@van-Aken
- 2013
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Mooie omgeving om te fietsen Helaas veel geluid van de A1 Waarom er 3 euro voor de hond wordt gevraagd is mij een raadsel nog geen hondepoepzakjes zijn er aanwezig
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
wij werden hartelijk verwelkomd door Anton op een gegeven moment werd ik door Karin aangesproken dat ik altijd onze hond op de camping uitliet.Jammer dat dit zonodig moest tijdens een spelletje kuppen en niet op ee. ander tijdstip,ik hoop dat ze ook diegene aanspreekt die s avonds e. s,nachts achter de camper staan te urineren. wat ons opvalt is dat er steeds meer kliekvorming is ontstaan met voorkeur Bel me maar dan zorg ik voor een mooie plek
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Mooie en nette csmperplaats ,super schoon sanitair en dicht bij de boot naar Texel Min puntje het omslachtige gedoe van buttons met de elektriciteit
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Wij hebben het bekeken en zijn doorgereden
Maart 2026
vorig jaar waren we hier met onze Franse familie wat hebben die genoten van de gezellige sfeer het uitstekende schone sanitaire zeker voor herhaling vatbaar
ongezellige dure camperplaats grasveld hobbelig met veel onkruid sanitaire is prima
niet duidelijk aangegeven waar de receptie is het geheel doet rommelig aan. ook het gebouw waar je de was kan doen werd gebruikt voor opslag voor wat je krijgt is het duur,vooral als er voor de hond nog 3 euro moet betalen. nog geen porpzakje kreeg je er voor
mooie aangelegde camperplaats maar het pad er naar toe erg modderig, sanitaire schoon maar gedateerd het is onduidelijk wat voor code je moet gebruiken om te douchen,bellen naar de beheerder,kregen we geen gehoor omslachtige aanmelding
geweldige camperplaats, goede uitleg wat er te doen is in de regio net en schoon sanitair de Franse familie kent dit bijna niet in Frankrijk elke dag een vers gekookt eitje wij komen zeker met onze Franse familie terug
mooie camping en schoon sanitaire helaas door de vele regenval slechte plaatsen om te staan, je graaft je snel in , camping is nu ook dicht en vele campeerders zijn doorverwezen naar elders