@vanSwam
Gisteren
Een locatie beoordeeld · ongeveer 5 uur geleden
mooie cp plaats met n geweldig restaurant en vriendelijke beheerder komen zeker terug
2020
Sitecode: 19600
zeer mooie camping mooie grote plaatsen prijs is niet verkeert n aanrader kunnen anderen nog iets van leren komen zeker terug
2018
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
valt ons gruwelijk tegen wel betere campings gezien het sanitair gebouw kun je niet in zit n code op rekening gekregen zonder de code erop kom hier nooit meer gr henk
zeer nette cp goed sanitair leuk barretje en goed restaurant zeker voor herhaling
2017
zeer mooie cp plaats alles is nieuw n aanrader daar kunnen er nog n hoop van leren gr henk
Cp is niets mis mee alleen zeer onvriendelijk personeel in het restaurant.
Mooie camperplaats met vriendelijke ontvangst. Fijne omgeving om te wandelen en fietsen. Heerlijk Italiaans restaurant op ongeveer 400 meter. Voorzieningen camperplaats keurig netjes. Zorg wel dat je op tijd bent want anders is er geen plaats meer.
2016
zeer mooie cp 7 euro voor camper 2 euro voor stroom zeker niet teveel gevraagd voor zo n mooie camper plaats kom hier zeker terug winkels en horeca. allemaal in de buurt
Zeer mooi uitzicht. Vriendelijk ontvangst, goed restaurant met vriendelijk personeel. Goed sanitair, eenvoudig maar niets mis mee.
Sitecode: 19593
Prima plaats rustig gelegen. Aardige mensen, zeer behulpzaam.