zit maar ik heb toen we de kaarten van autostad hebben gekocht ook meteen gevraagd hoe het met de camperplaats zit. haar antwoord als je geen stroom of water nodig bent dan kun je ook voor €6 op de gewone parkeerplaats blijven staan.
April 2026
we hebben er redelijk rustig kunnen staan, savonds wel veel lawaai van hangjongeren maar overdag prima voor de camper kunnen zitten. de slagboom is wel een dingetje maar na even prutsen wijst het aanmeld scherm voor zich. het asfalt is niet helemaal ons ding en toen ik de fietsen van de auto afhaalde had ik al heel snel in de gaten waarom het was 16°C maar voelde als bijna 30°C. ook de prijs is wat aan de hoge kant €10 was redelijker geweest
fijn dat er in elk geval een cp voor Emmen is behouden maar het tarief is te hoog voor wat je er voor terug krijgt. er zijn bijvoorbeeld geen toiletten en ook het lozen van afvalwater is moeilijk berijdbaar. daarnaast zijn de plekken volledig op asfalt waardoor het in de zomer ontzettend warm word. helaas valt deze cp voor ons nu buiten ons budget.