@utopia001
- 2016
camping heel goed, 5 sterren! huidige ' bewoners' onprettig, 1 ster! 3 weken genoten van peñiscola, gezellig stadje, heel fijn strand op loopafstand, goede fietsmogelijkheden ook naar omliggende stadjes. de camping is prima, verouderd maar zeer schoon sanitair, erg compleet. kies juiste plek door onhandig geplaatste bomen. vanaf nu echter een ware invasie van Duitsers die zich te pas en te onpas bemoeien met jouw doen en laten.
geen beoordeling omdat bij navraag blijkt dat er eigenlijk officieel géén camperplaatsen zijn. Je kunt er blijven staan maar dan wel aan de kant van de, vrij drukke, doorgaande weg. Eigenaar truckerscafe heeft blijkbaar al verschillende keren verzocht om de cp van campercontact te verwijderen.....
een super camperplaats! mooie ruime plaatsen op een perfect onderhouden terrein. alle benodigde informatie aanwezig in de infocabin. het ontbreken van sanitair neem je graag op de koop toe, daarom hebben we toch ook een camper.....
geweldig mooie fijne camperplaats. alles verhard en toch privacy op je plekkie. Sanitair is geweldig, ontvangst heel goed, gezellige bar en terras. echt een aanrader!
een hele fijne, rustige, goed aangelegde camperplaats met schoon sanitair.
geweldig mooi plekje bij een boerderij. hele vriendelijke eigenaresse. Goed sanitair en overige voorzieningen . ze verdienen 5 sterren maar die kun je vanwege de trein niet geven ook al hadden wijzelf er geen problemen mee
fijne rustige plek om te overnachten. goed bereikbaar langs de doorlopende route. Oké, de toiletten zijn niet om aan te zien maar daarvoor hebben we toch de camper?
hele fijne cp, zuiver, netjes en vriendelijke en behulpzame beheerder
het is er zuiver maar je staat hutje mutje. het eten is goed maar eenvoudig. met deze review wil ik alleen maar aangeven dat het niet zó geweldig is als men beschrijft. er zijn (veel) betere en mooiere camperplaatsen.
een paar dagen geleden hier een nacht doorgebracht. alles ziet er keurig uit, sanitair, mooie verharde plaatsen, vriendelijke bediening, mooi rustig gelegen .
tis maar wat je zoekt en wat je leuk vindt, groot of klein, luxe of gewoon simpel maar qua netheid, luxe, onderhoud , voorzieningen is het hier allemaal buitengewoon goed. zelden zo'n schone camperplaats gezien!
geweldig mooi stekkie waar je echt tot rust kunt komen. alles is aanwezig, niet su perluxe maar wel erg netjes en ruim vwb douches, toilet etc. bovendien uitermate vriendelijke engelse eigenaar en eigenaresse. al met al de moeite meer dan waard!