@vanHooffLiedorp
ziet er prima uit! maar geen voorzieningen. er is een toilet in de buurt. geen douche. Electra werkt nog niet. lijkt alsof je daar een speciale kaart voor nodig hebt maar kan op internet niks vinden. En daarnaar is 't duur voor niks. wij moesten wel. 4 dgn voor €144 vind ik veel als er niks is.
2 sterren voor ligging en rust. camping staat te koop. alleen sanitair wordt onderhouden. oud maar schoon. mooie ruime plaatsen met water en Electra. water wel lang laten lopen, is in begin bruin. er is een bar maar geen personeel, restaurant niet in functie, zwembad verwaarloosd en leeg. voor 1 nacht prima. €20 voor camper en 5 personen Incl water en Stroom. afvalwater punt niet gezien. foto's niet representatief
goede cp. bediening ietwat onduidelijk en alleen in Frans. duurde lang voordat mijn bankpas gevalideerd was maar lukte uiteindelijk. hangt een nummer voor hulp. gratis water gratis toilet + afvalwater lozen. stroom 16A en je mag 72 u blijven ipv 48 u. op naastgelegen camping kun je voor €2 douchen. afvalstraat ook aanwezig. wij kwamen laat aan, rond 21 u naar er waren nog 3 plaatsen over. wel kijken of er stroompunt vrij is!!
heel mooi en rustig. mooi uitzicht. sanitair simpel maar schoon en met muntjes, wat overigens goed werkte! vriendelijk personeel die goed Engels spreken. broodjes service, cash betalen, geen pin in de buurt, en bestel genoeg want de broodjes zijn klein, 3 a 4 pp voor ontbijt. vergeet brood voor de lunch niet want de met camper tijd je niet ff naar beneden. voldoende proviand dus ook meenemen. restaurant is top! op tijd reserveren.
medewerkers vriendelijk, sanitair goed en schoon. broodjesservice, met kaart betalen. verloopstekker voor CH €50 borg! verder vonden wij er niks aan. saai, 't meer kun je niet zien, geen direct mooie omgeving. wel lekker snel weer op snelweg. voor 1 nacht dus prima. wel duur, ik was al buiten hoogseizoen maar toch nog 80 franc voor camper, 5 personen, hond en electra
zeer nette camping midden in stad. vooraf online inchecken zou tijd in de rij besparen maar uiteindelijk moest ik toch in dezelfde rij als de rest. sanitair heel netjes! zwembad heerlijk. leuke plekken, zelf uitkiezen. beter niet aan de kant van de weg staan wegens geluidsoverlast. goed restaurant. 's ochtends kun je voor €6,50 een ontbijtbuffet doen met alles erop en eraan. prijs camping wel pittig, camper electra 5 personen en 1 hond €100 p.n.
wij vonden de opzet van de camping saai. Sanitair was netjes en schoon. er is een buitenkeuken waar iedereen gebruik van kan maken, heel fijn. netjes achter laten uiteraard. camping winkel aanwezig, basis was daar te krijgen. voor brood moest je wel op tijd zijn anders greep je mis. dorpje op loopafstand maar langs drukke weg. bus naar Venetië ideaal! prijs kwaliteit ook goed, wij betaalden per nacht incl stroom voor 5 personen met hond €51.
we zijn niet geweest. ze accepteren geen huisdieren
prachtige omgeving met mooi uitzicht! zwembad erbij, altijd fijn om af te koelen. het is wel echt op zijn Italiaans en chaotisch! we hebben er niet gegeten maar restaurant zat vol dus het zal goed zijn. oma van 90 is de kok. cappuccino in de ochtend goedkoop, €1. maar staplaats is duur! €65 voor 5 personen voor 1 nacht. hond dan wel gratis 🤓. voor 1 nacht vond ik 't prima