@user903564524
Sitecode: 22090
Prachtig aangelegde en verzorgde camping. Mooie grote verharde plekken. Restaurant is top in orde. Op deze camping is niets aan te merken.
Hele prettige no nonsense camping (zoek maar een plekje). Mooie grote afgebakende plekken. Bezoekje op de fiets naar Linz am Rhein is een aanrader. sanitair puik in orde. Eenvoudig maar goed restaurant op de camping (vanaf donderdag tot zondag open)
Werkelijk uitstekend verzorgde en onderhouden camping. Grote, mooie en ruime plekken. Duitse gründlichkeit zeggen we dan in Nederland. Soms knelt dat hier en daar ook wel eens een beetje.
Als je wilt wildkamperen en dit is op je route: DOEN! Wat een uitzicht. Zo mooi vind je het zelden. Wij stonden er met 6 graden, wind en regen. Het was ongelooflijk genieten. We kwamen rond 18:00 aan en er was plek genoeg. We stonden zelfs vooraan. In totaal waren er 13 campers. Het was heel rustig en een ervaring om nooit te vergeten. Uiteraard geen faciliteiten. Je moet geheel zelfvoorzienend zijn.
Als je van iets luxer houdt moet je hier wegblijven. Deze camping is natuurlijk een keer languit vallen vanaf LEGOLAND. Daarom kozen wij hem ook. Echter was alles waardeloos. 3 toiletten en 2 douches voor 50 campers slaat nergens op. Er was een grote gierput met een emmer erop (levensgevaarlijk) waar je het toilet kon legen. Overal gezinnen met kinderen en totale chaos. Nooit meer. De eigenaar was wel heel aardig.
We kozen deze camping vanwege de lokatie. Lopend naar een stadje leek ons leuk. Het stadje was echt saai. Maar de camping viel ons mee. Zeer professioneel. Sanitair was goed en voldoende. Terwijl we anders hadden gelezen in de reviews. Het ligt er misschien aan waar je staat. Wifi was er alleen bij de receptie.
Nette, rustige camping. Ruime plaatsen met prachtig uitzicht op het fjord. Sanitair netjes en voldoende. Je krijgt een toegangscode voor de deuren. Wat gek is want naast de camping gasten is er helemaal niemand. De eigenaar loopt of fietst vaak op het terrein en dat zorgt toch dat je je enigszins gecontroleerd voelt. Verder een dikke aanrader!
Goed georganiseerd. Sanitair goed en voldoende. Legen toilet (gratis) en vullen water allemaal dik voor elkaar. Stroom kost €0,70 per kw/u. Prima plekken, rustige camping. op loopafstand van de stad. Wij kwamen pas 17:30 aan en hadden nog een mooie plek. We stonden hier voor de tweede keer. Absoluut een favoriet.
Het sanitair is niet veel maar de omgeving prachtig. Omringd door bergen die ‘s ochtends in de mist liggen. Totale rust. Je hoort alleen water van de waterstroom even verderop. Echt onthaasten.
Tijdens onze trip was dit een van onze favorieten. Prachtige, rustige plek met uitzicht op het Oslo fjord. 5 minuten naar beneden lopen richting het water hebben we veel uren gesupt. Cruiseschepen en containerboten komen voorbij. Heel bijzonder. Sanitair dik voor mekaar. Zeer ruime douche, alles modern en schoon. Echt een aanrader.
Ruime, rustige camping. Wifi alleen bij de receptie. Sanitair wat verouderd. Campertoilet legen en water legen allemaal prima. Voor de kinderen is er een speeltuin aan de achterkant met schapen, geiten, kippen en konijnen. Heel erg leuk. Gratis voor 10:00 en na 17:00. Daartussen is het betalen. Hebben we dus niet gedaan want we zijn Hollanders.
Alles was hier goed. Het sanitair was voldoende, modern en schoon. Camper toilet heel netjes te legen en water te vullen. Rustige ruime plekken en een klein speelbouwsel voor de kinderen waar ze in je zicht een hut kunnen bouwen. Echt een aanrader.
Mooie camping aan het meer. De voorzieningen waren wat gedateerd. 2 douches voor de hele camping vonden wij wat weinig. Wij hadden sups mee en konden het hele meer over. Zalig rustig.
Sitecode: 20873
Kleinschalig en erg rustig. Vriendelijke eigenaren. Niets te doen in de omgeving op loopafstand. Er is een pingpongtafel, tafelvoetbal en biljard waar onze kinderen gek op waren. Echt een camping voor doorreis en onthaasten.
op deze camperplaats is niets aan te merken. Dicht bij de stad. Sanitair is top en allervriendelijkst bij de receptie.
Een keurig verzorgde camping. Vriendelijke mensen aan de receptie. plekken groot genoeg. Gemoedelijke sfeer. Sanitair dik in orde. Gelegen aan een mooi meer met overal verzorgde restaurantjes en terrassen. Alle mogelijkheden om te fietsen. Een dikke aanrader dus.
Nette, schone camping. Links van de camping (achter een hek) ligt een andere camping met vaste plaatsen wat een rommelige indruk maakt. Wat vooral opvalt is de vriendelijkheid en het behulpzaam zijn van de dames (3 zussen). Sanitair is uitstekend. Met de snelboot naar Como is aan te bevelen. We betaalden voor camper + 2 mensen + hond 41 euro per nacht.
Een camping zoals je het graag altijd zou willen zien. Vriendelijke mensen aan de receptie. Ruime plekken, gemoedelijke sfeer, prachtig sanitair. Gelegen aan een mooi meer met overal verzorgde restaurantjes en terrassen. Alle mogelijkheden om te fietsen. Een dikke aanrader dus.
Het heet landelijk te zijn maar is wat rommelig. Volgens de site is er plek voor zes campers maar er is sprake van zeker het dubbele aantal wat ongeordend over komt. Het sanitair kan echt wel een upgrade gebruiken want is eigenlijk van het jaar kruik (douchegordijn). Wifi werkt alleen in de buurt van het sanitair. We staan met prachtig uitzicht en de mensen zijn allervriendelijkst. Ik ga voor 4 sterren maar het hadden er eigenlijk 3 moeten zijn.
Optimaal benutte camping met efficiënte indeling. Beter van tevoren even bellen of er plek is. Sanitair is méér dan uitstekend. Ideale plek om Rothenburg ob der Tauber te bezoeken. Vanaf de camping lopend goed te doen. Wifi werkt uitstekend. Aangrenzend restaurant goed en goedkoop. Dikke aanrader.
Prachtig aangelegde en verzorgde camping. Mooie grote plekken. Uitstekend sanitair. Wifi werkt uitstekend. Volop mogelijkheden om te fietsen en te wandelen. Een dikke aanrader.
Sitecode: 20161
Prachtig aangelegde en verzorgde camping. Mooie grote plekken dichtbij of aan de Weser. Uitstekend sanitair. Restaurant met vriendelijke prijzen. Volop mogelijkheden om te fietsen en te wandelen. Een absolute aanrader.
Mooi verzorgde en goed onderhouden minicamping. Prachtig zo rondom tussen de mooie grote bomen. Sanitair is top. Hoe bijzonder is het dat je aan de rand van de stad zo landelijk in een prettige rustige omgeving verblijft. Een dikke aanrader
Volgens mij is het meer een vakantiepark dan een camping. Alles is mooi aangelegd. Plekken zijn mooi en ruim. Aankomst oogt wat armoedig (receptie). Separaat betalen voor stroom, douches en wifi. Maakt met elkaar dat je uitkomt op 30 euro en dus niet als genoemd. De betaalde wifi werkt perfect. Het sanitair kan wel een méér dan stevige facelift gebruiken.
Sitecode: 91914
Verzorgd, vriendelijk, schoon, prachtig sanitair, keurig onderhouden en zo kan ik nog wel even doorgaan. Gewoon een geweldige camping.
Schitterend gelegen en prachtig onderhouden camping. grote plekken. Heerlijk rustig. Gezellig restaurant. Eigenlijk een bevestiging van wat eerder al vele keren is aangegeven in voorgaande reviews.
Mooie goed verzorgde camping. Inderdaad veel vaste plekken maar ziet er verzorgd uit en heeft niet de uitstraling van een tentenkamp. Ga naar vak H. Mooie grote ruime plekken met schaduw. Sanitair is tip top in orde en het zwembad is prachtig. Restaurant niets op aan te merken. Broodservice en supermarkt op de camping. Aanrader dus. Minnetje is dat Wifi niet werkt en zelfs 4G slecht is te ontvangen.
Vervolg…….houding wat eindigd in “jullie kunnen ook gaan”. Met 5 minuten stonden we dus weer buiten. Men gaat hier uit van een bepaald concept en daar is natuurlijk niks mis mee. Noem het miscummunicatie maar de geroemde sociale vaardigheid als steeds aangegeven in de reviews hebben wij duidelijk gemist. Iets meer takt had wel gestaan.
mooi aangelegde camping met gescheiden schaduwrijke plekken. voelt allemaal prettig en ongedwongen aan. Sanitair dik in orde. Met de bus naar Sevilla zeer goed te doen (met de fiets schijnt lastig te zijn). Minnetje is dat wifi niet werkt, maar verder een dikke aanrader.
Rommelig ogend. Veel vaste plekken wat dat beeld versterkt. Geen afgescheiden plekken In eerdere reviews al gemeld dat koud/warm water in de douches lastig in te stellen is. Rond de drukknop zit een ring waar je aan moet draaien. Kan uit ervaring zeggen dat het haast niet te doen is (ring zit steeds vast). wil je niet of een koude of bloedhete douche hebben zou je haast voor de fine tuning een baco of waterpomptang meenemen!?
Men spreekt van een natuurlijk aangelegde camping. Oogt wat rommelig. Mooie vrije plaatsen in meer of mindere schaduw. Sanitair kan wel een update gebruiken. Restaurant niets op aan te merken. Vriendelijk bediening. Gezellig met mooi view over het zwembad.
Prima camping. Gescheiden, ruime plekken. Restaurant is top. Het betreft ook nog eens een CC ACSI camping (€ 21,-). met de Fiets naar Salamanca geen enkel probleem. Dikke aanrader.
Eigenlijk is alles al gezegd. Gewoon een fantastische camping
Een hele bijzondere ervaring. Aankomst oogt rommelig. Mensen bijzonder vriendelijk en een prachtige plaats voor de camper. In het restaurant gegeten met werkelijk alles erop en eraan voor 17 euries pp (incl. wijn en koffie). Oogt als een soort chauffeurs café. Kosten camping € 11,- (camper + 2 personen + elektriciteit). sanitair onder het restaurant ( 1 douche, 1 wc). Hoe dat van de zomer moet? Sanitair gebouw is buiten werking. wifi werkt niet
Prachtig gelegen en mooi verzorgde camping. Ruime plekken. Sanitair puik in orde. vriendelijk Nederlands sprekend bij ontvangst. Wifi uitstekend maar zal wellicht van de locatie afhangen. zoek wat negatiefs maar kan het niet vinden. Top camping.
Sitecode: 91914
Rustig, ruim (grote mooie plekken). Verzorgd, schoon etc. etc. Gewoon een geweldige camping.
camping niets op aan te merken. Zal wel iets met Corona te maken hebben maar de prijs is inmiddels 430 sk (camper + 2 personen)!?
Camping is ok maar wat opvalt is de knullige en langdradige incheck procedure. Verder mag je voor deze prijs (380 SEK) verwachten dat WiFi werkt (niet dus)
Niets toe te voegen aan voorgaande reviews. Lieve aardige mensen die met veel liefde iets moois gemaakt hebben. Als enige toevoeging kan nog gemeld worden dat WiFi ook uitstekend werkt.
Sitecode: 19286
Gewoon een hele mooie camping. Erg groot maar zo verdeeld dat het toch iets kleinschaligs heeft (staande op één van de terrassen). sanitair zeer goed verzorgd en wifi werkt perfect. Voor omgerekend € 25,- een hele nette prijs. Absolute aanrader.
campsite is absoluut ok. Douchen in een soort van gezamenlijke ruimte. Sanitair behoeft een stevige upgrade. Tezamen met een niet functionerend wifi is € 36,- voor één nacht (camper + 2 mensen) wel stevig aan de prijs.
kleinschalige camping met zeer aardige humorvolle eigenaar. Hij maakt er veel werk van om het de gasten naar de zin te maken. De camping is hoegenaamd nieuw. Van de camperplaatsen tot het sanitair, alles is verzorgd. In de middag een drankje in de verwarmde blokhut. Een topper.
Categorie camping zoals je ze weinig tegen komt. Vriendelijke mensen, ruime keurig verzorgde camper plekken. sanitair is top. WiFi werkt uitstekend. gewoon een top camping.
Ligging is mooi maar met nat weer oogt het desolaat. Op het veld achteraan kan je dan niet staan. Zompig en gevaar voor vastlopen levensgroot. wifi functioneert niet. Deze camping is echt een doortrek camping voor mooi weer.
Kleinschalige goed verzorgde camping. Bij aankomst even bellen en in 5 minuten iemand ter plaatse. Sanitair dik in orde. View met uitzicht op het Sognefjord is heel bijzonder.
Mooi gelegen camping. ruime plekken. Gemoedelijke sfeer. waar wij stonden werkte wifi uitstekend. Aanrader.
Mooi gelegen kleinschalige camping. vriendelijke mensen en alles keurig verzorgd. Geweldig uitzicht. Geluid van langsrijdende auto’s kan als hinderlijk worden ervaren.
Deze camping is een toppertje. Met een grote omheinde plek aan het water heb je niet veel meer te wensen. Prachtige view. Vriendelijk personeel in het restaurant en heerlijk eten. Sanitair gebouw onder het restaurant is grote klasse. Wifi werkt heel goed (Staanplaats in de buurt van het sanitair gebouw). Kortom, ervaren als een aanrader.
Bij aankomst oogt de camping rommelig. Er zijn geen afgescheiden plekken en alles lijkt door elkaar te staan. Aan het water staan is een ander verhaal. Mooie ruime plekken met bijbehorend view (plek A14 is een toppertje). Bij de receptie vriendelijke mensen. Sanitair (nieuw) gebouw is grote klasse. Voor een camper met twee personen € 33,- plus muntjes voor douchen en wifi vind ik een minnetje. L. H. van Son
Mooie, goed verzorgde en onderhouden camping. Sanitaire voorzieningen ruim en schoon. Eigenlijk een toppertje. Min punt zijn de vele vliegen en muggen.
Sitecode: 19414
prachtige, mooi onderhouden camping. Gewoon niets op aan te merken. Prettig om daar te vertoeven.