@user886299895
- 2020
ontzettend leuk, beetje alternatief, meer een minicamping voor tentjes, met onze buscamper er heerlijke dagen gehad, vriendelijke ontvangst relaxed met ons hondje landelijk gelegen in stadje
heerlijke plek in verlengde van Parc Napoléon, ideaal met hond, veel schaduw
ligging is.d.d. erg mooi beetje jammer dat er geen centrale parkeerplaats voor de auto's is, bij volle bezetting een rommelig Blikveld
ruim en schitterend aangekleed met bloeiende struiken in een geweldige omgeving!! Absoluut de moeite waard
wat een prachtige plek, pal naast hondenlosloopbos en op loopafstand?van koffie in Oudemirdum
de camperplekken voor 2 of meer nachten zijn heel statisch en best smal afgebakend met geel lint op de grond voor 1 nacht en/of zonder reservering sta je buiten de slabomen waar druk in-en uitgaand verkeer is....
een prima overnachtingsplek met klein stukjegras voor onze hond
met liefde voor duurzaamheid zelf gebouwde nieuw(2020)camping prachtig landelijk gelegen en op loop-(met hond) en fietsafstand van Meppel theehuis was helaas gesloten deze dinsdag en woensdag, maar zag er erg mooi uit
mooi gelegen en rustig, naast kerkje centrum stelt niets voor enige brasserie staat te huur helaas
prachtige plek , zeker voor kinderen , maar ook naast mooi park om te wandelen met hond en op loopafstand van het centrum van Péronne
prachtig gelegen, veel ruimte, gemoedelijk en met smaak ingericht, een mooi bloemenveld tussen de kampeerplaatsen komen vast nog een keer aanwaaien