@vanlife4x4
Lid van Campercontact sinds 2019
Cp langs de kade net buiten het oude vestingstadje Gravelines, dat redelijk is omringd door een kanalen langs de Fortmuren, op een paar minuten lopen. Ideale 1e of laatste stop voor veerboten / trein, kan verkeerslawaai zijn, tijdens ons bezoek in juli, geen campers geparkeerd op origineel rood asfalt gebied maar achter op gras, hoewel het lijkt alsof er een keuze is. Geen diensten maar op een andere locatie in de stad.
Perfecte gratis cp voor de eerste of laatste stop vóór veerboten, geen diensten bij de cp zelf, maar er is camperservice op enkele minuten rijden in Gravelines. Fietspad neemt je mee naar de stad langs de kade, watersport meer naast de deur met veel activiteiten in de zomer. Rustige, met gras begroeide, ruime gemarkeerde parkeerplaatsen, winkels, restaurants in de stad. 20 minuten naar Calais, veerboot.
Geweldige gratis Aire met water, afval, elektrisch indien nodig, nieuw uitziend en zeer netjes, moeilijk klassement om te parkeren, op een paar minuten lopen van een klein stadje, naast een weg dus kan er wat lawaai zijn van de weg maar verder ideale stop voor de nacht. Zoet water 10 cent per 8L, 2 € geeft 160L, toiletwater watervrij, elektrisch oplaadbaar maar niet zeker van prijs, kon geen label vinden om te zeggen en we hadden het niet nodig.
Uitstekende locatie deze Stellplatz ligt naast wijngaarden op een mooie wijnroute, geen diensten maar coöperatieve verkopen hun wijn een paar minuten lopen, ook dorp met toeristische info, restaurants, geldautomaat, mooie met gras begroeide parkeergelegenheid en gratis, voelt ruim, vredige en mooie omgeving naast wijnstokken, hoewel er ook een goed onderhouden kerkhof naast de deur is, wat zorgt voor een rustige nacht.
We reden hier op een zondag, maar geen echte Stellplatz, hoewel er een bordje op hun parkeerplaats stond, maar alleen de campers van de dealer stonden daar geparkeerd, konden geen speciale parkeerplaatsen vinden anders, goede camperwinkel daar waar we maandag naar teruggingen als gesloten zondag! Ook servicecentrum indien nodig.
Ideale gratis Stellplatz op een paar minuten lopen naar een zeer aangenaam ommuurde stad met goede supermarkt, uitstekende groentewinkels, cafés, restaurants en VVV-kantoor. Grote camperplaatsen, elektrische punten, mogelijke lading, we gebruikten ze niet, afval / vuilnis / zoet water (€ 1), schone toiletten in de stad tegenover toeristische info, toiletten naast Stellplatz maar afgesloten tijdens ons bezoek. Veel fietsroutes vanuit de stad
Camper Sosta langs een rivier met brug over naar de stad, prachtige omgeving, omringd door bergen, we parkeerden op een groot grindgebied voorbij het servicepunt, rustig, kerkklokken maar niets in de nacht. Goede Italiaanse Sosta-dump / verswatervulplaats aangegeven 'Wassen' + extra waterfontein, geen elektriciteit. Ongeveer 15 minuten rijden van het meer van Alleghe.
Gratis Sosta op een rustige locatie naast voetbalveld aan de rand van de stad. Omgeven door bergen, ideale stop voor een nacht, water, afval ledigen, geen elektrische, vrij kleine ruimtes, vol bij onze aankomst, maar in staat om te parkeren in de parkeerplaatsen naast
Geweldige gratis Sosta naast overdekt zwembad met toeristische info in een mooie rustige bergstad. Geen elektrisch, vuil en vers water, sommige uitzichten op de bergtoppen. Zwommen in zwembad, goede baan zwemmen, behoefte aan badmuts hoewel die je kunt krijgen bij de receptie, goede douches in hun te € 7,50 voor het zwembad. Niveau parkeren op asfalt, veel wandelpaden van het stadscentrum, bars, restaurants ook
Uitstekend en redelijk doet wat het zegt op de tin camping voor een bezoek aan Venetië. Veerboot naar Venetië per uur, kaartjes vanaf de site € 13 terug of € 28 voor 72 uur, ook boot naar Lido voor strand. We verbleven 5 dagen, lawaai elke nacht van college groepen tot 12 uur + en veel muggen maar die niet exclusief voor camping Fussina! Warme douches, wasserette, elek, winkel, bar, schaduw of plaatsen in de zon naast het water
Uitstekende gratis Sosta in het hart van de Prosecco wijnroutes, grote ruimtes, dump, zoet water, w / c legen, geen elektrische. Zeer rustig met een goed uitzicht op de bergen en wijngaarden, perfecte stop tijdens het verkennen van de mooie wijnroutes hier in deze regio, stad in de buurt indien nodig.
Sitecode: 19376
Ruime Camper plaats aan de rand van de stad in de Prosecco-wijnregio, heerlijke wijnroutes. CP heeft nu een barriere, betaalbaar aan machine € 10 per 24 uur of € 4 voor service gebruik (geeft 1 uur), barrière open tijdens ons bezoek in juli 2018, bleef niet overnachten op de wijnroute, maar zag er prima uit, rustig, elektrisch met individuele waterkranen, w / c & afvalstortplaats
Dit lijkt op een caravan / campervan-opslagfaciliteit die is ingericht voor een overnachting. Het ziet er dus behoorlijk vol met busjes als je aankomt, maar je realiseert je al snel dat je de enige mensen daar zou zijn. We bleven niet. De aankomst in het naastgelegen park door de politie 'aan het praten' met enkele mannen die rondhangen sloot onze beslissing af.
Perfect gratis Sosta Camper Parking ongeveer 20 minuten lopen naar het centrum van Treviso, andere winkels, wasserette binnen een paar minuten lopen. Zeer rustige plek voor onze overnachting, spoor achter, maar geen treinen in de nacht, dump & vers water niet elektrisch. Treviso een zeer schone, opgeruimde historische stad met kanaalsysteem, leuk voor een meander, VVV-kantoor, veel restaurants, winkels etc. 50km van Venetië.
Fantastische gemeenschap run Sosta aan de rand van een klein stadje, naast het plaatselijke voetbalveld, op slechts 18 km van de verbazingwekkend mooie stad Padua en 28 km naar Venetië. Zeer nette, gated ingang, schuif open poort om jezelf binnen te laten & bewoners verzamelen € 6 later, elektrisch indien nodig, dump & zoet water, omheind, veilig gevoel, rustig, vlak gedeelte, ruimte om buiten te zitten, grasveld, fruitwinkel voorbij weg, fantastisch!
Uitstekende Sosta voor fantastische Verona, parkeren met dump / vers, geen elektrische, mooie lange ruimtes en schaduw van bomen, barrière-ingang. 15 minuten lopen naar het centrum van Verona, helemaal prachtig, veel mooie gebouwen, Romeinse Arena met opera op bepaalde dagen in juli / aug, treinstation dichtbij voor dagtochten verder weg. We hadden 2 nachten en voelde me veilig maar altijd voorzichtig en veiligheidsbewust.
Echt goed Sosta naast het meer, maar met weg ertussen, mooie stranden aan het meer, het mooie stadje Salo binnen een paar minuten fietsen of wandelen. Fantastische bloemen rond de Sosta op ons bezoek van 1 juli, dump / fresh area, elektrisch, douche € 1, gat in grond w / c. Zeer luidruchtig op drukke zaterdagavond met bar / karaoke dichtbij en veel auto's in de auto sectie komen en gaan tot in de vroege uurtjes anders uitstekend.
De parkeerplaats hier op 4 juli 2018 is na renovatie nog niet volledig geopend, parkeergedeelte voor auto en bus is nu geopend, dus we parkeerden in de parkeergarage omdat we slechts 6 meter lang zijn, anderen ook geparkeerd, overal nieuwe beveiligingscamera's & bewegwijzering, ingang bij de slagboom , € 12 voor 24 uur, geen ongewenste op ons bezoek en voelde me veilig. Padova is volledig mooi, ongelooflijke gebouwen en historisch belang, blij dat we stopten.
Hier verbleven voor 1 nacht vreselijke plek om te vinden als borden moeilijk te zien zijn, de ingangsbarrière is te complex en de prijs is vrij hoog, ziet eruit als een oude caravanpark. Aan de positieve kant heeft het uiterst schone toiletten en douches afwasfaciliteiten, elektriciteit, water en een dump station, gemakkelijk lopen naar de stad of wandelen / fietsen naar Riva del Garda, (marktdag woensdag) windsurf / wandelen / MTB hemel!
Update volgende beoordeling. 2 Britse campers werden ingebroken tijdens ons verblijf, door de Fiat Ducato cabinedeuren modellen 2002-07, kostbaarheden gestolen terwijl de eigenaren sliepen tijdens de nacht, hoewel onszelf niet beïnvloed, de parkeerplaats veilig had gevoeld, het zat vol met kampeerders, goed verlicht & kampeerders parkeerden heel dicht bij elkaar, niets suggereerde kwetsbaarheid. Eigenaren werden niet gewekt door de dieven.
Camperplaatsen in hoofdbus / parkeerterrein grenzend aan het meer. Servicegebied voor dumpen en vers, gescheiden in de parkeergarage. Ideaal voor een bezoek aan de stad en handig om 's nachts te stoppen, € 21 per nacht, prijzig maar ideaal voor dit toeristische centrum van Sirmione met al zijn attracties
Een privé-Sosta op het terrein van een restaurant, het kan fantastisch zijn, maar alle gemarkeerde parkeerplaatsen zijn erg begroeid met onkruid / gras dat ooit geplaveid is geweest, elec en w / c in een restaurant, nog steeds erg goed en ideaal voor het prachtige historische Brescia met Romeinse ruïnes, kasteel. Metro ongeveer 10 minuten lopen van de Sosta dan 5 minuten op tram naar centrum.
Echt goede privé Sosta gelegen aan de overkant van het meer, stranden langs het meer en fietspad / loopbrug naar de belangrijkste stad op een paar km afstand. Individuele parkeerplaats, ruim voor luifel voor schaduw, goede douches warm of koud, wifi, gat in grondtoiletten, afwasbakken, tv, dump & fresh alles inbegrepen in de € 15, pizzeria bijvoeglijk naamwoord, elec if req extra charge, goede was in de hoofdstad zou moeten rijden
Geweldige camperplaats voor het prachtige UNESCO-oude stadje Bergamo, dat op de heuveltop uitkijkt over de nieuwe stad beneden. Tram achter u brengt u naar het centraal station € 1,50 liepen we naar de oude stad (ca. 20 min.) Vanaf daar, bussen ook buiten camper stop. Vlak met elektrisch, stort / vulling € 18 per 24 uur + € 4 voor douches / wc indien nodig, perfecte stop en prachtige historische oude stad ook wifi incl.
Grote vlakke parkeerplaats aan de rand van mooie stad en klein meer, geen faciliteiten, rustig 's nachts, ideale stop om te voorkomen dat je in het drukkere stadje Lecco staat(ca. 10 min. Rijden) we bleven na een bezoek aan Bellagio voor de dag (ca. 30 min rijden)
Na een dag in Bellagio te hebben doorgebracht, reden we hier vrij laat op een zaterdagavond. Het was stil, geen problemen.
Een heel leuk stadje met activiteiten aan het meer, restaurants en erg druk op ons bezoek op een zaterdag in juni, zo druk dat deze camperplaats vol was, slagboomingang, in staat om dump & zoet water te gebruiken voor € 3, aangrenzend restaurant opent barrière en neemt betaling, moderne douches € 1 & toiletten
Ruime parkeerplaatsen, € 10 per dag, koop een ticket in het restaurant Galli e Gufi, afvalstortplaats en vers water, in de buurt van de drukke weg dat stopte 's nachts, oké voor een korte stop of een nacht
Uitstekende, gratis en schone tussenstop naast een grote camperwinkel & dealer en 10 minuten lopen naar Magenta treinstation voor de trein naar het centraal station van Milaan (30 minuten) en dan 3 haltes met de metro naar de Duomo (fabuleuze kathedraal) in het centrum. Groot vuilstortplaats en vers water, voor opnieuw vullen, drukke weg aan de ene kant van parkeren dus we parkeerden aan winkelzijde. Toiletten in de winkel als het overdag open is.
Geweldige camperparking op slechts een paar minuten lopen naar de prachtige geplaveide steegjes van Cannobio, fietspad aangrenzend, wandelen of fietsen naar het meer prom, mooie architectuur, terrasjes, winkels, boottochten, mooi. Toiletten, elektriciteit, zoet water en dumpen incl. in het nachttarief, contant betalen bij de parkeerautomaat € 16 aan de rivier met prachtig uitzicht en rustig, ook uitstekend wasgoed op de weg
Auto en camper parkeren met dumpen en zoet water, 50c per uur voor overdag parkeren, 5 minuten lopen naar het centrum, Como mooie stad met prom aan het meer, boottochten. We bleven niet overnachten, want bij onze terugkeer naar de parkeerplaats had een groep mannen zich verzameld op aangrenzend gras, een ervan liep achterdochtig rond elke camper met het gezicht omhoog tegen de ramen naar binnen kijkend voordat hij naar de volgende ging
We bleven hier niet, maar keken rond en spraken met de beheerders, die we op onze fiets passeerden op echt goed fietspad, naast een klein meertje, heerlijk groot zwembad, zeer schone faciliteiten, groene plaatsen met schaduw mogelijk, mooie rustige locatie en redelijk voor € 23 per nacht toen we het in 18 juni vroegen
Aangekomen om te overnachten, maar besloten het niet te doen, parkeerplaats is vlak en ruimtes ok, aan de rand van de stad, een paar groepen mensen rondhangen en geen andere kampeerders dus we hebben gekozen om verder te gaan
Een handige parkeerplaats op een paar minuten lopen naar de zeer mooie stad Menaggio, zwembad / lido, winkels, restaurants, talrijke wandelingen, fietsroutes, boottochten. Parkeren was vol toen we op een zondag aankwamen alle auto, 's slechts 3 campers, lawaaierig 's nachts met verkeer & auto's verlaten, water beschikbaar geen legen. Gratis te parkeren, handig voor een overnachting.
Mooie tussenstop bij de jachthaven, ca. 3 km lang fietspad naar Edam en 10 minuten lopen naar leuke badplaats Volendam. Gras parkeren, gescheiden door hagen sommige met uitzicht op mooie waterweg en windmolen. Zoet water, afval, w / c legen,wasserij in de jachthaven, met munten van het havenkantoor. 14 Euro inc elektriciteit, personeel komt om geld in te zamelen. Mooi, rustig en goede locatie.
Parkeergarage met met bewegwijzering voor pop-up dak camper parkeren, kleine parkeerplaats die vol met auto's op ons bezoek was, tegenover de kerk en naast de hoofdweg, geen voorzieningen, de stad naast elkaar. Niet geschikt voor grotere campers.
Parking en servicepunt voor campers, samen met mogelijkheid om de was te doen, dus ideaal voor het doen van de camper klusjes. Waarschijnlijk niet de beste plaats voor overnachten vanwege het benzinestation met faciliteiten, hoofdweg en supermarkt parkeerplaats, maar goed als keuzemogelijkheid.
Parkeerterrein met gemarkeerd deel voor campers aan de zeezijde van de stad. 40 minuten naar Calais, zo handig voor oversteken Canal, veerboot / trein. Geen servicezuil, maar bij de Carrefour supermarkt voor de stad alle service aanwezig. Niet de mooiste locatie, maar altijd goed dat ze er zijn.
Grind verharde parkeerplaats bij een mooi park omgeving, omringd door bomen / heggen. Geen faciliteiten maar ideale tussenstop als je geen water nodig / legen etc. Wandelingen hoewel het park. Gratis parkeren.
Mooi Giethoorn, een 5 minuten lopen met een hoeveelheid kanaal systemen en mooie bruggen. Camper locatie gewoon geweldig, naast de gracht met passerende boten en veel fietsroutes. Gazon met grind plaatsen om te parkeren, elektrische 3 euro, parkeren 10 euro, douches 50C, toiletten, afwas. Informatie ruimte in de oude schuur, met banken, eigenzinnige oude voorwerpen, veel karakter. Vers water 50C, wc / afval legen.
Geweldige tussenstop, grote parkeerplaats verharde ondergrond, camper ruimten van elkaar gescheiden door hagen, elektrisch met een munt 1 Euro 2 uur van havenkantoor, uitstekende moderne douches / toiletten, toegang met elektronische kaart gegeven wanneer u betaalt, 13.50 Euro. Gemakkelijk te lopen naar museum / restaurants in deze oude marine haven en in de stad. Paar minuten naar zee, zeer vriendelijk personeel en zeer schoon. Afval / fris / WC ook.
Ideale tussenstop met het gebruik van douches en toiletten in de haven. Verharde, camper gedeelte op parkeerterrein met elektriciteit, haven personeel open poort voor u, te betalen op het kantoor van 15euro. 5 minuten lopen naar Hoorn, prachtige mooie stad en de haven, mogelijkheid voor het legen van faciliteiten en zoet water inc.
Aangekomen bij een chaotische entree systeem met wachtrij campers om 11 uur, poort gesloten en niemand, die weet wat te doen om binnen te komen. Ongeveer 8 campers, die op de weg staan te wachten. Erg stoffig, grind gebieden en een aantal met elektriciteit, prijzig. Geen attente persoon die bij de poort stond om de automaat te bedienen, toont je de plaats en keert terug naar de volgende in de wachtrij.
Perfect voor een bezoek aan Amsterdam, 5 minuten makkelijk fietsen naar een vrij regelmatige overtocht naar het centraal station en het centrum. Naast een park en een groene omgeving, douches, toiletten etc. Vlakke plaatsen, schone site, maar veel jongeren, tijdens ons verblijf, hadden we een zeer luidruchtige groep naast ons hele nacht, ongelukkig misschien. 26 Euro per nacht, betere waarde dan de CamperStop en v.friendly personeel.
Een geweldige tussenstop, landelijk, rustig, behulpzame eigenaars, verkoop van soepen, groenten en erg schoon / netjes. Fietspaden leiden naar bollenvelden en de kust, hebben we een grote ronde door de mooie gebieden gemaakt. Ideaal in 10 minuten te rijden naar de Keukenhof of Leiden. Uitstekende levensmiddelenwagen, die langs komt, douches 1 euro, elektrisch 2 euro, basisprijs 12. Ruime parkeergelegenheid, zonnige plaatsen, informatiepakket voor de lokale bezienswaardigheden
Een oude camping die nog steeds de nu vervallen toiletgebouwen als een herinnering aan het verleden! mix van een grote verharde gedeelte, de rest gras, allemaal heel ruw en klaar maar ideaal voor het zien van mooie Antwerpen voor 8,50 euro per nacht. We liepen naar het centrum, die ongeveer 30 minuten, maar een tram heeft buiten te stoppen, een poort aan de achterzijde en slechts een paar minuten rideno.6 door Expo center rechtstreeks naar het centraal station gebied)
Uitstekende locatie met directe toegang tot de fietspaden en een makkelijke 5-10 minuten lopen naar het centrum. 2 opties van het parkeren aan beide zijden van de hoofdweg, we kiezen altijd de coach park / gracht want het is rustiger en een mooi uitzicht over het kanaal maar heeft wel smaller parkeren. Hardstanding & Electric Inc, zoet water / wc legen nu opgenomen (gebruikt om extra bij een Borne zijn) hoogseizoen 25 euro laag 19.
Een geweldige tussenstop ongeveer 10 minuten naar Arnhem voor de WW2 slagvelden en de beruchte brug. Douches 50C, toiletten, toilet legen en fris water, mooie vooruitzichten over een meer, al het gras, elektrische, 15 euro en in haven/werf kantoor betalen bij aankomst of de volgende ochtend als het gesloten is. Naast een fietspad. Gelegen op de werf met de verkoop, reparatie en toegang tot de haven die leidt naar de camper gebied.