@vanAmelsvoort
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 3 dagen geleden
Nu voor de 2de keer op deze locatie een tussenstop bij Audrey (Bodega 2020) gemaakt. Even geweldig als de eerste keer, naast de bekende tapas (van Joeri) zijn er nu ook eigen creaties van Audrey met de zelfde hoge standaard. Van de wijnen, zeker de Barrique, kunnen we geen genoeg krijgen, helaas hebben we een te kleine camper. Tot de volgende keer
September 2026
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
Zoals eerder geschreven is het zwembad sinds 15-09 gesloten. Bij 32 graden niet leuk, idem dito zijn de bar, restaurant en winkel alleen in het weekend open. Afwassen met koud water is ook geen pré... Verder mooi en schoon sanitair en een leuke omgeving. Voor € 23,- met ACSI hebben we al completere campings gezien.
Wij waren hier op maandag 2 september 2024. Allervriendelijkst ontvangen door de gastheer en later de rest van de familie. Mooie kleinschalige rustige plek midden in de natuur. Als je niet van rust en stilte houdt ben je hier verkeerd. Wij vonden het geweldig. Alles is nog in ontwikkeling, de plek is pas open. Er is een royale speelgelegenheid voor jonge kinderen en prima sanitair. Sylvia, Sander, Linde en Mara bedankt
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Mooie CP, alles wat de camperasr nodig heeft. Zeer rustig.
Mooie, groene Camping met royale plaatsen. Top sanitair, geweldige afwaskeuken, gerund door vriendelijke (Nederlandse) eigenaren. Restaurant in aanbouw. Mooi wandel- en fietsgebied. Ook fijn als tussenstop voor wie 'de groene band' (ff googelen) volgt. godelieve en max
2023
geweldig! gemakkelijk toegankelijk langs de doorgaande weg. gratis alles lossen.
2022
Fijne CP, WC en douche bij het zwembad mogelijk, VE nog niet, is in de planning...
Fijne CP, (helaas zonder voorzieningen) naast een restaurant met uitzicht op de Elbe. Leuk 'barretje' op een ponton op 100m afstand. Verzorgingsplaats 3km verderop.
2019
maximale verblijfsduur 72 uur. (3dagen)