@v.de-berg
September 2026
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
Mooie camping, sanitaire voorzieningen schoon. Dicht bij centrum. Ik zou wel op tijd reserveren. Plaatsen zijn ruim en er zijn krappe net wat je wil betalen .houtsnippers als ondergrond . Vriendelijk personeel
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Rustige plaats op grind met electra, ruim genoeg, , wc gebruik bij restaurant waar je goed kan eten. Losplaats en waterpunt .je bent 3km van de supermarkt, en 8km van centrum stad .heel goed te fietsen Wandelpaden genoeg. Wij stonden hier heerlijk.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Netjes , groot en schoon toilet gebouw. Ruim , mooie camper plaatsen, vlakbij heel veel wandel en fiets routes . Groot zwembad ernaast .
Mei 2026
nette camping. plaatsen iets schuin valt mee. sanitaire voorzieningen redelijk tot goed
2 foto's toegevoegd · 5 maanden geleden

ruime plaatsen. goed sanitair, schoon. rustig. zon en schaduw plaatsen. betalen boven bij de ingang van slager
zeer vriendelijk personeel, en goed restaurant. grote plaatsen, wc gebouw in renovatie , maar alles schoon en netjes prijs goed
druk , maar schoon goede plaatsen, sanitaire voorzieningen schoon. restaurant matig tot.....
mooie ruime plaatsen stonden niet aan het strand. maar op de middelste wc douche hier redelijk. 20 euro voor 1 nacht
korting alleen op kleine plaatsen. grote campers zijn ruime plaatsen voor .sanitaire voorzieningen schoon en netjes