@vanSuylekom
11 ,12,13 maart weer geweest een geweldige mooie schone plek met lieve eigenaren en wat wordt het nw huis mooi . knuf muis en cees van suylekom
we zijn hier pas 1 nacht maar geweldige locatie ook zeer geschikt voor camper merk treffen alles zeer schoon en strak . tja 4 amp is niet veel maar stroom voor 2 euro ook zeldzaam en voor koffie zetten meer dan genoeg . Ook inkopen in Duitsland plm 30 minuten binnen door en doe uw voordeel. Met de hond zo het bos in af camperplaats. geweldige lieve mensen bij ontvangst. mvrgr muis en cees van Suylekom.
vandaag hier aangekomen 10 nov. onze mond viel open zo geweldig mooi geworden en geweldige mensen bij de receptie gewoon top en lijkt ZH zo schoon ook top met de wasmachine en Droger voor maar 5 euro alles gedaan hij staat af nu bij de favorieten.👍👍👍. mvrgr , muis en cees XZL.
op 8 nov 2025 deze geweldige mooie plek bezocht zeer lieve mensen en zo schoon en Flora onze hond kreeg zak koekkies .in 33 jaar nog nog zo mooie uitstort gezien toilet .pizzeria 6 min lopen naast edeka. Mvrgr muis en cees van Suylekom xlz.
wel goed plekje hoor gaan zaterdag de 12 /7 weer ivm apk Geldermalsen dus lekker ff dat tot dan . groeten muis en Cees rapido
weer bijna 2 weken mogen staan dank Joep,Albert,Josephine,en natuurlijk de topper JOS .we stonden eerst op nummer 1 gelijk aan de haven maar als je ietsie gedateerder word is verder naar achteren top lekker rustig nummer 22 het mooiste en ruim .dank voor alles tot de volgende keer .
Sitecode: 20937
wij hebben hier een flink aantal weken mogen verblijven ivm ZH bezoek Meander wat geweldige lieven mensen allemaal ook , opa en oma helpen met alles super schoon en rustig . Tegen nette prijzen ook geweldig om te zien hoe sociaal de koeien zijn en samen plezier hebben op deze mooie Bio boerderij. hopen om nog eens terug te komen . Knuffel Muis,Flora,Cees.
Sitecode: 20937
blijft een geweldige locatie komen er regelmatig door het jaar heen toppers zijn het . gr muis en cees van suylekom.
mooie schone plek prima douche en nette prijs , lieve mensen . fam van suylekom Bunschoten.
Plaats mooi en goed te bereiken ruime plekken ,maar ook hier onderhoud slecht loos plek toilet al 3 dagen verstopt elke dag 120 campers lozen tis een varkens stront put niemand reageert organisatie dus vele rijden weg . gr rapi966M
nacht hier geweest wat een geweldige beheerder vrolijk vriendelijk,en oprecht . locatie top en schoon een uitzicht als in de Toscane. op vrijdag gril avond en je kunt zelf verpakken lekker koel voor 1.50 euro . dank u we komen zeker weer eens Mvrgr muis en Cees van Suylekom.
wat een geweldige mooie schone camperplek Jamie en Bart doen er alles aan om de mensen te laten genieten wij zijn klein weekje hier maar top 👍👍👍. ook de receptie omgeving geweldig . gr en suc6 muis en Cees van Suylekom.
kriskras door de NRW maar dit camper park het beste bij Doris . grusse m&c
vandaag 6 maart 2024 hier aangekomen lieve zorgzame mensen goeie plek sanitair geen idee komen wij nooit altijd eigen sanitair satelliet goede ontvangst en lekker stil top plek. gr rapido 44 --- m & c.
en weer een paar dagen gestaan af 4 februari.Freek de havenmeester top gozer in alles ben blij dat hij havenmeester van het jaar wordt. locatie mooi en schoon . gr muis en Cees van Suylekom.
weer een poosje geweest in Geldermalsen nu systeem reserveren goed gegaan Freek heeft het onder controle deze geweldige havenmeester en top muziekant met ze maten. komen graag weer eens terug . alleen moet de gemeente wat doen bij deze AH met overlast jongeren in de nacht sterk gepigmenteeerde verzieken
weer paar dagen geweest mooi onderhouden ,havenmeester top kerel vriendelijk en netjes. had geen problemen met de wij oprij stroken hadden neergelegd ivm iets naast de de strating plek nr 19 kan je niet eens inrijden door de bomen en dan geen ontvangst. maar de grasman Hennie is een hork die gaat tekeer andere camper mensen hoorde het en zeggen ach die man is altijd bot . jammer dat zo man een bittere smaak geeft aan zo mooi plekje .
lieve en top vriendelijke beheerders . alleen jammer dat er dit weekend zoveel wilde eenden rond racen op het camperveld ze rijden als of er op gejaagd word nu met regen spat het water overal heen net echte eenden . ik begrijp mooie omzet zo eende club alleen geven ze veel overlast kost ze punten en eerder vertrekkende gasten. camping niks op aan te merken. suc6 met de toekomst. Mvrgr Cees van Suylekom.
wat een leuke en lieve mensen toppers. mooi schoon terrein en top voorzieningen. 27 juli dank, Muis en Cees bunschoten.
wat een geweldige plek en schoon . en dat voor 15 euro top . gr Muis en Cees.
locatie en Freek de havenmeester zijn geweldig , evenals de voorzieningen . Maar om weer eens terug te gaan naar 2 x te zijn geweest in paar weken twijfelen we er heel erg over namelijk dat reserverings systeem echt heel slecht en geeft irritatie met steeds verhuizen en dan blijkt dat de plaatsen gewoon leeg blijven. afgelopen week div gasten erg ontevreden door dit systeem. maak je ruimte omdat iemand op jou nummer moet staan zegt de Belg.
vandaag 25 maart mochten we toch op deze geweldige plek staan om vriendelijke volgende week te kunnen helpen in hun vakantie huis . meerdere keren hier geweest mooi strak schoon vriendelijk wat kun je nog wensen toppers zijn het . Mvrgr muis en Cees van Suylekom
locatie wel leuk daarom gereserveerd per mail ze melden in winter eigen sanitair gebruiken dat staat site . maar dat je hier nergens water kan pakken is wel heel erg lomp van de haven en camperplek. daarom geen geschikte plek in deze tijd 11 februari 2023. 3 dagen vooruit betaald maar gaan eerder weg ivm geen water hier SCHANDE . gr c en m
wij komen hier al jaren bij Jurgen maar vandaag 17/10 langs geweest om plekje te reserveren voor 3 dagen vooraan ivm met verder naar beneden altijd Water en vooraan op de plek vaak gestaan . De beheerder een man zegt nr A kun je staan mooi zeg ik zal gelijk betalen voor 3 dagen . De man vulde gelijk formulier in voor Jurgen en ik betaalde gelijk met fooi aardige kerel . komt er een vrouw aan en die NEEEEE daar mag je niet staan . geld terug .
heer Piet , deze Dame Patricia die u noemde als niet zo vriendelijk . herken ik niet zeker niet de vriendelijkheid zelve, spontaan ,hulpzaam,neemt zelfs boodschappen mee als je omhoog zit . Niks is te lastig staat 100% in diens van haar gasten . maar natuurlijk mag u het anders zien daar zijn we mensen voor maar vele honderden gasten inmiddels zijn vol lof over deze Patricia. nog veel camper genot . Mvrgr Muis en Cees van Suylekom.
wat een geweldige plek om te staan elke plek is leuk en de gastvrouw Doris een geweldige lieve vrouw doet alles voor de gasten . dicht bij een supermarkt plm 10 minuten fietsen . vraag eens aan Doris over deze voormalige basis met ze bunkers ze weet alles . wij waren hier half september. Muis en Cees van Suylekom tot snel.
af 24 juni paar dagen hier geweldige mooie plaats precies een camperplek gewoon top. ontvangst door vriendelijke en vrolijke dame . je loopt zo het dorp en de natuur in . komen zeker vaker terug . Muis en Cees van Suylekom. 👍👍👍
overal was het nat en bluberig door de vele regen kan niemand wat aan doen en bij toeval op deze mooie camperplek aangekomen . alles mooi schoon en droog en sanitair gebruiken wij normaal nooit omdat dit volgende is in de camper maar hier was het voor ons geweldig en heel schoon . De beheerders lieve en rustige mensen gastvrij en behulpzaam met alles . wij komen hier zeker terug voor on een dikke 10 +. gr Muis en Cees van Suylekom.
was altijd een top plek alleen nu zeer veel caravans met auto dat betekend waar 2 camper kunnen staan staat nu 1 caravan is meer een camping geworden dus beter doorrijden en mijden jammer ook weer verpest. Cees. nieuwegein.
gewoon alles een 10 geweldig . en een lieve vrouw bij de ontvangst is niks mis mee.
24 juli 2018. ontvangst 10 service 10 plaatsen 10 sanitair geweldig 10. gewoon hier stoppen en wat maakt t uit hoe iemand er uit ziet . een behulpzame en zeer vriendelijke vrouw. Cees van Suylekom. ngein