@vacantieplezier
Lid van Campercontact sinds 2020
- 1999
- 2004
Wíj zijn er naar toe gegaan. was een rommelig parkeerterrein,met alles door elkaar. Stonden er nog geen 5 minuten en kwamen al voor geld. Gauw door gereden.
prachtige camperplaats. zeer mooie sanitair wat goed onderhouden wordt. gezellige beheerster. Echt een aanrader. we komen vast weer terug.. Joke en Jan
mooie camperplaats met verharde plaatsen. Belangstellende beheerder. mooie omgeving met goede fietspaden. Joke en Jan
we hebben hier met veel plezier gestaan. Ondanks de camperplaats nog in opbouw is. Aardige en geintreseerde beheerderspaar. Komen volgend jaar zeker terug.
Mooie camperplaats. Alles ziet er verzorgd uit.
mooie camperplaats aan de jacht haven. Jammer dat je er kunt reserveren. Als je komt aanrijden kan soms maar voor een paar dagen staan en moet je voor het weekend weer weg.
prachtige camperplaat. vriendelijke ontvangst. goede fiets en wandel mogelijkheden. wij komen volgend jaar vast weer terug zijn Jan Broersen
wij hebben hier weer fijn gestaan. Het is een top plaats met zo'n beheerder. komen vast weer een keer terug.
geweldige camperplaats. super schoon sanitair. goede ontvangst. Echt een aanrader.
topplaats een luxe camping kan het niet verbeteren
vriendelijke beheerders. Prachtig mooie camperplaats. mooi aan het water.
Afgelopen weekend hebben wij er weer gestaan. Aan de waterkant,bootjes kijken. Dit is ons favoriete stekje. Ook al is het wat verder van de toiletvoorzieningen. Dit kan echter geen probleem zijn. Goed voor de conditie.
mooie camping. vriendelijk personeel en mooie plaatsen. naar het strand 15 min lopen
Mooie plaats aan de Nieuwe Waterweg. Hier moeten we zuinig op zijn en gebruiken zoals het hoort, en niet het chemisch toilet legen in de bijgelegen straatkolk 's avonds, wat gebeurde op 24 sept 2017.
Zeer mooie camperplaats. Goede voorzieningen en hartelijk ontvangst.
Mooie plaatsen op de camping.Vriendelijk personeel en schone sanitair. Komen er vast nog wel eens terug.
Mooie plaats. Vriendelijke ontvangst en de loper wordt bij aankomst uitgerold voor de camper. Kan mooie wandeling maken door het tuincentrum. Ook een aanrader voor camperaars met kinderen vanwege de dieren die er zijn. Ook om in de omgeving om te fietsen.