@vanMarwick
Geweldige camping! Dit is onze tweede keer hier en we vinden het fantastisch. Het is eenvoudig, maar heeft alles wat je nodig hebt. Ik heb me op geen enkele andere camping in Kroatië zo op mijn gemak gevoeld als hier! We komen graag nog eens terug 😊

Geweldige kleine camping met supervriendelijke eigenaren en alles wat je nodig hebt. Het is erg klein, maar daardoor juist heel knus. We konden spontaan aankomen en kregen een plekje direct aan zee. We blijven hier nog twee nachten en morgen proberen we naar Zadar te fietsen. Het is waarschijnlijk niet geschikt voor hele grote campers, maar die van ons (7,3 m) past er perfect in. We komen graag terug! 😊
Het was een gewone Lidl-parkeerplaats, midden in de stad, waar zelfs 's avonds nog wel wat te doen is. Op weg ernaartoe waren er een paar parkeerplaatsen in bosrijk gebied vlak bij het meer, die ik in plaats daarvan zou aanraden.
Absoluut mooie parkeerplaats, zeer rustig en ontspannend. De sanitaire voorzieningen waren schoon en alles wat je nodig had. De douche kost €1,- met warm water en gaat lang genoeg mee. Elektriciteit en water zijn bij de prijs inbegrepen en daardoor een geweldige prijs-prestatieverhouding.