@user937704895

2015

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Er is weinig aan toe te voegen aan de review van CamperWale. Je kunt via internet aanmelden of in de kiosk 200 m verderop aan de E12. Wasmachine kost SEK 40 en werkt met code. Dat ging een paar keer niet goed, maar in de kiosk werd uiteindelijk alles opgelost. Behalve het persoonlijke contact nog een reden om in de kiosk aan te melden? Het is een winter camping, dus SEK 15 korting in de zomer. Wij geven nooit 5/5.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Je moet niet bovenaan gaan staan bij een paar aftandse caravans. Beneden is het aangenaam staan met een aantal afgeschermde plaatsen of direct aan het strand. Prima restaurant erbij voor fika, eten en drinken. Takk. Beheerder en kok zijn leuke mensen. Prijs camper met stroom NOK 295.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

juni 2025De review van Go-dexter geldt nog steeds. Nu is het wel rustig, dus voorzieningen zijn geen probleem maar met een wc en een douche kan het krap zijn.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

We werden hartelijk ontvangen op de camping door Jennifer. Nadat we de camper geplaatst hadden, werd de el-kabel uitgelegd vanuit de schuur en verbonden met die van ons. We hebben verschillende kruiden geplukt en er een smakelijke campingdiner mee bereid. De douche/wasruimte is onder in het woonhuis. Ook was- en stoommachines staan er. De was gewassen & gedroogd, SEK 40. Met 2 karren, 4 en 8 honden een 'sledetocht' gemaakt. We geven nooit 5/5

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Het bord Cafe langs de weg doet geen eer aan wat Polar Station biedt. De Duitse beheerders zijn gastvrij, vriendelijk en behulpzaam. We besluiten een nacht te camperen. Het gastenverblijf is opgewarmd en we doen lekker fika. Op aanraden van de beheerders rijden we naar de Storforsen, de grootste waterval van de Nordic landen. Terug maken we ons camperdiner, babbelend met gastheer m/v en maken ons klaar voor de nacht. Wij geven nooit 5/5.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Eenvoudige camperplaats cq parkeerplaats op ongeveer 10 km van Lindesberg. Geen voorzieningen, kost niets.

Prijs NOK 280, zonder stroom. Noorse campinghouders hangen blijkbaar graag muntautomaten op voor douches en dan zeggen dat douches inclusief zijn. Daarvoor moet je wel naar de receptie en een praatje maken met een vriendelijke Noor(se). Mooi volk.

Sitecode: 20877

prijzen: die kunnen beter niet meer gegeven worden. Klopt niets meer van dit jaar. Standaard bezetting NOK 400, inclusief douches. Verder nog zoals 15 oid jaar geleden. Sinds Hans zijn de plaatsen wat willekeurig en kruipt er net een oversized camper tussen de buurman en ons.

Prijzen zijn dit jaar blijkbaar aan inflatie onderhevig. Standaardprijs is nu NOK 360 + 2*10 (douches) ofwel NOK 380 voor camper, caravan. Verder alles gezegd in overige reviews. Na Hans is het hier rustig midden augusti.

De camping is direct gelegen aan de E6, dus wel wat verkeerslawaai. De voorzieningen zijn sober en deugdelijk. Douches NOK 5. Plaatsen zijn vrij te kiezen. Aansluitingen voor el soms wat verder weg en beperkt in aantal (geen idee hoeveel precies).

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Fijne camping. Een douche kost 50 cent per 5 minuten, met ingenious contactapparaat. jammer dat ze dat er niet bij vertellen bij afgifte.

Prijs EUR 17 voor een nacht, twee personen. Pitch half gras, half asfalt, lekker ruim. Alleen koud water behalve voor (spaar) douche. Zwembad en natuurbad.

prijs is EUR 33,50 camper, twee personen.

Sitecode: 19597

Prijs NOK 250 voor camper met twee personen begint in augustus 2018.

elementaire gebouwen voldoen. wij waren de enige gasten die niet in een hut logeerde.

Mooie parkeerplaats dichtbij af- en oprit A2. Enigzins last van de A2 maar niet te storend.