@user935365782
- 2020
- Carthago
Sitecode: 82055
de gratis wifi werkt nergens. de oase van rust. de disco gaat tot 23.00 uur door en de trein ook. die rijdt va half 7 weer, de disco start weer om 21.00. ruime plekken? alleen als je dubbel tarief betaald heb je iets van ruimte. maakt niet waar wat in de folder staat. na 2 dagen overprikkeld weggegaan
Wel de hoofdweg volgen en niet de navi. Mooi zwembad, goede wifi, winkeltje, resto. Alles bij de hand om je een paar dagen te vermaken
Afgeblaft omdat we verkeerd geparkeerd stonden. Niemand bij de receptie ook al zou er iemand komen. 70 euro per nacht en veel zigeuners op het terrein. Doorrijden is de beste optie. Deden we ook
mooi sanitar (alleen jammer dat de helft op slot is in juni) en goede ontvangst. stroom afkoppelen wordt voor je gedaan. iedereen staat strak in het gelid waardoor het een beetje sfeerloos is. open terrein zonder beschutting en schaduw
leuke camping met aardige eigenaren. grote plaatsen op veldjes, sanitair schoon en grote douches. soms snacks beschikbaar
grote plekken. sanitair niet verwarmd en kan best koud zijn. wel schoon. douche en afwaswater betalen met muntjes. beetje jammer. eigenaren niet gezien, beetje afstandelijk