@user963892613

2017

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

De weg naar boven is een uitdaging met 7.4mtr, wel gelukt en veel kuilen maar we kwamen vanuit Wallonië aangereden dus wel wat gewend. De ontvangst van de vrouw was erg onder de maat en vond het maar raar dat we niet geboekt hadden (vier weken niet geboekt en altijd plek gehad). De camperplekken op het veld zijn ruim evt. 4 Ampère stroom(betaald) sanitair verouderd maar wel schoon.(het was niet druk). De omgeving is wel erg mooi.

Zoals de vorige reviewer geschreven heeft, een basic camping met twee kleine lage gebouwtjes met ieder 2 wc's en 2 douches. Het achterste was de geiser defect (koud water) en twijfelachtige (zonder vorm van enige norm) faciliteiten. Het is er wel rustig met loslopende kippen en ganzen. Ook een stilstaand beekje is aanwezig🦟. De ontvangst was vriendelijk en in het Engels. De prijs van €25 is in verhouding tot wat geboden wordt te hoog.

Een hele fijne en rustige camping. Sanitair is goed, zelfs zeeppompje dat werkte en toiletpapier aanwezig. wij stonden direct aan het kabbelende water van de Lot. Veel schaduw en fijn zwembad. Ook geschikt voor de allerkleinsten. Lozen grijswater, toilet en inname water bij elkaar op één plek. De eigenaresse is zeer vriendelijk en in het Engels mee te communiceren. Kortom.... een echte aanrader.

Deze camperplaats bestaat niet meer er is op deze plek een midgetgolfbaan door de camping aangelegd. je kunt nog wel van de voorzieningen als water en lozen grijs water gebruik maken tegen een tarief van €3,- te voldoen bij de camping. Zijn uitgeweken naar een camperplaats met mooi uitzicht aan de Tinée op Boulevard Napoleon III in hetzelfde dorp.

Geparkeerd om de stad te bekijken. Niet blijven staan voor de nacht, in korte tijd 2 keer agressief aangesproken voor geld door "zwervers", wij voelden ons zeker niet veilig. Doorgereden naar Aréa Camping Cars ciudad Ronda, dat was een geweldige camperplaats.

De CP is fijn en idd alles apart betalen wat zeker wel een goed systeem is. Alleen de software programmeur is aan pensioen toe. Onduidelijke grafische omgeving. Stroom was volgens het systeem bezet(rood) terwijl dat toch echt niet het geval was. Let op met de voetgangerspoort die sluit achter je, vergeet je iets dan werkt de code op het ticket niet.(tijdslot?)

Vriendelijk aan de receptie Engels mogelijk. Stroom 5KW/dag fijn zwembad en een whirlpool. Plaatsen met schaduwdoek ruimschoots beschikbaar. prijs (17/7)€35,10 incl. de 5KW/d.