@vanWolferen
- 2013
Juni 2026
Dit is nog steeds een fijne plek, zie beschrijving voorgangers.
Sitecode: 19216
Zeer goedverzorgde rustige stadscamping, vriendelijk en behulpzaam personeel, schoon en warm sanitair. Voor 2 personen, kleine plaats, maar groot genoeg, incl. douche en elektra €40 per nacht.
Dank je wel Spijkenisse. Wat geweldig dat de plekken verdubbeld zijn. Wij staan hier graag voor familiebezoek en om in deze prachtige omgeving te lopen. Metro op goede loopafstand. Mooi stadsuitzicht.
Inderdaad een zeer mooie plek. Het is in de avond snel vol. Prachtige voorzieningen en schitterend uitzicht.
Mooi uitzicht op deze ruime parkeerplaats. Ruimte genoeg om voldoende afstand van elkaar te houden. Goed geslapen en geen last gehad van de weg. s’ Nacht weinig verkeer.
3 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Een mooie rustige parkeerplaats. Landelijke omgeving. Prullenbakken voor het museum en water bij de begraafplaats van het kerkje.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Een mooie rustige CP. Picknick tafel en prullenbakken. Meer heb je niet nodig als je zelfvoorzienend bent. Bakker in het dorp. Dank voor zo’n mooie plek.
Een fijne georganiseerde camping, schoon sanitair, goede douches, geen gedoe met muntjes, toiletten en douches worden regelmatig gedurende de dag schoongemaakt. Zeer vriendelijk personeel.