@vanWee
- 2020
- Dethleffs Advantage Edition T 6611
- 2018
- Ander
Wat een vriendelijke ontvangst. Een mooie uitvalsbasis voor fietstochten. En een fijne plek gekregen met eigen sanitair.
Een pareltje voor naturisten. Paradijs op aarde. En heerlijk eten met goede wijn.
Wat een heerlijke plek. Zo aan zee de zon onder zien gaan. Met de fiets langs het fietspad zo in Porto. Kan niet beter. Geen voorzieningen, maar ja. We zijn zelf voorzienend.
Wat een gave camping. Je loopt zo het strand op. Prima toiletgebouw de douches zijn zalig.
minimaal 3 nachten verblijven
Wat een heerlijk romantisch plekje. Massimo is super met zijn ontvangst. De camping is prachtig onderhouden en een douche buiten is erg aangenaam. Dorp Teulado op fietsafstand maar even goed zoeken naar de fietspaden. En daar eten bij Tirovino Osteria is een aanrader.
Prima camping. Mooi tussen de bomen. Vriendelijke receptie.
War een geweldige camping. Heel lieve ontvangst ‘s morgens vroeg vanaf de boot. Een fietspad van 9 km rechtstreeks naar Alghero. Sanitair wel simpel en verouderd maar erg schoon. Strand op loopafstand.
Sitecode: 20513
Prima camping en gastvrij onthaal. Het restaurant is echter beperkt in mei. Wel mooie plekken met eigen sanitair voor €36,- Wij vonden de autoweg niet hinderlijk.
zelfs telefonisch raar te woord gestaan
Wat een paradijs. En dat voor maar €18,50 incl stroom. En de pizza inderdaad een aanrader.
Sitecode: 19429
wat een heerlijke camping, netjes, ruim, superschoon. nog nooit zo'n nette dumpplek, watervullen en chemic gehad. Wij waren in oktober heerlijk weer, maar zomers wellicht wel warm en geen schermen. Ronda 2km dalen en 1km klimmen op de fiets. terug precies andersom!
prima camping, netjes onderhouden. wel verschil in plaatsen qua grootte en schaduw. €20.50 incl elektra is heel redelijk. perfect om met de fiets naar Gibraltar te gaan langs de boulevard 5km. Gibraltar is een rommeltje maar klein dus je komt er wel.
wel reserveren. camping snel vol.
Prima camping. Sanitair mooi en schoon. Er stond complet maar we konden wel terecht. Plaats 19 is geen aanrader. iedereen staat zijn toilet te legen tegenover onze camper.
Wel een fijne plek en easy met bus naar Barcelona. Prijs klopt wel maar stroom voor een nachtje is 8 euro.
Wat leuk om te verblijven. Vanuit de camper genoten van de herten vlak voor onze neus. Restaurant en toiletten prima. Er is een douche.
Een heerlijke camping tussen de bomen. Sanitair is keurig en te openen met een pasje wat je per persoon krijgt. Winkel vlak in de buurt. Van het zwembad geen gebruik gemaakt.
Wat een oord. En dat voor 49 euro zonder stroom. Als je van veel mensen en een pretpark houdt dan is het wat maar wij waren snel weg.
Wat een geweldige locatie. Zeer gastvrije ontvangst. Sanitair super schoon. Erg leuk tussen de kippen en ganzen. De ganzen heten yes en no. 😉 De haan heet Arnold. Maar geen zorgen. Je kunt uitslapen want hij blijft tot negen uur in zijn hok.
rustige en nette camping. uiterst vriendelijk receptioniste. alle voorzienigen aanwezig en gratis maar dat mag ook wel voor die prijs. Kopenhagen 18 km op de fiets. Terug kun je met de trein. Fiets mag voor niets mee.
nette camping, vlak bij Verona. Omgeving half industrieterrein/agrarisch. veel geluid autowegen. ideaal voor éen of twee overnachtingen maar niet als verbijfcamping
Wat een heerlijk plekje. Restaurant vlakbij. Ideaal voor doorreis.