@vanSchijndel
Wat een leuke camping in een bosrijke omgeving. Vriendelijke eigenaren , schoon en uitstekend sanitair. Pizza's waren ook heerlijk. Veel wandel en fietsmogelijkheden. Hele fijne paasdagen gehad.
Sitecode: 162015
wat een mooie CP. alles is aanwezig. Net ver van het mooie centrum.
We werden vriendelijk ontvangen door de oppas, de beheerder was op vakantie. Alles prima geregeld, in en uitchecken bij de automaat. Sanitair schoon en ruim. Topplek.
wat een mooi plekje. sanitair geweldig ook de verzorgingsplek. Echt een aanrader.
wat een mooi uitzicht en prima sanitair. loopafstand winkelcentrum langs het meer. En via een ander pad naar het centrum vd stad. Verharde plaatsen voor campers. Wel zo fijn met regen
prima plekje om de stad te bezoeken. met de fiets of bus. Ook taxi is niet duur. Mercadona te voet te bereiken Vriendelijk echtpaar wat je ontvangt en voorziet van alle info. Bedankt Sonia
vriendelijk ontvangst. door de vele regen kwamen we met de camper vast te zitten. De eigenaar was heel behulpzaam en zette ons op een mooi plekje. Goede uitvalsbasis voor geocachers
Sitecode: 91994
wat een mooi plekje. de eigenaresse kwam ‘s-avonds even langs om te vragen of alles naar wens was en bij het weggaan hebben we ook nog een praatje gemaakt. sanitair is perfect. Fijne douches. Een aanrader om te verblijven in het mooie Leudal
prachtige locatie, gastvrij ontvangst. goede wifi. Prima plek om te starten met de geo art Dahlia.
hele vriendelijke ontvangst. Mochten zelf de plaats uitkiezen. Mooi gelegen, stukje op de fiets naar Bernkastel Kues. Geweldig net sanitair, broodjesservice.
Voor 1 nacht prima. We hadden de pech dat er problemen waren met de elektriciteit, dus in het donker douchen en koud water. Ook de volgende dag nog. Wel een fijn zwembad en een bar voor een hapje en een drankje.
wat een mooie locatie. Hele lieve eigenaren. Helaas lekte onverwachts ons dakluik en moesten na 1 overnachting al terug. Wij komen terug om ons geocaching rondje af te maken. Hopelijk is onze camper snel gerepareerd.
Sitecode: 91929
Op 26 aug . drie dagen op de Piksenhoeve geweest. vriendelijk ontvangst , rustig, mooi uitzicht , schoon sanitair. alles aanwezig. Eén aanrader.
hele mooie camping op een prachtige locatie. Aan een mooi zwemwater. Plaatsen met schaduw. Vriendelijk ontvangst door de eigenaren. Broodjes service perfect geregeld.
mooie locatie, grote plaatsen, heel mooi sanitair. vriendelijke ontvangst met een kleine rondleiding. helemaal top
na mail contact bleek reserveren niet mogelijk. Wij moeten 1.45h rijden en konden niet vroeg aanwezig zijn. Maar de eigenaar zei dat er altijd wel een mooi plekje is. Komen we aan is het vol. De eigenaar zocht samen met ons een oplossing en we kregen een aanvaardbaar plekje. Als de volgende dag mensen zouden vertrekken mochten wij daar gaan staan. Prima geregeld. Hele aardige eigenaar.
heel mooi plekje tussen de fruitbomen. Terras aanwezig, vriendelijke eigenaren. Dichtbij knooppunten route en pieterpad. Ondanks het slechte weer met Pinksteren toch genoten.
Heerlijke dagen gehad op deze rustige camping. Vriendelijke ontvangst . Gunstig gelegen om geocaches te zoeken. Prachtig door de bossen.
wat een gastvrije ontvangst met een kopje koffie en een praatje met de gastvrouw. Een tas met informatie en douche munten. mooi plekje voor de camper. Heerlijk terras en kantine. Max Verstappen kunnen kijken op een groot tv scherm. Diverse activiteiten met o a. een Foodtruck. Alles prima geregeld, ook Corona proef. Echt een fijn verblijf hier gehad. Ook voor geocachers een prima startpunt.
mooie plek op deze camping. ondanks dat we nog geen gebruik mochten maken van het sanitair. legen chemisch toilet goed geregeld. wifi was super.
We hadden wat problemen bij het inchecken dus we belde het 06 nummer en nog geen 5 min later kwamen ze al helpen. Mooi plekje uitgezocht. Sanitair was erg goed. Voor herhaling vatbaar