@vanGeel2002
Augustus 2026
Sitecode: 197474
Een foto toegevoegd aan een locatie · 2 maanden geleden

2 foto's toegevoegd · 11 maanden geleden

Op zich een prettige camping met alles er op en er aan. De CC prijs wordt niet gehanteerd, gewoon €23,40 aftikken ipv €19. Discussie niet mogelijk. Voor een mindervalide is het zwembad moeilijk te betreden. Het sanitair voor een mindervalide daarentegen is prima.
Tournay, een zeer rustig slaperig dorpje met een grote dure parkeerplaats. Chemisch toilet; defect. Stroom; defect. Warm afwassen; vergeet het maar. Verschillende camperaars hebben gebeld, maar geen effect. Wel ruim 15 euro afrekenen.
Een camping waar je je gelijk op jouw gemak voelt. Nicola is een prima beheerder en beantwoordt alle vragen, zelfs in het engels als het moet. Sanitair is gedateerd, maar zeer schoon en zelfs "knus". Minpuntje is dat de invalidedouche aan de buitenkant is en daardoor veel wind pakt en karig is wat betreft de voorzieningen. Grote plekken. Het dorpje, met een kleine supermarkt, ligt naast de camping. Wij komen zeker terug.
1 Nacht gestaan. Aardig, maar zo bijzonder is het nou ook niet. €20 voor een nacht is vrij pittig. Je betaald eigenlijk voor het "verhaal".
Goed gelegen camping in een vrij rustige hoek. Maar..... €5,- voor een aanhanger waar een scootmobiel op staat??? Je bent al mindervalide en dan ook nog betalen, zodat mijn aanhanger " verzekerd" is. We zijn al een maand lang onderweg en nog geen camping gehad die deze onzin verkondigde. Soissons, kom nou!!!
Met de meeste commentaren kan ik het alleen maar eens zijn. Super mooie plek met alles er op en er aan. Als mindervalide (slecht ter been of rolstoeler) is het wat minder. Geen invalidedouche/toilet en het zwembad is minder makkelijk uit komen. Toch 5 sterren.