• Camperlocaties

• tiktok

@vantastic1

2021

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Prima leuk klein aangelegde camping. Schoon sanitair. Voor de dames 2 douches/toiletten. Leuke plek aangewezen gekregen op een mooi grasveld met her een der een boom. Ontvangst zoals wij overal in Oostenrijk hebben gehad, kort en krachtig. Aan een doorgaande weg. Wifi wat moeilijker verder weg van de gebouwen. 's Avonds wat lastiger. Vriendelijke camping. Prijs zoals aangegeven.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Net sanitair. Mooie plekken. Gezellig tussen de koeien, kippen en musjes. Hoofdseizoen ongeveer €40- per nacht wel een gratis kaartje waarmee je in de zomer de skilift in kan en de bus kan pakken.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Grote hele fijne camping. Superschoon sanitair. Grote vlakke plekken met veel groen. Heel leuk zwembad voor jong en oud. Wij werden op een rustig plekje gezet. kan anders zijn in het hoogseizoen. veel vakantiewoningen.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Mooie camping. Omdat sommige plekken behoorlijk schuin lopen hebben ze nette plekken gemaakt om op te parkeren doormiddel van matten en kiezels. Blokken noodzakelijk. Fijn sanitair, winkeltje en zwembad. Omgeving fijne fietspaden en strand dichtbij.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Prima camping op voor 2 nachtjes. Leuke kustwandeling naar coullioure terug via binnenland wat makkelijker is. 1 sanitair blok vernieuwd. Rest wat verouderd maar prima schoon. terrascamping. je wordt inderdaad door de Max Verstappen van de camping rondgescheurd naar de beschikbare plekken, goed vasthouden 😉. Wij hebben een relatief kleine camper dus stonden wij op een iets kleiner plekje. Niet een al te groot zwembad maar wel verwarmt.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Fijne camping richting het zuiden van Frankrijk. Wij hadden een leuke route richting de camping. Na de brug over de Soane gelijk een klein ander bruggetje over. Camping is groen en heeft een heel groot trekkersveld. Dicht bij het water wat muggen. Restaurant en snackbar met Nederlandse snacks bij chez Theo, relaxed sfeertje.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Mooie camping. Een fantastische uitvalsbasis voor een mooie wandeltocht langs de kust. Wij stonden hier in de laatste week van de zomervakantie voor een paar dagen. Fijn ontvangst. Warm zwembad. Sanitair gebouw kampeerterrein schoon. bij het zwembad en dergelijke maakten de gasten er een zooitje van.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Gemengde gevoelens bij deze camping. Ligging tov Florence is perfect. Er is idd een shuttlebus maar mijn tip: neem bus 14 stopt op 4 min lopen langs de doorgaande weg, zet je af bijna naast de Duomo, en je hebt meer flexibiliteit (bus rijdt tot ~half 1 snachts zodat je de stad ook savonds kunt bezoeken. Aan de andere kant: krappe plaatsen, chaos bij de checkin en erg duur: wij betaalden 70 euro per nacht voor 2 personen en een camper.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Geweldige camping. Ruime plaatsen tussen de bomen, schoon sanitair en zo op het strand. savonds iets eten in “terminus” in het plaatsje: aanrader.