@vanSchaikVerboon
- 2003

Heerlijke plek. Sanitair prima,inclusief toiletpapier en handzeep. Lekker nep grastapijtje bij de plek. Aardige dame bij de receptie waar je ook wat gekoelde drankjes kon kopen.
aardige heren bij de receptie maar verder vergane glorie. je staat ook dicht op elkaar. douche was warm maar verschrikkelijk oud. wij betaalden 32 euro in juni. wel leuk wandelen langs het strand en op de fiets naar Porto ook heel goed te doen.
Sitecode: 161997
Hele ruime plek met mooi uitzicht. Vooraf email contact met Jorg over de beschikbaarheid. Zeer vriendelijk ontvangst en dagelijks wel even een contact momentje. Gefietst naar Coimbra, was pittig maar te doen. Een plek om te onthouden!
Plekken aflopend dus blokken nodig. bij de bloeiende lindebomen veel hommels. inderdaad ook bij ons nauwelijks /slechte schoonmaak van het toilet gebouw. om het oude centrum te bezoeken ideaal, leuke wandeling er naar toe.

Prima overnachtings plek op doorreis. Wordt gerenoveerd. Komt ook een mogelijkheid om jefiets te wassen. Staan 2 picknick tafels onder de bomen, kan je lekker zitten.
op doorreis hier gestaan. keurig sanitair en prima plaatsen. te saai voor lang verblijf. wel heerlijk gegeten in restaurant op het naast liggende terrein. voor 1 nacht met 2 pers. en stroom betaalden wij € 26,22 in juli

Fijne ruime plekken. Heerlijk rustig en vlakbij het kanaal om daar te fietsen. betaalden € 19,50 p/n voor 2 pers. + stroom. in juli en augustus dames vd gemeente aanwezig, 's ochtends paar uur en 's avonds paar uur.
fijne rustige plek. ruime en nette wc/douche ruimte (2×). inderdaad prijs € 23

fijne overnachtingsplek. je bent zo bij het strand en de restaurants. ondanks de drukte (uiteindelijk zo’n 65 campers die overnacht hebben) was het rustig. 2e inrit nemen was een goede tip!
prima camping voor een overnachting. helaas horeca in het dorp nauwelijks open. ook nog leuk gefietst wordt goed aangegeven
fijne rustige camping met gloeiend hete douche ! leuk fietsen naar Bergerac. Prijs dit nu € 21,44 pp
op doorreis gestaan. helaas was jeugd met brommers (zonder uitlaat) weer aanwezig tot circa 23.30u. kwamen om 5.45 u even “terug” . leek mij campertje pesten. We stonden er met 3 campers.
camperplek met elektriciteitszuil met 4 aansluitingen. aan de rand van het dorp met uitzicht op de zonnebloemen. je kan in de omgeving goed fietsen en wandelen.

prima plek stond met ons erbij vol (+/- 10 campers). rustige plek . gemeente zwembad er net naast.
even langs gereden, er staan nu gewoon diverse campers!
Fijne plek om te staan. Prima sanitair en ruime douches. Geen broodjes service meer (laagseizoen) dus wandelen naar de miniM. Geen restaurant op de camping (eerdere review) maar oa de Brabander lekker dichtbij!
Waren hier 13 juli. Ziet er uit of alles klaar is (sanizuil, betaalautomaat, info bord met landkaart vd omgeving) Parkeervakken geteld :12 stuks. Wanneer het geopend wordt stond nergens aangegeven
Goede camping wij waren op doorreis. Prijs pittig .
Camping oké. Plaatsen niet afgebakend en daar maken sommigen “gebruik” van. Sanitair goed. Loopt wel een drukke weg langs maar wij hadden daar geen last van. Wifi signaal niet zo heel sterk.
Fijne kleine camping met ruime plaatsen. Douche lekker warm water. Alles netjes en schoon. Aardige beheerster die hulpvaardig en meelevend is (hadden taxi nodig om vervangend vervoer op te halen wegens camper pech). Alle voorgaande recensies kloppen helemaal!
Heerlijke plek met zeer aardige beheerders. Heel rustig en lekker dicht bij het meer. Wel vaak wind maar bij warmte is dat lekker!
Mochten hier niet staan weekend 3/4 december 2016. Was voor de touringcars volgens de parkeerwachter. Moesten naar P1 bij de Messe.
Fijne rustige plek met grasveldje. Vriendelijke eigenaar . Supermarkt bezoek is ook lopend goed te doen.
14 euro per 24 uur, 11 euro voor alleen overnachten. Sanitair verouderd maar schoon. Restaurant voor een simpele (maar lekkere) maaltijd. Bij mooi weer druk bezocht door lokale surfers.