@user976621583
- Ford Transit Nugget
- 2011
- Ford
- Buscamper
Wat een naargeestige plek. Een rommelig geasfalteerd terrein met schuin aflopende plekken aan weerszijden. Aan een kant staan slechts twee stroom punten. Een waterkraan is er wel, maar zonder slang eraan. Om binnen te komen moest ik voor 5 euro een entree pas kopen, die vervolgens niet werkte. Via de intercom werd ik wel binnengelaten. Bij vertrek idem dito. Ze zien me hier niet meer terug.
Ik was hier in maart, toen de camping eigenlijk nog gesloten was. maar als ik qua sanitair zelfvoorzienend was, kon ik toch komen. Ik werd zeer vriendelijk ontvangen met tips voor wandelingen in de omgeving. Barre-les- Cevennes is een mooi klein plaatsje met kleine winkel annex bar. Voorzieningen voor campers zijn eenvoudig maar wel aanwezig.
Ik heb deze camping op twee adressen gemaild en ook gebeld, maar kon op geen enkele manier contact krijgen. Het telefoonnummer is niet in gebruik. Het lijkt erop dat ze, na een sluiting gedurende heel 2025, nog steeds niet open zijn (en ook niet bereikbaar).Op de website wordt daarover echter niets vermeld.
Veel meer dan een afgesloten parkeerterrein met stroomaansluitingen is dit niet. Andere voorzieningen zijn er niet. Toilet en douches van de naastgelegen camping mag je niet gebruiken. Terrein is totaal sfeerloos. 15,-betaald via een automaat. Best veel voor wat je krijgt.
Sitecode: 1980
prima plek voor een overnachting. heel rustig. schoon toilet in de naastliggende Marie (van buitenaf bereikbaar) en afvalbakken. andere voorzieningen heb ik niet gezien.