@vanHeest
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 8 dagen geleden
Wat n mooie camping en camperplaats, heel mooi aangelegd. Ruime staanplaatsen , gezellig restaurant, prachtig sanitair, heel mooi fietsgebied, kortom zeker n aanrader, komen hier absoluut graag n keer terug
Augustus 2026
Wat n fantastische camperplaats is dit , ruim , schoon, heel gezellig mede door het beheer van n enthousiast echtpaar die er alles aan doen om het iedereen naar de zin te maken, ook het bezoek aan het naastgelegen kasteel is heel leuk , wij komen zeker n keer terug
Juli 2026
Hele fijne camperplaats, makkelijk in en uitchecken, aardige beheerster , mooie fietsroutes, wij zijn met de fiets mee op de boot naar Terschelling geweest (7km ongeveer) dicht bij Franeker, sanitair is perfect, zeer schoon maar ook ruim en mooi , kortom zeker n aanrader
Genoten op deze camping. hele vriendelijke mensen die de camping beheren, heel schoon sanitair met fijne douches , waren verrast door de vele mooie fietsroutes met mooie fietspaden , ook Haarlem is n hele mooie gezellige stad om te bezoeken, we hadden 3 nachten geboekt maar zijn er 6 geworden, kortom n aanrader
Juni 2026
5 foto's toegevoegd · 4 maanden geleden

Sitecode: 196026
Mooie en fijne stadscamping, schoon sanitair, douchen zonder munten, 4 km van het centrum, vriendelijke beheerder, echt n aanrader
Mei 2026
Bedoeling was 3 nachten maar zijn 5 nachten geworden, wat n fijne gastvrije camping is dit , schoon sanitair ,vlakbij het oude centrum, is een schiereiland wat je helemaal rond kan lopen , ook met de boot naar Omegna waar het donderdags markt is , vanwege de warmte blij dat het zwembad eerder open waa ,ook nog heerlijk gegeten in het restaurantje op de camping , beveel deze camping zeer zeker aan
Fijne gezellige camping met goed en schoon sanitair, restaurantje en supermarktje waar je broodjes kan bestellen, ideaal om Venetië te bezoeken, bus stopt voor de camping, tickets voor bus en boot ( vaporetto) te koop bij de receptie, kortom zeker n aanrader bestellen
wij hebben 3 nachten op deze camping gestaan , de mogelijkheid om wat te eten en te drinken, sanitair is wat gedateerd maar schoon we haddden prachtig weer dus lekker lekker gefietst , wij vonden het een fijne camping