@user984553617
10 sept 2026 heerlijke camping wel erg groot maar dat zijn alle campings zo dicht bij zee. 500 m lopen naar eigen strand 🏝️ mooi fietsen top en prachtig sanitair 👌
Sitecode: 22091
Voor de derde maal deze camping bezocht , we werden nú aangenaam verrast door het nieuwe sanitair gebouw 🤗prachtig. En weer heerlijk in het gezellige restaurantje gegeten 👌 jullie zien ons weer terug 🙏🏻
3 juli 2026 wij zijn hier 2 nachtjes geweest wat een prachtige plek . Rust en Ruimte 👌 Claudia en Peter maken je verblijf goed. De eerste avond aten we mee dat houd in in ons geval bij de camper een 3 gangen menu. Wij komen hier zeker terug mooi fietsen. nu errrug heet 🥵 Leo en Janny
17 juni 2026 Wat een fantastisch mooi plekje aan de rivier de Lot mooie grote plaatsen,bomen en dus schaduw. Er is een Zwemplek en je kan kano , sup huren. Restaurant doen Susan zelf dus op tijd reserveren. kleine kaart maar gezellig en lekker.Brood service 🥖 Als je van rust houdt dan ben je hier op je plek Susan en Erik bedankt en tot volgende keer. Leo en Janny
Januari 2026 wij hebben hier 4 nachtjes gestaan wat een leuke plek en ontzettende gastvrije Marin en Miquel. Veel dieren 🐓 🪿 🐐 en een reuze buffel Marin geeft paardrijles. super schoon alles en je kan er heerlijk eten wat je wel van te voren moet vragen want ze zijn niet altijd open . mooie omgeving wij hebben een paar prachtige wandelingen gemaakt. wij komen hier zeker terug ❣️

we zijn hier 5 nachtjes geweest als we morgen vertrekken . Een aanrader fijne mensen Friedy en Rudie . mooi plek met aan alle kanten uitzicht Douche en Toilet en er staat een wasmachine. En prachtige fietstochten gemaakt . 1 Januari 2026

prima camping mag dan wat verouderd zijn maar s’morgens brood 🥖 croissantjes en schoon sanitair ik zeg prima plek dat wij het niet met het weer getroffen hebben kan de camping niks aan doen wij waren hier voor de 2 x