@user936367837
- 2022
Wij wilden vandaag reserveren voor enkele nachten op deze camping, maar werden nogal lomp geweigerd, omdat er al “teveel” honden waren. Jammer dan ….
Afgelopen nacht hier gestaan. Alle plekken waren bezet, maar op het omliggende (verharde) terrein voldoende plekken om nog te kunnen staan (dan wel zonder walstroom uiteraard). Uiteindelijk stonden er 22 campers. Wordt blijkbaar gedoogd !? Wel betaald uiteraard 😅. Prima plek voor één of twee nachten.
een prima verblijf hier gehad. daags na ons vertrek bleek dat we per ongeluk 2x betaald hadden. na telefonisch contact en de bewijsstukken gemaild te hebben werd het teveel betaalde keurig teruggestort. kortom: nette camping en nette beheerders
terrein is ruim en schoon. sanitair ok de beheerder is een lompe chagrijn en de vrouw in de receptie was ronduit onbeschoft. ACSI deden ze niet aan maar .. in het restaurant (dat ook door veel locals bezocht werd) was het eten fantastisch en het personeel top!!!
Prima plek om op doorreis te overnachten. We verbleven er twee nachten. We waren verrast door de (goede) WIFi en de twee oplaadpunten voor electrische fietsen. We betaalden € 7,= voor twee overnachtingen.
Bij aankomst stond er doodleuk -middels een briefje bij de slagboom-dat de camping gesloten was en pas 23-6-2023 weer zou openen. daarom uitgeweken naar Aire Municipal, hetgeen prima was voor een nachtje.