@user886373377
wij kwamen uit Spanje voor een verder verblijf in Frankrijk, en deden “Charmant” aan in principe voor 1 of 2 nachten. We zijn de hele week gebleven! Alles top en zeer gastvrij en dienstverlenend en andere leuke gasten ontmoet. “Niets aan de reviews toe te voegen” Wij komen zeker terug, waarschijnlijk op weg naar Spanje ;-) Loek & Sandra
Aan alle complimenten niets toe te voegen…..ze kloppen ;-) De lokatie en het landschap is fantastisch en de wijdere omgeving met leuke (kust)stadjes op aangename afstand. We zijn hier dus maar liefst 7 nachten blijven hangen en komen zeker terug want in dit deel van Spanje valt veel te zien. Adios Loek
5 nachten hier met plezier doorgebracht. zeer vriendelijk personeel, alles schoon en ordelijk, lekker eten en goede koffie en dagelijks vers brood in de winkel (carrefour) kortom…..een plek om weer te bezoeken. loek
knus, netjes, schoon, niet voor lang verblijf maar voor doortrekken perfect en boodschappen en restaurants op redelijke afstand. toppertje in zijn soort Loek