@user911212760
Sanitaire voorzieningen worden onvoldoende schoongemaakt en onderhouden. Het bedrijfsterrein en het zuivelboetiekje geven dezelfde indruk, rommelig en vies. De boerderij geeft veel stank. De camping heeft behoorlijk wat vaste plaatsen. Leuk is dat de koeien 2x per dag in rij langs de camping lopen, 's morgens naar de wei, 's middags naar de stal. De camping ligt op loopafstand van het centrum. Middelburg is zeker een bezoek waard!!
Een mooie camping om Ootmarsum, het kunstenaarsdorp, en omgeving te verkennen. Alle benodigdheden voor de kampeerder zijn aanwezig. Duidelijk een camping met ervaren beheerders. De boerderij is nog in vol bedrijf. Vriendelijke ontvangst, kinderspeelplaats en informatie over de regio voor handen.
Sitecode: 194985
De camping is in een beginnend stadium. Er is plaats voor 10 campers/caravans. Afscheiding van de plekken gaat nog komen, weids uitzicht over het Groene Hart naar Capelle en Zoetermeer. Naast de camperplaats loopt een pad naar het Bentwoud. Voorzieningen zijn in voldoende mate aanwezig. Wifi ontbreekt nog. Naast de camperplek wordt een theehuis gerealiseerd. Gouda, met op donderdag de kaasmarkt, ligt op fietsafstand (10 km).
Ruimte voor zeker 30 campers. Failiteiten: lozen, water en elektriciteit. Kijk uit dat je navigatie je niet door het centrum van Salerno leidt. Prima plek voor bezoek Amalfie-kust.
Zee is nabij, rotsen, niet om te 'zwemmen'. Zwembad hoort niet bij de camping, moet apart voor worden betaald. Weinig sanitair. Vertrek voor 10.00 uur!
We werden doorgewezen naar de dichtstbijzijnde camping, 300 meter verderop. De CP is er dus niet meer. Het zag er idd ook onooglijk uit.
Schitterende goed onderhouden en schone camping
Sitecode: 20577
CP opzoeken met coördinaten. Met adres kom je zo'n 1,5 km van de lokatie terecht.
In St. Stefano is een nieuwe gratis mogelijkheid om te verblijven. Grote plek, kunnen zeker 30 campers terecht. Geen faciliteiten.
Nieuwe naam is Tevere Green Village. Mooie CP aan het meer. Met zwembad.
Wij troffen deze CP afgesloten aan.
Wij troffen deze CP aan overladen met auto's
Prijs €42 Niet geschikt voor campers met overhang. Toilet en douche op 1m2 Mooie zwembaden. Natuurlijk terrein, veel schaduw.