@user943095496
- 2022
wat een heerlijke plek, hij is niet gesloten, alleen het toilet gebouw is dicht. voor de rest alles aanwezig. heb je een kaart ook nog gratis WiFi. de trein rijdt in de nacht niet. gewoon top wil oegema
voor een overnachting prima, gratis stroom. in de nacht was het rustig. De school was gesloten, fijn om de schatkist te legen iedere gemeente zou z,n plek moeten hebben wil oegema
wat een schitterende plek. heerlijk. de rust. meer heeft een mens niet nodig. wil oegema
geweldige plek alkes tiptop in orde. alles wat je kan wensen. boottocht vanuit het stadje aanrader.
wat een, wereld plek, de rust, en geur van eucalyptus. de zonsopgang. geweldig. wij zijn via het dorp op parking 1 naar de brug gelopen. prima te doen. het was de moeite waard wil oegema
Wat een heerlijke plek, alles wat je nodig hebt. heerlijk rustig. mooi op de fiets naar de mooie stad Valladolid. wandelen ook goed mogenlijk. wil oegema
gezellige plek, op mooi groot plein, geen voorzieningen. voor 1 nacht prima bakker in de buurt
Wat een fijne plek, iedere plaats zou zo een camperplek moeten hebben . alles is aanwezig wat je nodig hebt. Eetgelegenheid, op loop afstand. Altijd druk bezet, wij waren er in dec. 2024. Om 4 uur de laatste plaats. Er zijn 5 plaatsen Wil Oegema
prima plek, met je pas prima te doen. Is goed te vinden, gewoon ff goed kijken.
Op zich prima plek, in mooie omgeving. te duur voor wat je krijgt 3 amp. veel te weinig klapt er aldoor uit. de douche beetje uit de tijd met gordijntje. maar we hebben genoten. het is schoon en gezellig ontvangst.