@van-Schie
- 2010
Om 22.00 uur aangekomen voldoende plek op het gratis gedeelte. Hier staat een foodtruck met heerlijk pizza. In het dorp 850 mtr zit een bakkerij.

Dit is een prachtige camping, met mooi uitzicht over het meer.
Keurig verzorgde camping, heerlijk rustig.
Fijne plek, in een prachtig gebied. Er wordt druk gebouwd aan de wederopbouw. Best indrukwekkend. 's avonds heerlijk stil. Enige minpuntje is dat de stroompalen alleen geschikt zijn voor een stekker voor een elektrische auto. Misschien iets te vooruitstrevend. Maar als je een E-camper hebt een top plek.

Het was wat verder rijden dan in de app gemeld. De camperplaats ligt echt aan de haven. Betalen doe je door het scannen van de qr code en creditcard. de qr code staat ook op de electrapaal. Daar kies je het stopcontact dat je wil, en achter het deurtje in de paal kun je de pincode (in reserveringsbestigin intoetsen gevolgd door het gekozen stopcontactnr. Wij hadden wel wat hulp. Tip: fijn restaurant met uitzicht.
Ja het is een prijzige plek, en het geluid vd weg is aanwezig. Maar we hebben het ervoor over. Uitzicht op zee maakt alles goed.
Wij vonden het een fijne plek. Makkelijk aan te rijden. Rustige omgeving op de E4 na dan. Voor doorreis ideaal.

Wij vonden het een prima plek. Kosten zijn nu 200 SEK. Betalen bij automaat, eerst aantal dagen, plek nr, kenteken invoeren, bevestigen en betalen. Centrum op loopafstand, midgetgolf bij de jachthaven, om het meer fietsen 45,6 km, speelweide en zwemmen voor de deur.
Definitief gesloten, alleen voor seizoenskampeerders.
Zeer mooie CP. Stel de coördinaten in die in eerdere review staan. Niet de knop route gebruiken.
Niks aan toe te voegen prachtige rustige plek. Volgens mij is de parkeerplaats gratis, en het onverharde terrein prive. Je moet op dat gedeelte betalen.

Prachtige plek, geweldig uitzicht. Ruimte genoeg voor meerdere campers, ook beneden aan, nog eens plek voor zeker 3 campers.

Heerlijke relaxte plek. We kwamen om 20.15 uur aan, receptie in de stacaravan, plek genoeg.

Nette camperplaatsen, sanitair en sfeervol restaurant naast de cp.
Eenvoudige camping, met ruime camperplaatsen. Maar meer heb je ook niet nodig op deze prachtige locatie. SUP en roeiboot kun je huren. De weg er naar toe is een single road met inhammen om elkaar te passeren. Wij besloten een extra nacht te blijven en te genieten van het uitzicht.

Het is meer een mini camping op verhard terrein. met prachtig uitzicht. Restaurant om de hoek alleen geen gebruik van gemaakt.