@user903564524
Juni 2026
prettige, mooi onderhouden camping. ACSI prijs netjes aangehouden met geen weet ik wat toeslagen. sanitair ook netjes maar douche situatie is nog uit het jaar kruik. zeker een aanrader.
Hele prettige camping om op te staan en vooral de ontvangst is meer dan vriendelijk. Het is allemaal al gezegd. De wifi en ook 4G slecht te ontvangen. Doet niets af aan de 5 sterren.
Alles is al gezegd. Op deze camping klopt en past alles. En dan is ook de ACSI kortings kaart nog van toepassing.
Mei 2026
Wellicht een beetje verwarrend. Er zijn 2 campings naast elkaar, Sonnenhof en Sonnenbach. We hebben het over de laatste. Veel vaste plekken maar daar heb je geen last van. Het is al gemeld maar de eigenaar is ontzettend aardig en behulpzaam. Alles is verder top, van sanitair tot aanwezige pizzeria. Verder niets meer toe te voegen aan voorgaande.
Hier is een lang verhaal niet nodig. Gewoon een mooie en verzorgde minicamping. ruime plekken, schoon sanitair, vriendelijke eigenaaar enz enz. Alles klopt. Een genot om hier te staan
Sitecode: 22090
Prachtig aangelegde en verzorgde camping. Mooie grote verharde plekken. Restaurant is top in orde. Op deze camping is niets aan te merken.
Hele prettige no nonsense camping (zoek maar een plekje). Mooie grote afgebakende plekken. Bezoekje op de fiets naar Linz am Rhein is een aanrader. sanitair puik in orde. Eenvoudig maar goed restaurant op de camping (vanaf donderdag tot zondag open)
Werkelijk uitstekend verzorgde en onderhouden camping. Grote, mooie en ruime plekken. Duitse gründlichkeit zeggen we dan in Nederland. Soms knelt dat hier en daar ook wel eens een beetje.
Als je wilt wildkamperen en dit is op je route: DOEN! Wat een uitzicht. Zo mooi vind je het zelden. Wij stonden er met 6 graden, wind en regen. Het was ongelooflijk genieten. We kwamen rond 18:00 aan en er was plek genoeg. We stonden zelfs vooraan. In totaal waren er 13 campers. Het was heel rustig en een ervaring om nooit te vergeten. Uiteraard geen faciliteiten. Je moet geheel zelfvoorzienend zijn.
Als je van iets luxer houdt moet je hier wegblijven. Deze camping is natuurlijk een keer languit vallen vanaf LEGOLAND. Daarom kozen wij hem ook. Echter was alles waardeloos. 3 toiletten en 2 douches voor 50 campers slaat nergens op. Er was een grote gierput met een emmer erop (levensgevaarlijk) waar je het toilet kon legen. Overal gezinnen met kinderen en totale chaos. Nooit meer. De eigenaar was wel heel aardig.