@van-der-schors
- 2001
Wij hebben wederom weer genoten van deze fijne plek. Een cp waar gastvrijheid voorop staat. Wij komen er graag,
Wat hebben we hier wederom weer heerlijk gestaan de afgelopen dagen. Wij vinden het bij uitstek DE PLEK om lekker te onthaasten en te genieten van deze mooie CP.
Dirk en Akke nogmaals van harte gefeliciteerd🤗🥇. en zo als het spreekwoord zegt….Goede 🍷 behoeft geen krans. Hartelijke groet van Henk en Janny van der Schors.
Wat een vriendelijk onthaal van Chantal de eigenaresse van dit mooie plekje. Ze is erg betrokken bij haar gasten en komt elke avond langs of alles naar wens is.Wij hebben een paar mooie dagen gehad op deze cp in Wapenveld waar wij vele mooie herinneringen hebben op het toenmalig natuurkampeerterrein De Tonnenberg welke nu op is gegaan in de natuur. Wij zijn blij met dit mooie plekje om de prachtige omgeving te herontdekken. Gr. Henk en Janny
Het is en blijft een fijne plek. We hebben dit jaar 3x mogen genieten van hun gastvrijheid. Voor ons een prachtig plekje dicht bij de stad om onze vrienden aldaar te bezoeken. We komen zeker in het nieuwe jaar weer terug.Hartelijke groeten en fijne feestdagen voor iedereen van Henk en Janny van der Schors.
Wat een fijne cp, verharde rijsporen en een gazonnetje voor je camper.Vriendelijke mensen. Uitstekende voorzieningen. Mooi fietsen in de omgeving. En op korte afstand De Borkeldzuivel waar je een heerlijk softijsje kan tappen. Wij komen zeker weer terug op deze cp.
Vandaag voor de tweede x op deze mooie cp. Het is wederom genieten van het wijdse uitzicht.Inmiddels is er ook het gemakkelijke incheck systeem. Heerlijk fietsen en wandelen in de omgeving👍🏻
Weer een paar dagen op deze cp gestaan. Het is een mooie omgeving en je kunt er heerlijk fietsen. Dankjewel Desiree en gezin dat jullie dit mooie plekje met ons willen delen. Graag tot ziens. Groeten Henk en Janny van der Schors.
Heerlijk relaxed weer een paar nachten op deze fijne plek overnacht. We komen er meestal paar x per jaar. Wijds uitzicht en een prachtige zonsondergang. Een Camperplaats zo als wij die graag zien👍🏻
Vanmorgen met weemoed vertrokken van deze geweldige cp. Een fijne plek met persoonlijke benadering. Het was voor ons de derde x dat wij hier overnachten en hebben het erg naar ons zin gehad.Hele lieve aardige mensen en altijd in voor een praatje( ‘‘s avonds in bijna een sprookjesachtige sfeer met al die lampjes en de prachtige volle maan)Hartelijke groet van Henk en Janny🌻💡
Altijd fijn om terug op CP ‘t Zonnetje te zijn. Wij komen er graag en verder is alles al gezegd qua omgeving, fietsen, wandelen. Voor ons een cp zoals een cp moet zijn🌞
Paar nachten op deze plek gelogeerd. Fijn om te zien dat er met liefde en respect word omgegaan met de dieren. Wij vinden gastvrijheid belangrijker dan dat alles er strak uitziet, als het je niet aanstaat kun je ook gewoon doorrijden, iets wat wij de volgende keer zeker niet zullen gaan doen.Heel graag tot een volgende keer.
Wat een prima plek dichtbij de stad. Uiterst vriendelijk onthaalt. Voor ons een fijne plek om te overnachten als we vrienden in Weert bezoeken. Graag tot een volgende keer.
Heerlijk een paar dagen vertoefd. Een mooie cp met een hele vriendelijke eigenaar die even komt kennismaken en een praatje maakt. Een cp zoals een cp moet zijn. Prachtige wilde bloemenrand langs de kant en een geweldig uitzicht. Wij komen zeker terug👍🏻Henk en Janny.
Voor ons een heerlijke plek om terug te komen. Inmiddels 5e keer.Een prachtig wijds uitzicht en vriendelijke mensen.Toen wij er stonden was alles tip top in orde. Wij komen zeker weer terug om te genieten van de rust en de prachtige omgeving.
Afgelopen weekend weer een paar dagen op onze favoriete cp gestaan. Alles wat je nodig hebt is hier aanwezig qua voorzieningen (douchen zonder muntjes😉)maar vooral het waanzinnig uitzicht op het nabij gelegen natuurgebied.Hele aardige eigenaren die erg betrokken zijn bij hun gasten en het iedereen naar de zin maken en laten delen in het geweldig plekje wat ze hebben. Groeten van Henk en Janny.
Afgelopen 2 nachten voor de 5e keer hier overnacht. Dat zegt genoeg over de CP zelf en de omgeving.
3 nachten op deze fijne Camperplaats gestaan. Voor ons een superplek bij een uiterst vriendelijk familie. Mooie wandeling gemaakt bij de Leemputten en natuurlijk de flamingo’s gespot. Wij hebben er weer een favoriet bij.👍🏻
Wat ontzettend jammer dat deze mooie plek is gesloten. We hebben er meerdere keren met ontzettend veel plezier gestaan. Ook de fijne gesprekken met Henk zullen we missen. In ieder geval ontzettend bedankt voor de gastvrijheid.
Inmiddels hier voor de 3e keer gestaan. Mooie plek en gastvrij ontvangen. Heerlijk gewandeld en gefietst in de omgeving. Wij komen zeker weer terug.
2 augustus hier een nachtje gestaan, maar vanwege de heftige plensregens weer verder gegaan met de belofte dat we weer terug zouden komen als het weer beter zou zijn. Zoals beloofd dat ook gedaan.. niet 1 of 2 nachten maar het is en was zo’n fijne plek dat we 5 nachten zijn gebleven. Al met al een heerlijke inspirerende plek om te zijn. Gerund door een hele aardige familie. Daarom ook heel graag tot ziens🌻Groeten van Henk en Janny🌻🌻
Fijne plek om te zijn. Hele grote plaatsen. Van de weg naast de CP totaal geen last gehad. De plek is te mooi om aan voorbij te gaan. Wij hebben hier 3 nachten heerlijk gestaan.
Voor de tweede x een paar nachten hier gestaan. We werden wederom uiterst vriendelijk ontvangen door de eigenaresse. Goed onderhouden CP en een mooie omgeving om te fietsen. Ook de supermarkt op paar minuten fietsen te bereiken. Dankjewel voor de gastvrijheid en voor het “delen” van jullie mooi plekje👍Tot een volgende x. Groet Henk en Janny.
Uiterst vriendelijk ontvangen met een kopje koffie. Fijne plek met alles erop en eraan. Geen gebruik gemaakt van het sanitair want dat hebben wij als camperaar zelf bij ons. Prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. Wij hebben ons prima vermaakt.
Wat een prachtig plekje. Helaas door het slechte weer eerder vertrokken dan de bedoeling was. Als “pleister op de wonde” 2 mooie 🌻🌻gekregen. Vast en zeker komen we nog eens terug,want aan de gastvrijheid heeft het niet gelegen.
Vandaag het laatste stempeltje van het “Rondje Twente” gehaald, en een nuttig en mooi aandenken gekregen. Het is een leuk initiatief om deze mooie streek te promoten.Wij hebben het erg leuk gevonden.
Per toeval hier terecht gekomen. Wat een vriendelijk ontvangst. Ondanks de regen een fijne tijd hier gehad. Een mooie plek om naar terug te keren… wat wij ook zeker zullen doen. (als het zonnetje niet naar ons komt… dan gaan wij toch gewoon naar het zonnetje🌞.Bedankt voor de gastvrijheid👍🏻. Groet Henk en Janny van der Schors.
Mooie cp in een mooie omgeving. Fijn gefietst in de omgeving👍🏻
Paar dagen weer hier gestaan met de camper. Ontzettend gastvrije, lieve en behulpzame mensen.We hadden problemen met onze keukenmengkraan en met een temperatuur van 28 graden buiten was niets hun te veel om het te repareren💪🏻.Zelfs de volgende morgen wilden ze toch nog even checken of alles oké was. Super,super bedankt.👍🏻
3 nachten hier gestaan op deze prachtige plek. Uiterst vriendelijke eigenaresse die langs komt om je welkom te heten. Prachtig bedrijf die wordt gerund door mensen die hart hebben voor hun bedrijf en daar ook trots op zijn.Graag tot een volgende x. Groet Henk en Janny van der Schors.
Inmiddels door de jaren heen hier +/- 28 nachten overnacht. Altijd fijn om hier naar toe te gaan. Wij hebben er nog nooit geluidsoverlast ervaren, zal eenmalig zijn geweest.
Een fijne plek met alles wat je als camperaar nodig hebt. Uiterst vriendelijk welkom geheten door eigenaresse en haar dochtertje.Wij komen zeker terug👍🏻
Meer moet dat niet zijn…..GEWELDIGE plek met een mooi wijds uitzicht. Wij komen zeker terug. Groet Henk en Janny.
Prachtige plek. Meer heb je niet nodig.Mooie omgeving om te fietsen. Centraal gelegen tussen Dinxperlo en Aalten. Op 1 km fietsen een landwinkel met verse producten. Wij komen zeker terug👍🏻
Tijdens onze vakantie hier weer een paar dagen gestaan. Een heerlijke plek om te zijn. En het sanitair gebruiken wij sporadisch, dit hebben we zelf in de camper.(anders hadden we net zo goed een tent kunnen kopen) Voor mensen zonder toilet is het wel handig als er 1 toilet aanwezig is.Voor ons is de gastvrijheid en omgeving belangrijker dan de rest.
Prachtige cp, keurig onderhouden. Ontzettende aardige eigenaar die er alles aan doet om het je naar de zin te maken.Mooie uitgezette knooppuntenroute gefietst in een verrassend landschap.
Prachtige plek om te zijn. super aardige en gastvrije familie. Een plekje waar wij zeker vaker naar toe zullen gaan.👍
We hebben weer heerlijk gestaan op de Eikenhof, heel vriendelijke eigenaar de prijs is 17€ per 24 uur. Dus een hele redelijke prijs voor het gebodene. Henk en Janny
Mooie CP. Uiterst vriendelijke eigenaresse.Alles tiptop voor elkaar. Zeker voor herhaling vatbaar, we hebben erg genoten.
Fijne plek,aardige mensen.We zijn hier inmiddels paar keer geweest. Mooie voorzieningen, heerlijke douches. Deze mensen doen er alles aan om het je naar de zin te maken.Een dikke pluim👍🏻.
De paasdagen hier doorgebracht, leuke mensen ontmoet. Wij komen hier zo’n 3x per jaar. Mooie gemoedelijke C.P. Gezelligheid is alles wat wij wensen, voor de rest hebben we alles aan boord...toch? En voor wie dat niet heeft is er een toilet en een heerlijke douche aanwezig.👍
Voor de derde maal dit jaar hier een paar nachten verbleven. Lekker fietsen in de omgeving. Een fijne plek om naar terug te keren. Bedankt voor de gastvrijheid.👍🏻
Mooie verzorgde plaats,vriendelijke gastvrouw.Voor herhaling vatbaar.
We hebben hier voor de tweede maal 2 nachten gestaan. Alles was weer tiptop in orde.
Mooi voor 1 nacht.
Lekker gedoucht in het onlangs opgeknapte toiletgebouw, ruimte voor de afwas, toilet en een apart urinoir aan de buitenzijde van het gebouwtje. 👍🏻frisse start van 2018.
Voor de vijfde keer op deze fijne camperplaats die alles heeft wat je nodig hebt. En een douche hebben we zelf aan boord. Altijd fijn om hier te fietsen en wandelen.Vriendelijke eigenaresse.👍
Een hele mooie Camperplaats, rust ,ruimte,mooie omgeving. Vooral de voorzieningen zijn super de luxe, met oog voor detail. Hier wil je graag terug komen.👌🏻👍🏻top!
Het was weer een mooi paasweekend we hebben er nu in totaal 40 nachten gestaan zo door de jaren heen . Ook het weer zat ons mee.
Topweekend gehad zoals altijd. De kersen waren nog lekkerder dan vorig jaar. Bedankt voor jullie gezelligheid. Het heeft ons goed gedaan. Tot ziens in juli of augustus. Groeten van Henk en Jannie.
Heerlijk weekend gehad op wat wij zouden zeggen "landgoed Ravenhorst". Wat een mooie omgeving . Het stadje is ook de moeite waard, veel te zien. Wij wensen de nieuwe eigenaren veel succes en als het allemaal klaar is dan wordt die 9 vast en zeker een hele dikke 10. Tot de volgende keer! Groeten van Henk en Janny.
Voor de tweede keer terug op camperplaats Ittervoort, gezellig en erg gastvrij. Vanmiddag heerlijke kersen, bessen en frambozen geplukt uit de fruittuin, zoveel als we wilden. Het was heerlijk. Bedankt daarvoor en graag tot de volgende keer, tot ziens. gr. Henk en Janny v.d. Schors en hondje Rosa.