@vanEs
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Supervriendelijke en behulpzame beheerder. En voor dat geld pal aan het strand en de promenade.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Aanrader! Je loopt zo het strand op. Voor €10,-! Waar vind je dat. Eigenaresse houdt alles netjes bij.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Keurig en netjes allemaal. Complimenten voor de behulpzame dame die het sanitair schoonhoudt en de vriendelijke dame achter de balie. We misten schaduwplekken vandaar 4 sterren i.p.v. 5.
Wij hebben helaas een andere ervaring. Inchecken en pasjes systeem werken prima. Sanitair was niet zo schoon. Drollen in het toilet, doucheputje vol haren, water loopt niet weg (tot je enkels ih water van een ander), geen gelegenheid handen te droger (blower doet niks). 22 plekken, duidelijk genummerd/aangegeven. Propt er nog een camper tussen twee bezette plekken, je kan je deur nauwelijks uit. ‘s Avonds na 22:00 lawaai van anderen. Vuilnis?
Je mag hier Max. 24 uur staan met een parkeerschijf. 1 deel voor 3 campers en een deel voor 5 campers. De supermarkt naast de deur. Centrum, bezienswaardigheden en restaurants op korte loopafstand. Naast het treinstation. We stonden heel rustig. Er kwamen zelfs 2 jongemannen ons ijsjes brengen, ze hadden teveel gekocht. Heeft niets met de CP te maken, maar wel met de vriendelijkheid van de plaatselijke bevolking.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Helemaal top! Sanitair super schoon. Klein maar heel fijn! Alles is aanwezig. Bakker om de hoek zo ook supermarkten en eetgelegenheden. Makkelijk wandelen met de hond. Echte aanrader!
Gratis, dus wat verwacht je? Wij vonden het helemaal prima, lekker rustig. Heerlijk gewandeld in het zonnetje en gekeken bij de waterskibaan.