@vanderMeulen
Wij hebben hier weer een heerlijk weekend gehad. onze familiedag hier gevierd met alles er op en eraan.Heerlijke buffetten en een prachtige accommodatie. spellen in overvloed en lekkere ijsjes. Wat een geweldig stel is dit. wij komen zeker terug. Bedankt Jan en Ymkje
prima plek. Alles is aanwezig. Ook een wasmachine en een wasdroger. sanitair is schoon. Vriendelijke beheerder. En 5 min.lopen voor de watertaxi naar Venetie. Goede waar voor weinig geld.
Prima camping met hele mooie plaatsen. ook geschikt voor grotere campers. we werden vriendelijk ontvangen en kregen uitleg over douche en toiletten. keurig schoon.
prima camping. vriendelijke ontvangst en schoon sanitair.
Wat een prachtige camping. Alles wat een mens wensen kan is hier aanwezig. Een zeer vriendelijke eigenaar en keurig sanitair. Ook is er een restaurant met volgens de eigenaar eenvoudige kost. Wij betaalden € 19.00 zonder stroom. Met stroom is het € 22.00. Beslist niet duur voor deze camping. Een aanrader. De toegangsweg is wel een beetje een uitdaging maar het staat heel goed aangegeven.?
Een hele mooie nette camping Wij stonden met onze camper op de camperplaats . Alles keurig netjes en schoon. Wasmachine,droger, wasrekje àlles compleet. vriendelijke ontvangst en goede wifi. Wij hebben er niks op aan te merken. Mient en Marthy
Mooie plek. vaak hier geweest. nu een poosje niet en zie een heel mooi en schoon toiletgebouw gekomen.
Wat een geweldige plek en zulke vriendelijke eigenaren. We werden ontvangen met koffie en een gezellig praatje. Omdat er iemand van ons jarig was konden we een barbecue laten organiseren door Ymkje. Perfect. We hebben een geweldige tijd gehad en komen zeker terug. Bedankt Jan en Ymkje voor deze fijne dagen. Mient en Marthy van der Meulen
Wat een heerlijke plek om te staan. Alles perfect geregeld. Hele ruime plaatsen met stroom en water. Zeer vriendelijke eigenaar.
prachtig plekje. Zeer vriendelijke eigenaren.
Heerlijk plekje. Omdat wij een buscamper hebben mochten we op het plekje staan naast de schuur. Heerlijk tussen 2 bomen. Zeer vriendelijke ontvangst.
Een prachtige plek met alles erop en eraan.Zeer vriendelijke ontvangst en een mooie omgeving.
Heel mooie plaats. Lekker rustig en keurig netjes.
Een nette camping met alles wat je nodig bent. Een zeer vriendelijke, goed Engels sprekende dame die ons hielp.
Prima plek om te overnachten. Leuk dorp op loopafstand.
Een geweldige plek. Vriendelijke ontvangst en alles wat een camperaar nodig heeft. Dan nog het winkeltje. Geweldig gewoon. 24 uur per dag open.
Sitecode: 19375
Overnachting op 22-6-16 . Prima plaats met alle belangrijke zaken aanwezig incl. wifi. Hartelijke ontvangst , aanbevolen
Mooie plek met alle voorzieningen. Voor de stroom moet je wel een heel lange kabel hebben. Max.5 Campers. Mooi stadje.
We hebben hier 2 nachten gestaan. Mag in onze beleving geen camping heten.[opm.moderator: locatie staat als CAMPERPLAATS vermeld] Douchen is een ellende. De ene douche is steenkoud en de andere gloeiend heet en erg klein. Water laden en lozen onmogelijk. Te duur voor voor wat je krijgt.
We hebben hier 2 nachten gestaan.Mooie plaats met vriendelijke eigenaar. Zeer hartelijke ontvangst.Erg rustig!