@vanEs
Keurig en netjes allemaal. Complimenten voor de behulpzame dame die het sanitair schoonhoudt en de vriendelijke dame achter de balie. We misten schaduwplekken vandaar 4 sterren i.p.v. 5.
Wij hebben helaas een andere ervaring. Inchecken en pasjes systeem werken prima. Sanitair was niet zo schoon. Drollen in het toilet, doucheputje vol haren, water loopt niet weg (tot je enkels ih water van een ander), geen gelegenheid handen te droger (blower doet niks). 22 plekken, duidelijk genummerd/aangegeven. Propt er nog een camper tussen twee bezette plekken, je kan je deur nauwelijks uit. ‘s Avonds na 22:00 lawaai van anderen. Vuilnis?
Je mag hier Max. 24 uur staan met een parkeerschijf. 1 deel voor 3 campers en een deel voor 5 campers. De supermarkt naast de deur. Centrum, bezienswaardigheden en restaurants op korte loopafstand. Naast het treinstation. We stonden heel rustig. Er kwamen zelfs 2 jongemannen ons ijsjes brengen, ze hadden teveel gekocht. Heeft niets met de CP te maken, maar wel met de vriendelijkheid van de plaatselijke bevolking.

Helemaal top! Sanitair super schoon. Klein maar heel fijn! Alles is aanwezig. Bakker om de hoek zo ook supermarkten en eetgelegenheden. Makkelijk wandelen met de hond. Echte aanrader!
Gratis, dus wat verwacht je? Wij vonden het helemaal prima, lekker rustig. Heerlijk gewandeld in het zonnetje en gekeken bij de waterskibaan.

Fijne rustige plek. Verharde plaatsen. Alles in de buurt. Winkels, boodschappen, sportschool, wandelpark, centrum, mini golf, zwembad, spa, haven, bezienswaardigheid zoals de sluizen. We stonden gratis en zijn zeer tevreden.
Dit is geen camperplaats maar een parkeerterrein waar inwoners van Munster hun campers en caravans stallen.
Mooie plek! Zoals ik voorgaande reviews, heerlijk rustig! Ook onze hond heeft met volle teugen genoten! Hele relaxte plek.
Wij vonden het niet echt een camping. Wel relaxed en schoon (maar weinig) sanitair. ‘Sanistation’ lastig te vinden. Aanrader om bij Sofa, bij de tennisbanen op loopafstand te eten!
Rustige plek met bescheiden sanitair, veel NL en aangezien de stroom bij de prijs inbegrepen is, laten ze de airconditioning 24/7 draaien. Mooie uitval basis voor Auschwitz.
Prima voor 1 nachtje en lekker uitgebreid douchen. Wij waren hier op 12-8 en het was druk. De voorzieningen zijn te weinig voor zoveel mensen. Vriendelijk personeel.
Als parkeerplaats zou ik het 4 sterren geven maar als camperplaats toch maar 3 sterren. Er kunnen (ook overdag) meer dan 3 campers staan. De dame is zeer behulpzaam. Supermarkt om de hoek en je bent zo bij bezienswaardigheden zoals het Koninklijk paleis, kerken, boulevard enz. De parking heeft echt wel potentie. 70 zloty’s 2 personen, camper en hond.
3 sterren omdat het gratis was. Goed uitgangspunt om (een deel) van de prachtige stad te zijn bezoeken. Geen voorzieningen zoals aangegeven maar dat hoeft ook niet met een camper. Slechte nacht gehad door rondhangende jeugd met luide muziek (jaja naast een begraafplaats).
Netjes, ruim en schoon. Douche, toiletten en sanizuil aanwezig. Ook kan je relaxen in de sauna (Incl afkoelen), warm bad en rust ruimte. Drankje doen of bierproeverij behoort tot de mogelijkheden. Gastvrije en gezellige schoondochter maakt tijd vrij voor een vriendelijk praatje. Aanrader!
mooie plek, fijn wandelen met de hond. Gegeten bij rest. ebolia, dat was een ramp, snapte ineens dat openbare toilet.
Fijne gratis camperplek waar je goed kan wandelen met de hond. Echter vonden enkele ‘caravans’ het ook nodig om van deze plek gebruik te maken en hadden ons helemaal ingesloten.
Geen bebording. Geen camperplaats te vinden. Wel twee hele kleine parkeergelegenheden die bomvol auto’s stonden.
Op deze plek mogen geen campers meer komen. Het witte bord geeft heel duidelijk aan ‘KEIN -(en dan een plaatje van een WoMo)’. Even verderop, 800m, is wel plek voor 5 campers.
9,- voor 1 camper met bestuurder. Elke extra persoon 1,50 extra. kleine afgebakende plaatsen. Te duur voor wat het is. Maar voor 1 nacht te doen.
niet vlak, klein en te duur voor wat het is.
fijne camper plaats op 5 min fietsen van het centrum. Eten laten bezorgen door Afgan Fresh een echte aanrader.
Super plek, ook bij 35 graden heerlijk gezeten onder de bomen. Mogelijkheid tot wandelen in het bos gelijk achter de camperplaats. Vlotte Nederlandse eigenaresse van paderchina imbiss bezorgde zelf het voortreffelijk eten wat ons betreft echt een aanrader.
De douches zijn fijn en de 1,- zeker waard. Op de camper plek luide muziek van de camping en gillende kinderen. Kleine plaatsen als het vol is kun je de luifel niet uitdraaien zonder de camper van je buurman te raken. De WiFi is 8 mb internet. Dat delen met een hele camping maakt het niet echt snel.

Plek zoals alle camperplaatsen zouden moeten zijn, op loopafstand van Kaufland en centrum. Goede pizzakoerier Abbas pizza’s. Leuke wandel en fietsroutes. En geen campers met 2 snoeren om de airco en tv draaiend te houden. Wij houden er van!

Fijne plek op mix parking, overdag nog wel druk met mensen die van het aangrenzende park met speeltuin gebruik maken en een enkele Duitser die er met zijn caravan wil staan. Fijn wandelen met de hond gelijk t.o. De cp of in het slotpark. Lidl op loopafstand. Voor wie lekker en niet te duur wil eten is Peter Pan een aanrader net zo als ijs van de Italiaan die net even verder zit.
Voor ons teveel een camping, kleine plek en geen uitzicht. ‘S morgens voor 11 uur vertrekken want dan moet de plek weer vrij zijn. Terrein verder super netjes, niks op aan te merken.

Prima plek omdat we de dag erna naar een garage in de buurt moesten, verder erg stoffig, weinig tot geen schaduw en de mensen naast het parkeer terrein houden wel van een feestje. Wandeling naartoe kapel is zeker de moeite waard.

Zelfs nu nog lekker rustig, veel grote campers 10m +

Nette beetje saaie camperplaats. Zijn leukere en gratis plaatsen in de omgeving.
Geweldige plek, restaurant met uitzicht over het water en heel veel ruimte dus ook geschikt voor grote campers. Houd er wel rekening mee dat er geen voorzieningen zijn behalve een toilet gebouw wat om 15:30 dichtgaat.
We komen hier elk jaar wel een paar dagen het restaurant is niet duur en serveert een prima hap. De Real is op fietsafstand en het is er fijn wandelen met de hond
Mooi plekje, was jammer genoeg vol toen wij aankwamen nog even overwogen om op het parkeerterrein te gaan staan maar dat wordt ‘s avonds gebruikt als hangplek door jongeren uit de regio. Aangezien wij na een week hard werken wilden genieten van een goede nacht slaap zijn we weer verder gegaan.
Heerlijk plekje aan groot meer op loopafstand van terras en op 1 km van het centrum. Wel druk. Toen wij aankwamen nog net 1 plekje vrij. Maar dat was voor ons prima. Bij alle plekken ruim voldoende plaats een paar stoelen en een tafeltje naast de camper. Heerlijk wandelgebied voor mensen met honden.
Nette camperplaats in waaiervorm. Niet al te grote plekken en er staan campers met de voorkant naar het gras waardoor je soms met de ingang naar mekaar toe staat. Pizzeria op loopafstand. Goede wandel en fietsmogelijkheden langs de rijnoever. Wij hadden nog net laatste plekje om 17:00 daarna veel campers teleurgesteld weer zien vertrekken.
Top locatie kunnen veel gemeentes een voorbeeld aan nemen. Is goed te bereiken en op loopafstand van supermarkt en benzinepomp.
Netjes en rustige camperplaats met genoeg ruimte voor stoelen en tafel indien gewenst. Nu midden aug. Ook genoeg vrije plekken en wil je geen stroom hoef je er ook niet voor te betalen. Bij de 4 talige automaat ticket kopen met code en door de poort vervolgens naar p2 of p3 de eerste staat vol met Fransen die hier waarschijnlijk de hele zomer staan.
Prima camping op km lopen van het strand. Voor kinderen een zwembad. Kinderen alleen onder begeleiding naar het strand ivm doorgaande weg waar soms heel hard gereden wordt. Ook op de camping last van het verkeerslawaai op de lage nrs. Camper met airco gelijk aangeven aangezien veel plaatsen maar 3 AMP stroom hebben. Kabel van 20 mtr is aan te bevelen.
Fijne camping met prima prijs/kwaliteit verhouding. We mochten de hond gratis meenemen en kregen gratis 2 bandjes voor onbeperkt entree in het naastgelegen zwembad. Jammer dat de stelplaats lang niet vlak was. Zelfs met de wielen maximaal op de fiamma bok bleef de camper scheef staan. Voor 1 nacht maken we daar geen probleem van.
Goed te vinden door de borden te volgen, veel kinderen die komen zwemmen. Maar niet hinderlijk. Redelijk vlakke en ruime plaatsen op grind. Door het hek en helemaal doorrijden naar achteren.
Zeer mooie maar drukke camperplaats. Zonder de speciale pas geen toegang en achteruit weer de doorgaande weg op. VVV wordt gek van de mensen die komen vragen. Toegangskaarten alleen via internet en in het seizoen alleen toegang met kaart en tijdige reservering.
Niet echt een camperplaats te noemen, toen we het eindelijk gevonden hadden gauw doorgereden naar la Rochelle
Geweldige plek, jammer genoeg geen voorzieningen maar wat wil je voor 6,50
Heerlijke plek met veel schaduw, bos en op loopafstand van het strand. Betalen van 20:00 tm 8:00 overdag gratis.
Jammer van de regen, die kregen we er gratis bij. Mooi ruime plaats.
Ruime opzet, goed onderhouden, vlak, gratis 16 AMP stroom, geen schaduw
Met 240 campers is het behoorlijk vol als we deze plaats bezoeken. Toch een fijn plekje weten te vinden. Camperplaats op loopafstand van Honfleur met uitzicht op de Pond de Normandië. 2 plaatsen om water in te nemen of te lozen. Houd rekening met wachttijden tot een half uur vanaf een uur of 9 tot vroeg in de middag. Vers brood is te halen bij de bakker die de camperplaats bezoekt.
Lekker rustig met uitzicht over het water, geen voorzieningen en behoorlijk druk omdat de andere plek zo klein is geworden. 4,- per 24 uur.
Plaats voor ongeveer 8 campers enorme stank van het afval en mensen die reserveren door een stoel of tafel op hun plek te zetten. We zijn gauw doorgereden!
Prima grasveld voor een nachtje langs een weg waar zo nu en dan best hard gereden wordt. Aan veldje voor hond is gedacht en campers worden bij aankomst hartelijk ontvangen. Beperkt aantal plekken met stroom en wilt u daar gebruik van maken is reserveren aan te bevelen. reactie eigenaar: sorry we hebben 30 stroom punten echter boven de 30 campers improviseren we