@user998044111
Het is gratis en er is een prachtig strand vlakbij. Relatief rustig naast een niet al te drukke weg. Geen voorzieningen verder.
Het strand is vlakbij en dat is fijn. Overvol en praktisch geen schaduw. Tv’s, radio’s, stofzuigers; de vaste, veelal Bretonse, gasten slepen alles mee. Het is eigenlijk één grote horizontale flat. Maar nog altijd beter dan een kale camperplaats waar je op 1 meter van je buurman staat. En aardig personeel.
Op 1km van de zee en 3km van het charmante Piriac. Wat ons betreft heel fijn omdat het er rommelig is met veel hoekjes tussen bomen en struiken zodat wij het gevoel krijgen van wild-camperen. Maar dan met sanitair binnen handbereik. Veel ruimte en privacy. Fietsen mee want handig voor strandbezoek en boodschappen doen.
Wat klein, beetje druk, maar: als het vloed is hoor je ‘s nachts de zee door je camper golven. 100 Meter verderop is een strandje bij een haventje met toiletten. Het prachtige centrum van Royan is ca 30 mins lopen. Goede plek dus voor de 10 eu die ze per 24h kost.
Klein met simpele voorzieningen pal naast een rugbyveld; een echte minicipal. Vriendelijk personeel en de rivier vlakbij. Winkels en zo op 10 minuten fietsen. Rustig, redelijke privacy. Lozen toilet mogelijk in de toiletten met een tuinslang. Voor water innemen je eigen slang gebruiken dus. Net als douchen alles inbegrepen bij de prijs: 11.20 eu zonder en 15 eu met electra.
Beetje primitief maar prima plek op groter parkeerterrein. En gratis dus niet miepen. Zwembad er pal naast dus wakker worden en baantjes trekken, met douchen na. Stadsplein op 10 minuten lopen. De grote supermarkt ligt naast de afslag Pamiers-sud met garages en Mr.Bricolage en Feu Vert en zo. s’ Nachts gedurende wat minuten beetje lawaai van wat jongelui, soms een auto.
Hier is niets behalve uitzicht! Bakker en slager vlakbij. Veules les Roses op half uur lopen met restaurantjes en zo. Prachtplek. Vroeg komen: snel vol.
Lekkere oude zooi, dichtbij de stad. Na een bui in de blubber. Wie smetteloos sanitair wil, kan beter een hotel boeken. Maar je bent toch met je camper? Zit daar geen toilet in? Lozen kan er wel. Prima champagne ontbijt in De Singel, aan de andere kant van de Ring. Veel water voor weinig, weinig electra voor veel.