@vanBeek
prachtige kleine camping met schitterend sanitair. ze hebben ook een mooi schoon en ruim sanistation.
Afgelopen week hier 4 nachten gestaan. Heerlijke rustige plek met landelijk uitzicht. Je moet zelfvoorzienend zijn maar er is wel stroom, water en je kan lozen. Wij hebben genoten. Hele vriendelijke eigenaars.
wat een mooie camping. Als je op 1 van de bovenste terrassen staat heb je een schitterend uitzicht. Wij hebben genoten van ons verblijf op deze camping. we komen zeker terug.
Prachtige camperplaats met mooi sanitair. We komen zeker terug.
Prima plek om te staan. Aanmelden bij receptie hotel als je op het gras gaat staan en ook eventueel stroom wilt.

Prima plek. Voor de slagboom wordt er via een elektronisch systeem aangegeven hoeveel vrije plaatsen er zijn. Er worden verschillende tarieven gehanteerd eind oktober 11,00 en daar komt dan toeristenbelasting bij van 0,85 pp.
Wat een prachtige camperplek. We staan op de parkeerplaats rechts van de weg voor de telecabine. Mooi uitzicht op de bergen en een gezellig dorp waar de benodigde levensmiddelen te koop zijn. Bij betalen van de toeristenbelasting krijg je gastenkaart waarmee je gratis van de telecabine, bus, zwembad gebruik kan maken. Op deze parkeerplaats staan geen vakken en kan je wat ruimer staan.
Afgelopen week 3 nachten hier gestaan en genoten. Overdag gezelligheid van andere bezoekers maar na 5 uur hebben we heerlijk alleen gestaan. Prachtige wandelingen gemaakt. De mensen in het bezoekerscentrum zijn heel behulpzaam en vriendelijk. We komen hier zeker terug.
Wij waren hier 30 -5-2018. Wat een super Camperplaats. Alles is netjes onderhouden en heerlijk rustig. Komen hier zeker nog een keer terug
Prima camperplaats en gastvrije ontvangst door eigenaar. Vanwege de strenge vorst was het niet mogelijk om de camperloosplaats te gebruiken maar eigenaar dacht mee hoe we wc konden lozen en water innemen. We komen hier zeker terug.