@vanVeldhuijzen
- 2008
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een prachtige locatie met een vriendelijke havenmeester. Wielblokken redelijk noodzakelijk. Maar aan deze eenvoudige kleine camperplaats mankeert verder niks. Voor ons een mooie plek om de Efteling te bezoeken, maar de Bergsche Maas en de unieke sluis bij de camperplaats/jachthaven is al zeer de moeite.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Vriendelijke ontvangst, ruime plaatsen, schaduwplekken. Keurig sanitair. Op de woensdag kun je zelf samen gestelde pizza's laten bakken in hout gestookte oven. Zeer aangename camping.
Juli 2026
Keurig verzorgde camperplaats. Vriendelijke eigenaren. Schaduw voor de liefhebbers, zon voor de aanbidders. Grenzend aan zwemwater, met vertier en verteer. Wierden, leuk dorp op een paar kilometer afstand. Prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen
Camperen op een prachtige camping. Prima sanitair, vriendelijke medewerkers. Je voelt je er gelijk thuis. En in vergelijking met eerdere campings en camperplaatsen deze vakantie: een goede prijs kwaliteit verhouding.
Hele mooie camping in een mooie rustige omgeving. Sanitair perfect voor elkaar. Ruime plaatsen. Vriendelijke eigenaar. Van alles te zien in de omgeving, prima fietspaden. Wat wil een mens nog meer!
Unieke camping: ruimte, rust, gastvrijheid. zeer schoon sanitairgebouw. Er is werkelijk niets waar je je aan zou kunnen storen. Voor ons als hondenliefhebbers een prima locatie om je honden uit te laten. Tot slot: Werkelijk fantastische omgeving om te wandelen en/of te fietsen.
Wat een prachtige camping, mooie bosrijke omgeving, deze begint direct aan/bij de camping. Heel gastvrij ontvangen. Camping is nog jong, perfect sanitairgebouw. Afvalstraat. Zag dat de fietsenstalling en oplaadpunten bijna klaar is. Enorme rust. Reeën overdag in de directe omgeving waargenomen. In één woord: geweldig.
2023
Prettige ontvangst, goede uitleg. Perfect verzorgde camping. Alles super schoon, ruime plekken. En inderdaad je loopt de dijk op en geniet direct van de wijdse blik over het water en het landschap. .
Wat een prima overnachtingsplaats. Hulde aan Bemmel.
2021
Sitecode: 92052
perfecte locatie. uitmuntende voorzieningen. hondenuitlaatplaats vriendelijke eigenaren. wat wil een mens nog meer.