@van-Megen
Mooi gelegen camping aan lift Oeschinensee, rondom in de bergen. Prachtige uitvalsbasis voor bergwandelingen. Sanitair gedateerd maar heel schoon, enkel twee dames en twee heren douches aan de krappe kant. Super vriendelijke en behulpzame eigenaren. Leuk restaurant/terras Dorp, winkels en gratis openbaar vervoer op loopafstand.
Sitecode: 196805
Wat een verrassende plek, met prachtig uitzicht op de landerijen en bergen. Warm en hartelijk ontvangst door de eigenaar. Enthousiaste jonge mensen die met passie vertellen over hun voor ons Nederlanders kleinschalige biologische boerderij. Rondleiding door faciliteiten, stallen. komen zeker nog een keertje terug.
Mooie plek aan de Dümmersee, loopt vanaf de camping C10 zo naar het meer. Surfen, zeilen, suppen, en zwem gelegenheid. Mooie speeltuin voor kinderen. veel wandel en fiets mogelijkheden vanaf de camping. prima en schoon sanitair. Camping deel C12 ligt aan de overzijde van de straat, rustig maar wel verder van het meer.
Mooie plek aan de haven en Sluis, sinds mei nieuwe en erg vriendelijke beheerder. Sanitair gedateerd maar schoon. Indien beheerder niet aanwezig kun je bij café het Golden Zielke havenzijde inschrijven. Op inschrijf enveloppe vind je de code toilet gebouw.