• Camperlocaties

@van-Nuland

Betrouwbare reviewer

2007

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Een hele fijne camping. Alles klopt hier: mooi gras, betegeld terras bij je plek, ruim en heel schoon sanitair. De ontvangst is vriendelijk en je wordt geholpen bij het op de plaats zetten van je caravan / camper. In de buurt, op loopafstand, is een supermarkt, slager en bakker. Op loopafstand de bushalte naar Aken of Maastricht. Wij maakten veel leuke fietstochten.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

mooie camperplaats, goede prij-kwaliteit verhouding

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Wat een super camperplek. Ruime plaatsen, voldoende en heel schoon sanitair, stroom en water bij de camper, geweldig uitzicht en gezellige bloemen langs de rand, Rinke en Christien ontvangen je heel hartelijk. Van hieruit is het heerlijk fietsen naar hunebedden en schaapskuddes bij Havelte, Giethoorn, enz. Steenwijk met de Villa Rams Woerthe en het Hildo Krop museum is heel bijzonder en ook erg de moeite waard.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Weer zo’n pareltje, een prachtige camperplaats. Goed aangelegd: verharde ondergrond, grasveldje ernaast en omgeven door keurig gesnoeide haagjes. Sanitair is schoon en lekker warm water. Afwasplek met bloedheet water, eitjes te koop. Tegenover kan je bij het Landalparc naar de wasserette of broodjes en andere boodschappen doen. Prima uitvalsbasis voor fietsroutes door Drenthe en bezoek aan Kamp Westerbork en museumdorp Orvelte.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Heel mooi aangelegde camperplaats. Schoon en goed sanitair, ook een fijne afwasplaats met heerlijk heet water. Beheerders komen 3 keer per dag even een controle doen, vandaar dat het sanitair zo schoon is. Wij hebben geen behoefte aan een hottub, maar voor de liefhebbers zijn en 4!

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Fijne plek bij een boer met wijds uitzicht. Sanitair is oké. Vlak bij Genemuiden waar voldoende bakkers en supermarkten zijn.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Mooi aangelegde plekken en prachtig sanitair. Vriendelijke ontvangst. Wij hebben lekker gefietst naar Nagele, het museum van Schokland bezocht en het museum van Urk en natuurlijk Urk bekeken. Er is hier genoeg te doen.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Hele vriendelijke ontvangst en zelf een plek kunnen uitzoeken. Mooi sanitair. Broodservice en lekkere pizza. Leuke fietsroutes

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Prima camping met ruime plaatsen. Sanitair gebouw wordt goed schoongemaakt en er is zelfs toiletpapier. Leuke wandeling door het plaatsje, markt op zaterdag en regelmatig op zondag een ‘rommel en antiek’ markt. L’Isle -sur-la-Sorge is op zondag een aanrader. Door het hele centrum is markt en toen wij er waren ook een antiekmarkt. Met de fiets maar 13 km over Via Venaissia

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Vriendelijke ontvangst en heel behulpzaam. Mooie camping en op de plek waar wij stonden een groot grasveld voor ons, dan bomen en struiken en daarachter de Vezère. Schoon en ‘gezellig’ sanitair. Pizzeria op het terrein en broodservice. Met ACSI betalen we hier incl stroom €22.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Ruime niet afgebakende plekken, je mag staan waar je wil. Maar je hebt hier wel een flinke stroomkabel nodig. Sanitair gedateerd en redelijk schoon. De prijs-kwaliteit is niet in verhouding. ‘s Nachts pikkedonker, ook wel mooi als er sterren zijn.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Wij hebben jaren een paar dagen op deze municipal gestaan. Het was altijd erg schoon en eigenlijk te goedkoop. De prijs is nu aangepast naar €15 voor de eerste nacht en €11 voor de volgende nachten, stroom €3,50. De camping is door Gaïa Vacances overgenomen. Ze moeten nog veel leren qua schoonmaak en onderhoud. Het blijft een fijne plek.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Mooie camping, vriendelijke ontvangst, alles is goed verzorgd en grote plekken. Een map met fietsroutes en toeristische informatie om te gebruiken tijdens je verblijf. Overdekte en ‘s avonds afgesloten fietsenstalling met oplaadpunten. Sanitair is heel schoon. Top-camping!

Een locatie beoordeeld—12 maanden geleden

Goed aangelegde camperplaats. Het sanitair en de afwasplaats is mooi en schoon. Vriendelijke ontvangst, leuk uitzicht en Museum Broeker Veiling is echt de moeite waard.

Een locatie beoordeeld—12 maanden geleden

Bij Sijm is nog steeds een geweldige camperplaats. De verharde ondergrond en de naast liggende grasveldjes zijn mooi groen. Het sanitair is heel schoon en een gezellige huiskamer. Deze camperplaats verdient een “camperplaats van het jaar” waardering. We hebben weer genoten, vooral van het kleurrijke uitzicht op de tulpenvelden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Mooi aangelegde camperplaats, ruime plekken, schoon en goed sanitair. De soepen (zelfbediening vers of diepvries) zijn heerlijk en de groenteboer komt 2x per week langsrijden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Prima camping, staanplaats op harde ondergrond en gras naast de camper, mooi sanitair, broodjes /broodservice. Leuke fietstochten in het heuvellandschap. Flink klimmen en dalen. Wij zijn naar de abdij van Val Dieu gefietst voor een rondleiding.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Weer hier heerlijk onthaast. Fijne locatie, fijne gastvrouw. Je voelt (en je bent) hier heel welkom. Lekker gefietst en genoten van het uitzicht.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Grote plekken, schoon sanitair, leuke omgeving en vriendelijke ontvangst. Fietsen over het fietspad langs het kanaal naar Coulon of Niort.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Vriendelijke ontvangst. De plekken zijn redelijk en met wat manoeuvreren kan je je camper op z’n plaats zetten. Sanitair is heel schoon. Broodservice met erg lekker brood. Van hieruit loop je zo naar de rijen stenen en fietsroutes gaan bijna langs de camping. Markt in Carnac op woensdag is erg leuk.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Mooie, goed verzorgde en onderhouden camping. Vriendelijk personeel, mooie ruime plekken en lopend naar het dorpje voor bv de bakkers kan via de duinen of over de weg. Naar Guilvenec is een fijn fietspad langs de duinen. Om 4 uur komen de vissersboten aan en lossen daar de vangst. Echt een aanrader. ACSI prijs en 7=6.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Kleinschalige camping met ruime plaatsen. Vriendelijke ontvangst en de receptie is de hele dag open. Restaurant is goed en behoorlijk druk. Stokbrood en croissants worden bij de camper bezorgd, wat een service. Sanitair is prima, ook water op veel plaatsen. Fietsroutes rondom de camping en ze staan onderweg goed aangegeven.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Mooi aangelegde camperplaats. Gastvrije ontvangst en in een info-hokje liggen fietsroutes en folders voor deze omgeving. Eenvoudig sanitair. Maar je komt hier voor rust, ruimte en uitzicht. Leuke fietsomgeving.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Wat een goed georganiseerde en fijne plek. Aanmelden gaat heel makkelijk en vooraf goed te zien of er plaats is. Wegen van je camper is een fijne service. Ook handig om je stroomverbruik te kunnen zien tussendoor. Sanitair is schoon.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Mooie plekken, leuk uitzicht, prima en schoon sanitair en vlak bij supermarkt, slager en bakker. Leuke fietsroutes naar o.a. Franeker, Sneek, Bolsward.

Sitecode: 22068

Prachtig sanitair, broodservice, vlak bij stadje en kasteel. Kleine plekjes die best schuin zijn. Camperplaatsen zijn recht maar smal.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Ruime plekken op gras, vriendelijke ontvangst vooral Engels sprekend. Sanitair is nieuw en schoon, fijne ruime cabines met regendouche. Restaurant heeft een kleine kaart met vooral burgers, heerlijk om zo aan te kunnen schuiven voor je maaltijd met verse en goede ingrediënten.

Sitecode: 2088

Deze camping ziet er goed uit, mooi sanitair gebouw. Maar als er bij volle bezetting en zelfs ‘complet’ niet elke dag wordt schoongemaakt, valt dat erg tegen. Wc-papier en zeep waren op, na mijn opmerking erover werd dat wel aangevuld. Jammer dat er niet en niet goed wordt schoongemaakt. De vloeren zijn echt vies. De campingplekken en de ligging aan het fietspad naar de Mont-Saint-Michel zijn prima.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Mooie ruime plekken voor campers, schaduw van bomen of wat meer zon. Sanitair is heel schoon, er is een wasmachine en droger. SuperU vlak bij en het stadje een paar honderd meter verder. Personeel bij de receptie spreekt ook Engels en Spaans. Met ACSI betaalden we €15.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Een heerlijke rustige, fijne mini-camping met prachtig uitzicht. Hartelijke ontvangst, prima sanitair en wasmachine en verschrikkelijk lekker stokbrood vers voor ons afgebakken. 2 nachten werden een week en eigenlijk nog steeds niet klaar. Leuke omgeving om te fietsen en Saintes is de moeite waard om naar toe te fietsen. Wel binnendoor en niet over de doorgaande weg.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Prima camping voor een paar dagen en bezoek aan Bordeaux. Wij namen de bus en tram en voor €3 sta je in het centrum. Vooraf reserveren is verstandig want elke dag (half mei) is de camping ‘complet’. Wij hebben een mooi plekje gekregen. Sanitair is schoon en heerlijke warme douches en echt heet afwaswater. Goeie WiFi

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Deze camping is per 1 mei open. We werden heel hartelijk ontvangen, je voelt je echt welkom. Niets is te veel. Sanitair is heel schoon, het afwaswater, zoals op veel campings is lauw. Met de ACSI kaart betaal je €15.40 per nacht.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Mooie camping met grote plekken. We hadden een fantastisch uitzicht over de heuvels. Vriendelijke eigenaren, die voorop bezig zijn de camping nog beter te maken. Het brood wat je hier kan bestellen is super lekker. Jammer dat het zo’n slecht weer was tijdens ons verblijf, we hadden hier graag willen fietsen.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Prachtig aangelegde camperplaats bij boerenbedrijf. De ontvangst met een kopje koffie is heel vriendelijk en hartelijk met goede uitleg van de mogelijkheden hier. De camperplaats is heel volledig en ook nog in opbouw. Er komen nog toiletten en douches bij. De toilet en douche in één unit is prachtig, maar bij volle bezetting kan het wat geduld vragen. Handig dat er een ‘winkel’ is voor o.a. zuivel, groente en vlees.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Fijne camperplaats. Heel hartelijk ontvangen, mooi en zeer schoon sanitair en leuk uitzicht over weilanden. Plekken hebben een goede harde ondergrond en mooi gras om de camper. We komen zeker terug om lekker te fietsen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Hele mooie camperplaats. Ruimte, rust en leuk uitzicht. Sanitair is schoon. Bert heeft ons de looproute naar Lacros met een kaartje uitgelegd. Heel fijn deze service. Kortom: super!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Mooie camperplaats met goede harde ondergrond van gras. Wij hadden een leuk uitzicht op de alpaca’s en ezeltjes. Stroom en watervoorziening zijn prima in orde, sanitair van goede camping-kwaliteit. Vriendelijke ontvangst met fijne fietstips. We betaalden in oktober €16,50 (SVR-korting)

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Prima camperplek met basic sanitair en afwasplaats. We wilden hier lekker gaan fietsen, maar door het slechte weer zijn we na 1 nacht vertrokken. Dus we komen hier terug! Misschien wel in de aspergetijd, volop asperges hier.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Mooie camperplekken, goede harde ondergrond en mooi gras om op te zitten. Stroompaal met 2 extra contactdozen om je elektrische fietsen op te laden. Waterkranen en afvoer en camperstortplaats op het camperveldje. Toiletgebouw is stukje lopen en ruim, schoon en voorzien van wasmachine en droger. Hier ook de loosplek voor het chemisch toilet. Het restaurant is goed en betaalbaar. Ik ben benieuwd hoe het in het winterseizoen is op deze plek.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Echt een doortrek camping; ‘s avonds loopt het vol en in de ochtend veel plaatsen leeg. Sanitair en camping vragen om onderhoud. Sanitair niet erg schoon, vieze urine lucht in de dames toiletten. Receptie en poort tussen 12 en 14 uur gesloten!

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Prima municipal met redelijk sanitair. Korting met NKC kaart, wij betaalden €15. Veel plaatsen met zo’n én schaduw. Naast de Voie Verte en bij een schitterend kasteel. Heel mooi ingericht en zeer de moeite waard. Met korting via de factuur van de camping. Fietsen naar Cluny (voor de leuke zaterdag markt) is een prima tochtje.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Mooi nieuw en schoon sanitair, op loopafstand van Cluny en de abdij. Leuke markt op zaterdag. Maar €27 is toch wel veel geld voor deze camping. Wij zijn na 2 dagen 15 km noordelijker gaan staan in Cormatin voor €15 per nacht. Ook langs de Voie Verte en bij schitterend kasteel.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Mooie ruime plekken, aan de Rhône met het fietspad van Genève naar de Middellandse zee. Leuk om een stukje te fietsen. Bakker komt elke dag langs, St.Vallier is een uitgestorven dorp. Sanitair is oud en zeker niet schoon; maar het douchewater komt van boven en met teenslippers……. Afwas- en waswater goed warm.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Mooie camping met vriendelijke ontvangst. Heel schoon sanitair. Plekjes niet erg groot, enkele ook wat schuin. In het hoogseizoen zal het hier druk zijn.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Camping met ruime plaatsen en ruime camperplaatsen. Sanitair is schoon en heerlijk warme douches en afwaswater. Centrum is de moeite waard, wandelroute komt langs alle bezienswaardigheden. Vanaf camping 10 min tot de wandelroute.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Mooi aangelegde Camperplaats. Wij stonden hier als enigen, als alle plaatsen bezet zijn lijkt het me een erg vol gevoel te geven. Nu heerlijk rustig en ‘s nachts doodstil. Mooie fietsomgeving en Hengelo ( 2,5 km) is voor boodschappen goed voorzien van winkels.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Nog steeds een fijne camperplaats. Het sanitair is uitgebreid en een serre in de maak. Altijd iets nieuws hier. Fietsen naar de mooie dorpen Lambertschaag, Abbekerk, Twisk, Opperdoes en eindigen in Medemblik een aanrader. Topplaats!

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Prima doortrek camping. Mooie afgebakende plekken met water en stroom. Overdag wel hoorbaar autoverkeer. ‘Schoonmaak’ sanitair ver onder de maat. Centrum heeft mooie gebouwen.

Sitecode: 52090

Prachtige camping, mooi grasveld en mooie plekken. Goed georganiseerd en onderhouden, heel schoon. Niet aankomen voor 13.00 uur, maar dan loopt de camping wel bijna vol. Voor €16,40 incl stroom (ACSI tarief) echt een aanrader. Leclerc zit bijna naast de camping en ook het fietspad naar Dieppe of Forges les Eaux.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Prima camping, maar €19.40 (ivm allerlei toeslagen) met ASCI korting best wel prijzig voor deze camping. Sanitair is oud en een beetje schoon.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Vlak bij het centrum, municipal camping. Sanitair is heel schoon en er zijn veel douches en toiletten. Poort gaat pas om 14.00 uur open, maar dat is Frankrijk niet bijzonder. Lopen naar het centrum is prima, naar de Carrefour ook.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Fijne municipal camping. Je kan de hele dag aankomen en hoeft niet te wachten tot de lunch voorbij is. Echt een doortrek camping. Heel schoon sanitair en er is zelfs een gratis droogkast om je kleding of andere zaken aan kleerhangers hangend (zelfs schoenen) te drogen. Prachtige bloemen!

Sitecode: 2088

Mooie camping met voldoende sanitair. Redelijk schoon en bloedheet water voor de afwas. Jammer dat tegenwoordig overal muziek moet zijn en ook zo hard. Fietspad naar Le Mont St Michel ligt naast de camping.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Wij vonden het een vreemde camping. Sanitair schoon en goed, ruime douches en zelfs toiletpapier en zeep. Toen wij er waren waaide het en het was heel droog: dus heel veel zand in en op de camper. Personeel en familie heeft ‘s avonds lang bij de receptie luid zitten praten en vreselijk hard gelachen. We voelden ons niet prettig hier en zijn maar 1 nacht gebleven.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Mooie, goed georganiseerde camping. Vriendelijke ontvangst door de mevrouw van de receptie, ze spreken een beetje Duits en Engels. Sanitair is heel schoon en up to date. Afwasruimte is uitgebreid en wassen incl wasmachine en droger mogelijk. Onze plek had stroom en water, maar we zijn wel in de ACSI periode hier: €16,80 per nacht.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Prima camping met schoon sanitair en wasmachine en droger gratis te gebruiken (even de beheerder vragen om de stroom aan te sluiten). Plekken zijn groot, stroom en water en afvoer bij je plek. Naast de camping een restaurant en de bakker en de mooie Basiliek op loopafstand. Toen wij er waren was de camping bijna leeg. Heerlijk rustig!

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Fijne camping met heel vriendelijke ontvangst. Camperplaatsen zijn flink verbeterd: brede oprij stenen en bij alle plaatsen een klein terrasje in het gras. Dus niet in de modder uitstappen door gebruik van kleden op het gras van je voorgangers. Sanitair is heel schoon. Eieren en verse aardbeien te koop.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Hartelijke ontvangst en alle rust om in te schrijven. Mooie grote plekken op goed onderhouden gras. Sanitair is super schoon. Fijne ruime douches Fietsen kunnen in de schuur staan. Leuke fietsomgeving en vlak bij St Oedenrode.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Kleine SVR camping met schoon en mooi sanitair. Vriendelijke ontvangst, ruime plaatsen. Naast de camping is de gezellige Herberg De drie linden voor koffie, borrel en maaltijd. De Loonse en Drunense duinen zijn op 50 m afstand. Fijne fietsroutes in de omgeving.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Fijne, rustige camping. Grote plaatsen en prachtig super schoon sanitair. Hartelijke ontvangst door Ria. Ze maakt heerlijk ijs, alleen voor de campinggasten. Leuke omgeving om te fietsen met diverse routes: o.a. Dodendraadroute-Smokkelroute-Enclaveroute.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Hartelijke ontvangst op deze camperplaats. Sanitair is kraakhelder. Mooie omgeving met fijne fietsmogelijkheden. We zijn hier nog niet klaar en komen zeker terug. Top plaats.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Camperplaats met goed, schoon en mooi sanitair. Vriendelijke ontvangst, goede tips voor de omgeving. We zijn benieuwd naar de uitbreiding; de plannen klinken goed. We komen hier zeker terug.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Mooie en goed verzorgde camping met grote plaatsen. Sanitair is ook heel ruim opgezet en echt schoon. Vriendelijke ontvangst door Suzanne en Bart, met een uitgebreide informatiemap met fiets -en wandelroutes.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Het is een geweldige camperplaats, echt een Top plaats. Goede ondergrond, ruime plaatsen, stroom en water bij je camper, sanitair schoon en goed. vriendelijke ontvangst. Ligging aan het Wilhelminakanaal, vlak bij Oirschot, leuk Brabants dorpje.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Goed georganiseerde CP. Vriendelijke ontvangst, ruime plaatsen, voornamelijk op grind. Grasstrookjes niet aanbevolen ivm regenweer. Lopen naar gezellig Weert met mooie winkels.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Vriendelijke ontvangst en uitleg over sanitair en andere ruimtes. ‘Alles’ wordt gedaan om het naar je zin te maken, heel behulpzaam. Sanitair is heel schoon. Campingplekjes ruim. Vanuit de camping kan je naar de winkels: bakker, slager, groenteboer en AH lopen. En een restaurant. Mooie fietsroutes door het Limburgse land. We hebben genoten én komen zeker terug.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Mooie camperplaats. Camper op verharde plek en naast de camper een grasveldje, incl opstapplankje. Prima sanitair en afwasplaats. Lekker ‘s morgens een gekookt eitje bij het ontbijt. Kessel is een leuk plaatsje met veel horeca en een Coop supermarkt en een bakker, dit alles op loopafstand. Er zijn veel fietsmogelijkheden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Vriendelijke ontvangst door de nieuwe eigenaren. Sanitair is zeer schoon. Ruime plekken met verharde ondergrond. Supermarkt op 1 km. Mooie fietsomgeving over het Nationaal park Dwingelderveld, door de bossen of landbouw gebied, maar ook naar Meppel en Giethoorn. We komen hier zeker terug.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Ligging goed voor leuke fietstochten, vlak bij Workum. Sanitair voldoende en vriendelijke ontvangst. Terrein met veel kuilen en gootjes, pas op met zwakke enkels. Stroom maar 4 Amp: dus bij opladen fietsaccu’s en waterkoker (800W) vliegt de stop er al uit. Terrein onverlicht en toen wij er waren erg nat en soppig. Even naar toiletgebouw was daardoor heel spannend. Maar voor €14,50 sta je redelijk.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Fijne camping met prachtig en schoon sanitair. Vriendelijke ontvangst, ruime plekken. Voor kinderen speelmogelijkheden en allerlei kleine dieren en een paard waar op gereden kan worden. Vlak bij leuk centrum van Wijchen met veel restaurants en winkels. Nijmegen en Grave zijn ook de moeite waard. En er zijn mooie fietsroutes te maken.

Sitecode: 42050

Mooie ruime plaatsen. Voldoende stroom en goeie WiFi. Sanitair is ruim en heel schoon. Wat een genot om je maaltijd op te kunnen halen. Elke dag (behalve maandag) keuze uit 2 ‘daghappen’. Leuke fietsomgeving.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Helemaal goed. Alles was schoon, opgeruimd, mooie plaatsen en goede service. Heerlijke schnitzel met ui en champignons, friet en salade gehaald. Broodjesservice met goeie broodjes van de bakker. Wij hebben hier 3 dagen heerlijk gefietst.

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

Fijne SVR camping, ruime plaatsen. Sanitair gedateerd maar schoon en goed. Vriendelijke campingbaas, heel flexibel en altijd in voor een praatje. Mooie omgeving met veel fietsroutes via knooppunten. We hebben hier genoten.

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

Prachtige, goed georganiseerde camping. Vriendelijke ontvangst. Ruime plekken, goed sanitair. Voor kinderen kleine speeltuintjes per veldje en een meertje met strand.

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

Mooie camperplaats met prima voorzieningen. Supermarkt en slager vlakbij. Ook een cafetaria en een restaurant in de buurt. Heerlijke fietstochten kunnen maken. Aanrader deze plek.

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

Groene camping, kleinschalig. Schoon sanitair en mooie plekjes. Hartelijke ontvangst in dit familiebedrijf met kwekerij en SVR camping. Fijn fietsen in de omgeving, Harlingen ong 8 km. In Pingjum een goede pizzeria( reserveren!).

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

Een geweldige camperplaats. Zo zouden alle camperplaatsen moeten zijn. Goede ondergrond, mooi verzorgd sanitair, stroompalen met 10 amp., goed werkende WiFi en zeer gastvrije ontvangst. Alles is gedaan om het de gasten naar de zin te maken.

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

Camping op fietsafstand van Haarlem. Wegens Corona is het sanitair gesloten, kunnen we dus niet beoordelen. Ons plekje was niet geweldig: tussen andere campers en weinig ruimte. Maar voor 2 nachtjes prima.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Fijne, goed georganiseerde camping. Grote plaatsen met zon en schaduw. Sanitair is schoon. Lekkere pizza’s in het restaurant. Zeer vriendelijk personeel en ze spreken Nederlands en Frans. Een aantal plaatsen aan de rivier, waar in gezwommen en gevist kan worden. Veel fietsmogelijkheden.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Fijne camperplaats met stroom en toilet en douche. Alles is goed en mooi aangelegd. Vriendelijke ontvangst, fietsroutes beschikbaar en bij 2 restaurants een kaartje voor een gratis drankje. Wij hebben bij de Nachtegaal heerlijk gegeten. Vlak bij op loopafstand, wel zo prettig.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Prima plek op doorreis. Vroeg aankomen geeft de beste kans op een fijn plekje. Sanitair schoon en goede douches en echt warm water voor de afwas. In de buurt, aan de overkant van de Rhône, zag ik ook bordjes voor fietsroutes.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Echt een doorgangscamping. Wij vonden het sanitair niet schoon. Het leek of er al een tijdje niets was gedaan. Muren vies, vloer vies en aan het onderhoud wordt ook niet veel gedaan. Aantal kranen bij afwas afgetapt. Dorpje biedt niet veel, wel een bakker en een Carrefour contact.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Wat een prachtige camping. Natuurlijk met de ACSI kaart buiten het hoogseizoen een prima prijs. Sanitair een 10, heerlijk warme schone douches voor €0,50 (wordt met ACSI prijs verrekend) en goed warm water voor de afwas. Lopen naar Vaals is prima of met de bus naar Aken en Maastricht met een dagkaart. Wij hadden een mooie plek met schitterend uitzicht. Broodjesservice en vriendelijke ontvangst.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Camping op loopafstand van het sfeervolle St Rémy de Provence. Op woensdag een markt door de straten van het plaatsje en op een marktplein. Veel te doen rondom Vincent van Gogh. De plekken op de camping zijn groot en je kunt kiezen voor ochtend- of avondzon. Pas op: contant betalen hier!

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Mooie camperplaats aan de Mosel. Wandelen door de wijngaarden naar Pestkapel met uitzicht op Piesport. Of fietsen naar Piesport of Bernkassel. In ‘Hotel zur Brücke’ kan je lekker eten. Nederlandse eigenaar!

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Fijne rustige camping. Schoon sanitair. Prachtige omgeving met veel fietsmogelijkheden. Weldadig rondje (Maatschappij van Weldadigheid), fietsen in het Drents-Friese wold, bezoek aan het Vlechtmuseum in Noordwolde. Jumbo en Lidl en bakker op 2 km afstand via het schelpenpaadje. Wat zijn hier veel mogelijkheden.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Fijne camping in Noord Frankrijk, zo’n 25 km van de grens met België. Het ligt in een mooi landelijk gebied en naast het oude mooie karakteristieke station. Vriendelijke ontvangst door beheerster. Schoon sanitair en ruime douches. Er zijn hier veel fietsmogelijkheden. Komen een keer hier terug om de omgeving te ontdekken.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Stadscamping en doortrekkers camping. Om 14.00 uur kan je pas de camping op. ‘s Morgens voor die tijd weten ze niet wat vrij is, is het argument. Dus het wordt wachten en parkeren in de buurt of verder rijden..... Sanitair is schoon, uitzicht op Nevers is mooi en voor een dagje leuk om de stadswandeling met blauwe lijn te doen.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Camping voor 1 nacht. Voornamelijk vaste staanplaatsen. Sanitair is mooi en schoon toen wij er waren maar er waren weinig mensen aanwezig. Afstand naar het plaatsje is 2 km over een weg met veel stijging en daling.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Heerlijke camping met heel veel mooie plekjes met zon en/of schaduw. Rustig! Sanitair is basic maar netjes. Echt warm water voor afwas of wassen. Koelkast en diepvries beschikbaar en een wasmachine. Dorp op 300 meter met bakker, slager en supermarkt. Marktje op dinsdag. Bij de VVV mooie fietstochten met elekt fiets goed te doen. Plan om 3 dagen te blijven werd 3 weken.

Sitecode: 20248

Hele fijne, rustige goed georganiseerde camping. Diepe plekken afgescheiden door heggen en bomen voor schaduw. Toiletgebouwen zijn heel schoon. Op loopafstand van het centrum waar op dinsdag een geweldige markt is. Water, afvoer en stroom bij elke plek.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Prima camping bijna in ‘the middle of nowhere’ met heel schoon sanitair. Vriendelijke beheerder. Prijs €17,10 incl stroom te hoog voor wat deze camping biedt. Voor minder sta je op mooiere campings. Eind april bijna de enige campinggasten. Dus een ruime plek. Vlakbij de camping is een pizzeria, in het dorpje een bakker en slager.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Prima doorgang camping. Ook voor een paar dagen, met bezoek aan Dole. Bij receptie is een Nederlandse beschrijving van de stadswandeling te krijgen. Echt een aanrader. Let op: receptie tussen 12 en 2 uur gesloten. Dus wachten tot na de lunch om het terrein op te mogen. Sanitair eenvoudig, maar voor Frans begrip redelijk schoon. En er is erg lekker stokbrood te bestellen.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Mooi aangelegde en goed onderhouden camperplaats. Beheerders komen regelmatig langs voor een praatje en onderhoud. Op loopafstand van Oirschot waar leuke straatjes en veel winkels zijn.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Prima camping, voor €13 + €2 toeristenbel. Per nacht incl water en stroom en prachtig sanitair. Dit wel in oktober. Mooie plaatsen en vriendelijke ontvangst. Groesbeek is een leuk dorp met uitgebreid winkel mogelijkheid en restaurants. Prima om naar toe te lopen. Ook het Bevrijdingsmuseum is een bezoek waard en ligt naast de camping.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Prima overnachtingsplaats, rustig en vlak bij supermarkt Aldi en Rewe. Op loopafstand van het dorpje met gezellige terrasjes, burcht en wat winkels. Een kant vol vanwege tv ontvangst en zon, andere kant veel vrije plaatsen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Mooi verzorgde camperplaats. Vriendelijke beheerders. Broodjesservice in het weekend met heerlijke broodjes. Stadje met mooie vakwerkhuizen en leuke straatjes is op loopafstand. Er is ook een stadswandeling. Gezellige Altstad.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Grote plaatsen op gras. Toiletgebouw zag er tijdens ons bezoek schoon uit. Kevelaer is een leuk plaatsje, een bedevaartplaats. Met de fiets in 10 minuten te bereiken.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Camping heeft veel schaduw plekken en de plekken zijn groot. Sanitair verouderd, maar netjes. Brood 's morgens via receptie. Abdijkerk de moeite waard, museum veel tekst (in het Frans). Tegenover abdij enkele restaurants.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Echt een stads- en doortrekcamping. Sanitair is wat verbeterd. Douchen kan in 2 gebouwen. Afwaswater is lauw. Je loopt via een pad richting brug over de Dordogne en dan ben je in het oude centrum. Op zaterdag een grote, leuke markt. Op woensdag een kleinere markt. €20,20 is wel veel voor deze municipal.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Mooie eenvoudige camping met hele grote plaatsen. Sanitair is oud, maar schoon. Plaatsje is leuk, "Cité de l'Écrit de des Métiers du Livre" en er is een gezellige markt op woensdag. De Octogone kapel is de moeite waard.

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Mooie camping / camperplaats. Sanitair is heel schoon en goed verzorgd. Voor kinderen is hier weinig speelruimte, de jongens misten een trapveldje.

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Mooie camping met weids uitzicht. Sanitair is eenvoudig, maar schoon. Vanaf de camping is een leuke wandeling (ong 1 1/2 uur) naar Leek dwars door de wei en over de velden mogelijk. Via receptie is een duidelijke beschrijving op te halen. Bus stopt naast de camping.

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Fijne camping voor een dagje. Vlak bij een supermarkt en een boeren winkel die goede kwaliteit biedt. En een pub. Bezoek aan Chichester met de bus is een goede optie. Anders moet je fietsen langs de doorgaande weg. Cathedral is de moeite waard, ook het omliggende park is prachtig.

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Geweldige CP. Mooi en goed aangelegd. Reserveren via internet aan te bevelen, zeker in het weekend. Toilet en douche, 6 min. warm water zijn heel goed. Lopen naar het strand of met de fiets. Frituur Els om de hoek!

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Camping op loopafstand (25 min) van Canterbury. Alles netjes en schoon. Dover Ferry op een half uur. Bezoek zeker de Cathedral maar vooral ook St. Martins Church. Schattig klein en heel oud kerkje waar je lopend bijna langs komt.

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Mooie camping op loop- en fietsafstand van Salesbury. De bus stop bij de camping. 2 grote grasvelden met stevige ondergrond. Uitzicht op Old Sarum. Op campings van deze club pas aankomen na 13.00 uur. Eerder kan je nog niet het terrein op.

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Ruime, nette camping met ACSI korting. Na overtocht vanuit Harwich rijd je in 45 min hier naar toe. Goed aangegeven. Zeer hartelijke en vriendelijke ontvangst. Ook 's avonds om half 10 nog. Sanitair is verouderd maar schoon. Het enige nadeel van deze camping is het geluid van voorbij razend verkeer.

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Prachtige schone en goed onderhouden camping. Vriendelijke ontvangst (aankomst pas na 13.00 uur) en begeleiding naar je plekje. De plekken zijn ruim en met een verharde ondergrond. Sanitair is zeer schoon! We betalen in april £16 als NKC/CCI kaarthouder. Waitrose supermarkt op fietsafstand.

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Prima camperplaats. Ruime plaatsen op verharde grond met behoorlijk grasveldje naast de camper om buiten te zitten. Storten van afvoerwater er toilet zijn goed, water innemen per ong. 10 liter. In het seizoen is er in het weekend broodjesservice en een bistro voor lekkere schnitzel en friet of andere snacks. Voor €7,50 pp hebben we heerlijk gegeten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Smalle plekken met prachtig gras. Aan het kanaal heb je een leuk uitzicht op het drukke scheepvaartverkeer. Waterstort en water innemen zijn prima geregeld. Voor € 13,50 inclusief stroom geen goedkope camperplaats. Toilet netjes en gratis, douche € 1.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Geweldig, wat een prima plaats met stroom, water, mooi sanitair, afwas met warm water en gebruik van wasmachine en droogtrommel. Alles bij de prijs inbegrepen. Broodjes worden 's morgens op bestelling gebakken. Tuin en winkel in het Rila centrum zeker even bekijken. Artikelen zijn bij Edeka goedkoper!

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Mooie plaatsjes aan de haven. Op wat verkeer na, is het hier heerlijk rustig. Mooi sanitair en zelfs een wasmachine en droger voor redelijke prijs (€3 en €2).

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Behoorlijke prijs voor een wat ruime parkeerplaats. €16 is veel. Het toiletblok en de douches in het zwembad hebben we niet gebruikt. Dat hebben we zelf aan boord. Winkeltjes zijn vooral souvenirwinkels en strandbenodigdheden. We missen een gezellig centrum. Met mooi weer is het leuk om naar de vliegers en de spelende kinderen en honden te kijken. We waren hier op een zonnige herfstzondag.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Grote camperplaats. Ruime plekken. Vlak bij leuk plaatsje. Camperplaats is niet slecht, zeker niet top. Het enige voordeel hier is de ligging bij Greetsiel.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Prima camperplaats, voor €8 + €2 voor stroom. Ruime mooie plaatsen. Toilet gratis, douche €1. Sanitairgebouw ziet er keurig uit. Restaurant op maandag gesloten, jammer. Broodjes op bestelling.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Prima plaats, mooi en schoon sanitair met lekkere warme douche, winkel naast de deur, vlak bij vissersdorpje. Toen wij er waren was het pizza restaurant / afhalen al dicht voor de winter. Heel rustig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Mooie plek met leuk uitzicht. Harlingen op loopafstand. Heerlijk rustig 's avonds en 's nachts. Water en afvoer via goede voorziening en ook voldoende prullenbakken.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

De camping naast deze camperplaats kost €11 voor een hele grote plek met stroom, douche en toilet. Wij hadden een prachtig plekje met uitzicht op de Eure, zon en schaduw.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Municipal camping met veel grote plaatsen. Sanitair verouderd maar wel schoon. Vriendelijke ontvangst. Op loopafstand van plaatsje, grote markt op zaterdag. Mooi uitzicht Middeleeuwse stad.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Prima camping, grote schaduwrijke plaatsen. Schoon sanitair en vriendelijk personeel. Met de bus naar Limoges met dagkaart voor €3,50. Supermarkt in dorp en brood service op de camping.

Sitecode: 2061

Prima doorgangscamping en voor bezoek aan Auxerre. Toen wij aankwamen had het veel geregend en werden we aan de rand geplaatst ivm de drassige ondergrond. Sanitair is goed en zelfs verwarmd. Goede douches en heet afwaswater. In Auxerre is een stadswandeling met koperen pijlen op de grond, start iets voorbij de VVV.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Heerlijke camping voor een paar dagen genieten en niks hoeven. Vriendelijk ontvangen door Nicolas, mooie grote plekken met schaduw. Sanitair is heel schoon en bij de dames gezellig gemaakt met verse bloemetjes. Naar het dorp voor de bakker of Carrefour loop je en op de fiets naar Chablis (D313! 11 km) is goed te doen. Zondagmarkt daar is een aanrader. Ook de abdij van Pontigny.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Prima doortrek camping. Ruime plaatsen zonder afbakening. Vroeg aankomen is verstandig. Zodra het aantal toegestane caravans, campers, tenten bereikt is, is het "complet". Ook al is er nog ruimte genoeg! Sanitair lijkt weinig maar wij hebben niet hoeven wachten op een douche, terwijl de camping bijna vol was. De bakker heeft heerlijk ambachtelijk stokbrood en kwam om half 9.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Prima doortrek camping én voor bezoek aan Lyon. Met de bus-metro- funiculaire ben je er zo. Wandeling en plattegrond bij receptie. Aanrader! Camping ligt bij snelweg en grote supermarkt. Bij receptie ook brood te bestellen. Sanitair is goed en schoon. De plaatsen zijn gemarkeerd, maar toen wij er waren stonden veel kampeerders in de breedte over 2 plaatsen. Gelukkig plaats genoeg (eind april).

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Prima camping vlak langs de weg. Geen last van het verkeer gehad. Sanitair is schoon en er zijn 2 blocs. Water voor de afwas is goed heet. Vlak bij grote supermarkt en langs het water loop je in 20 min naar het plaatsje. Daar is niet veel te zien, maar de wandeling er naar toe is aardig. We hebben hier in begin mei gestaan met maar 3 andere kampeerders.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Rustige camping voor een overnachting. Sanitair is schoon, de 4 camperplekken met verharde ondergrond zijn wat klein maar voldoende. Achter de camping stroomt een riviertje waar in gevist wordt. We staan hier in begin mei voor €17,50.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Prima camping, heerlijk rustig. Grote plaatsen, afgescheiden door hegjes en hoge bamboe. Sanitair in voorseizoen ruim voldoende en schoon. Brood zolang er is en niet te reserveren. Op = op. Heel veel Nederlanders die hier met ACSI korting staan. Wij hebben de Van Gogh wandeling gedaan en het klooster St Paul bezocht. Wel aardig om te doen, geen must.