@vakantiebus22
- Anders Anders Anders
- 2018
- Ander
- Buscamper
Prachtige plek met mooi uitzicht. Wij waren er eind december. Geen voorzieningen en er was niets open. Geen probleem want wij gingen voor de rust, en dat kregen we: nadat de dagjesmensen vertrokken, waren we de enige die overbleven. Voor herhaling vatbaar!
3 sterren vanwege de ligging en het feit dat deze CP met camera's bewaakt is. Wel even gehannes met 'tussen de lijntjes' parkeren en ervoor zorgen dat de fietsendrager niet over een achterliggende plek hangt i.v.m. dubbel tarief. Op loopafstand van de Mezquita en bruisend Cordoba.
Hier de kerstdagen doorgebracht. Voorzieningen prima, warme douches. Aardige mensen in de receptie, spreken een beetje Engels. Goede uitvalsbasis om Granada te bezoeken. Wij zijn de ene dag op de fiets gegaan (meerendeel fietspaden) en de andere dag met de bus, beide goed te doen. De bushalte is schuin tegenover de camping en met 1x overstappen ben je in +/- 40 min. bij het Alhambra. Het restaurant grenzend aan de camping is supergoed.
Fijne overnachtingsplek. Veilig gevoel. Winkels en fast food op korte loopafstand. Het was voor ons een doorreis plek dus verder van weinig faciliteiten van het stadje gebruik gemaakt. Het zag er wel netjes uit.
Prima overnachtingsplek. Wij waren er eind december op doorreis, 's avonds in het donker aangekomen, 's ochtends in het donker weer vertrokken. Geen probleem om er te komen. Ticketautomaat werkt eenvoudig. We stonden er met meerdere campers, genoeg plek.
Prima plek op toplocatie. vanaf de parkeerplaats loop je direct het strand op. Zelfs toiletpapier in openbaar toiletgebouw, dat is meer dan op sommige campings. Geen bouwwerkzaamheden meer. Op bord bij de parkeerplaats staat max 24u en max 10 camperplaatsen.